Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
energeticar wrote:Jedan od članova porodice ima problema s očima, tačnije javlja se bol u očima. Išla je kod očnih ljekara i do sada bez korisnih rezultata. Na forumu sam pročitao da bih se trebao obratiti Dr. Vladimira Kojevića ali ne znam gdje čovjek radi. Pošto nisam iz Sarajevskog kantona molio bih da me neko detaljno informiše ako ima neka saznanja gdje mogu da nadjem pomenutog doktora.
Da li preporuke za gore navedene doktore vrijede i kod pregleda jednogodisnjeg djeteta? Naime, uočila sam da beba povremeno žmirka, pedijatrica mi je savjetovala da konsultujemo oftamologa, ali kako pripadamo domu zdravlja Kumrovec, a tamo je velika guzva (ceka se cak i sa bebom) radije bih otisla negdje privatno.
Unaprijed zahvalna.
affidavit wrote:Da li preporuke za gore navedene doktore vrijede i kod pregleda jednogodisnjeg djeteta? Naime, uočila sam da beba povremeno žmirka, pedijatrica mi je savjetovala da konsultujemo oftamologa, ali kako pripadamo domu zdravlja Kumrovec, a tamo je velika guzva (ceka se cak i sa bebom) radije bih otisla negdje privatno.
Unaprijed zahvalna.
affidavit wrote:Da li preporuke za gore navedene doktore vrijede i kod pregleda jednogodisnjeg djeteta? Naime, uočila sam da beba povremeno žmirka, pedijatrica mi je savjetovala da konsultujemo oftamologa, ali kako pripadamo domu zdravlja Kumrovec, a tamo je velika guzva (ceka se cak i sa bebom) radije bih otisla negdje privatno.
Unaprijed zahvalna.