Octavia combi fabricka muzika problem!!!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
arke
#1 Octavia combi fabricka muzika problem!!!
imam ovu cehinju sa fabrickom muzikom hocu da stavim changer... Znam da treba da bude isti proizvodjac changera i kasa al neznam ko je proizvodjac oni su stavili neki naziv al niđe veze.. ko proizvodi muziku za skodu???? HVALA!
-
nineac
Pazi tvornički modeli se razlikuju od modela koji idu u široku prodaju. U 99% slučajeva tvornički kasetofon ili CD je SLABIJIH mogućnosti ili zvuka od naknadno ugrađenih. Vrlo često od istog proizvođača changer i kasetofon nisu kompaktibilni, pa ti je moja preporuka da kupiš neki CD.
Npr. Ako kupiš Pioneer DEH 3600 nećeš se pokajati (ja imam u svom autu) i za oko 345 km (u robotu) dobije MOSFET pojačalo 4x50w koji sigurno jače i bolje zvuče od originalnog kasa, dobiješ dva izlaza za pojačala, mp3 itd!
To ti je bolj i praktičnije. Inače, čak iako nabaviš changer i on radi, može doći do odstupanja u zvuku ili preskakanja zato što nisu kompaktibilni!
Npr. Ako kupiš Pioneer DEH 3600 nećeš se pokajati (ja imam u svom autu) i za oko 345 km (u robotu) dobije MOSFET pojačalo 4x50w koji sigurno jače i bolje zvuče od originalnog kasa, dobiješ dva izlaza za pojačala, mp3 itd!
To ti je bolj i praktičnije. Inače, čak iako nabaviš changer i on radi, može doći do odstupanja u zvuku ili preskakanja zato što nisu kompaktibilni!