Zanima me kako vi ocjenjujete BH političare u oblasti njihovog zalaganja za zaštitu nacionalnih interesa svoga stada.
Čini mi se da na skali 1-10 Paravac npr. može dobiti čistu 10 za zaštitu srpskih nacionalnih interesa. Tihić i Jović su mu blizu, ali smatram da nisu za 10.
Kako vi ocjenjujete njih, a i ostale političare?
Ocjena količine i kvalitete nacionalizma naših političara
-
klif
-
mostarac
0 za svu trojicu kojima bi pridruzio kompletne njihove stranke ukljucujuci i harisa Silajdzica i njegovu stranku za zgraBiH jer oni ne stite narode koje ko fol predstavljaju. Oni te narode bezobrazno i bezocno pljackaju i dovode na prosjacki stap i sistematski ih unistavaju. Oni te narode samo koriste za svoje ciljeve koji nijednom od ta tri naroda nisu i nece donijeti nista dobro.
-
mr__bosnjak
Dobro je Tihic zastitio onog spoemutog dedu na Ferhadiji, Paravac prosjake po Visegradu i Jovic gladne seljake kod Livna.
-
senada
#8 Re: Ocjena količine i kvalitete nacionalizma naših političar
klif wrote:Zanima me kako vi ocjenjujete BH političare u oblasti njihovog zalaganja za zaštitu nacionalnih interesa svoga stada.
Čini mi se da na skali 1-10 Paravac npr. može dobiti čistu 10 za zaštitu srpskih nacionalnih interesa. Tihić i Jović su mu blizu, ali smatram da nisu za 10.
Kako vi ocjenjujete njih, a i ostale političare?
Ocjena količine i kvalitete nacionalizma naših političara
Tihic i Jovic su blizu tvog DJEPA!!!!! NE NASEG!!!!!
i BLIZU TVOJIH INTERESA NASIH NE!!!