Očni ljekar u Sarajevu

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#26 Re: Očni ljekar u Sarajevu

Post by PipiDugaDevetka »

energeticar wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Ako kome treba ''očinji'' hirurg, neka prvo pročita ovu priču @Pedje Kojovića, pa onda da traži pomoć:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=74148

Najsmješnije su mi radio-reklame kojim se reklamira OFTAMOLOG,...taj i taj.
Meni treba kontakt podaci oftamologa koji se ne reklamira.
Očigledno je da nisi pročitao priču.
:(

Nije reklama nego istinita priča. Otac političara @Pedje Kojovića je hirurg-oftaLmolog koji žvi i radi u Sarajevu.
Alkos

#27 Re: Očni ljekar u Sarajevu

Post by Alkos »

energeticar wrote:Jedan od članova porodice ima problema s očima, tačnije javlja se bol u očima. Išla je kod očnih ljekara i do sada bez korisnih rezultata. Na forumu sam pročitao da bih se trebao obratiti Dr. Vladimira Kojevića ali ne znam gdje čovjek radi. Pošto nisam iz Sarajevskog kantona molio bih da me neko detaljno informiše ako ima neka saznanja gdje mogu da nadjem pomenutog doktora.
http://www.poliklinikasanasa.com/

Sretno!
affidavit

#28 Re: Očni ljekar u Sarajevu

Post by affidavit »

Da li preporuke za gore navedene doktore vrijede i kod pregleda jednogodisnjeg djeteta? Naime, uočila sam da beba povremeno žmirka, pedijatrica mi je savjetovala da konsultujemo oftamologa, ali kako pripadamo domu zdravlja Kumrovec, a tamo je velika guzva (ceka se cak i sa bebom) radije bih otisla negdje privatno.
Unaprijed zahvalna.
Bumblebee

#29 Re: Očni ljekar u Sarajevu

Post by Bumblebee »

affidavit wrote:Da li preporuke za gore navedene doktore vrijede i kod pregleda jednogodisnjeg djeteta? Naime, uočila sam da beba povremeno žmirka, pedijatrica mi je savjetovala da konsultujemo oftamologa, ali kako pripadamo domu zdravlja Kumrovec, a tamo je velika guzva (ceka se cak i sa bebom) radije bih otisla negdje privatno.
Unaprijed zahvalna.
Izguglaj kontakt za dr Ilvanu Sehovic.
LaLuna

#30 Re: Očni ljekar u Sarajevu

Post by LaLuna »

Bumblebee wrote:
affidavit wrote:Da li preporuke za gore navedene doktore vrijede i kod pregleda jednogodisnjeg djeteta? Naime, uočila sam da beba povremeno žmirka, pedijatrica mi je savjetovala da konsultujemo oftamologa, ali kako pripadamo domu zdravlja Kumrovec, a tamo je velika guzva (ceka se cak i sa bebom) radije bih otisla negdje privatno.
Unaprijed zahvalna.
Izguglaj kontakt za dr Ilvanu Sehovic.
+1
Odlicna doktorica :thumbup:
affidavit

#31 Re: Očni ljekar u Sarajevu

Post by affidavit »

Eurosa wrote:+1
Hvala vam, zna li neko možda gdje radi spomenuta doktorica?
affidavit

#32 Re: Očni ljekar u Sarajevu

Post by affidavit »

affidavit wrote:
Eurosa wrote:+1
Hvala vam, zna li neko možda gdje radi spomenuta doktorica?
Izvinite, pronašla informacije o privatnoj ordinaciji:
http://mz.ks.gov.ba/ordinacije/ordinaci ... -dr-ilvana
Post Reply