Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je jedino hitna ok, ostalo nula bodova.
Taman da ovdje pitam. Želim promijeniti doktoricu opšte prakse u domu zdravlja. Je li onaj formular dobijem u domu zdravlja ili u Zavodu za zdravstveno kao prije nekoliko godina?
Cherry-Cherry wrote:Meni je jedino hitna ok, ostalo nula bodova.
Taman da ovdje pitam. Želim promijeniti doktoricu opšte prakse u domu zdravlja. Je li onaj formular dobijem u domu zdravlja ili u Zavodu za zdravstveno kao prije nekoliko godina?
Dobijes u ambulanti gdje se lijecis, samo moras provjeriti kod doktora gdje namjeravas preci da li ima mjesta kod njega. Ako ides u drugu amb.onda moras navesti u koju hoces da ti se prenese karton /ide sluzbenim putem/. Moras imati u vidu da ako odes u drugu ambulantu gubis pravo na ev.kucnu posjetu.
Dobijes u ambulanti gdje se lijecis, samo moras provjeriti kod doktora gdje namjeravas preci da li ima mjesta kod njega. Ako ides u drugu amb.onda moras navesti u koju hoces da ti se prenese karton /ide sluzbenim putem/. Moras imati u vidu da ako odes u drugu ambulantu gubis pravo na ev.kucnu posjetu.
Hvala ti.
Je li trebam navesti kod kojeg doktora želim u drugoj ambulanti ili samo koja je ambulanta, pa se onda u toj novoj ambulanti izjasnim kod koga bih?
Hvala ti.
Je li trebam navesti kod kojeg doktora želim u drugoj ambulanti ili samo koja je ambulanta, pa se onda u toj novoj ambulanti izjasnim kod koga bih?
Prvo odes u svoju sadasnju amb, popunis obrazac gdje navedes u koju amb/dz zelis. Dozvolis 4-5 dana da se posalje karton u odabranu amb. Nakon toga se javis kod odabranog dr gdje ce te njegova sestra registrovati. Novi ugovor je u kompjuteru u ambulanti, ne moras ici u Zavod po novi. Savjet, prvo vidi mozes li se registrovati kod te nove dr, tj da li ima slobodnog mjesta.
svi su generalno losi i manje losi
- u domu zdravlja sta god trebam uraditi od nalaza kaze doktorica skupo(kao da ona a ne ja to placa), jebe mi se iskreno sto nalaz kosta 1000 km, dam svake godine dosta vise od tog za zdravstveno, nisam hipohondar i idem samo kad bas traje stanje u kojem sam, npr mojoj doktorici je skupo da izvadim zeljezo (5km je nalaz privatno) koje je inace na gornjoj granici
- KCUS sta ja znam kako koja klinika, gore je totalno rasulo, dodjes cekas, puni hodnici, zakazu te u 8 pa onda cekas do pola 1 da te prozovu
- KCUS ocno, cekao 15 dana na pregled, poslali me kod Sefica i rekli eto tamo ce ti sve fino odrediti, pa sto sam onda kod vas cekao
- KCUS gastroenterologija, ne idem vise, platim pregled privatno ako gdje nadjem doktora Gornjakovica, onim doktoricama ne bih ni kravu na gastroenteroloski pregled odveo
- KCUS -jezero, takodjer rasulo, ganjas doktore u pauzama, subotama,nedjeljama, najcesce istekne uputnica dok uganjas doktora
- transfuziologija, ok su ljudi skroz
- skerliceva također licna iskustva dosta pozitivna
- opca bolnica, solidna iskustva, strucnost onako, ali ni na kcus nije bolja situacija valja potrefit nekog ko nesto zna
- hitna pomoc, kako koga potrefis, cesto se desilo da je sreca sto nemam oruzje(hladno ili vatreno) jer bi definitivno neke persone tamo bile mrtve zbog tvrdnji da nije nista, a onda se ispostavi da bas i nije tako bezazleno stanje
- studentska poliklinika ok iskustva, ali nazalost vise nisam student
Dom zdravlja prezadovoljan! Sestre i tehnicari ljubazni, doktori strucni i azurni...
UKCS Sebija stedi pa molim Boga da gore ne idem dok je ona glavna!
Hitna za svaku pohvalu a za to je zasluzna najbolja direktorica Sena Slftic Taljanovic!
Studentska su paraziti i treba ih pripojiti Domu zdravlja!
bumerangss wrote:Dom zdravlja prezadovoljan! Sestre i tehnicari ljubazni, doktori strucni i azurni...
UKCS Sebija stedi pa molim Boga da gore ne idem dok je ona glavna!
Hitna za svaku pohvalu a za to je zasluzna najbolja direktorica Sena Slftic Taljanovic!
Studentska su paraziti i treba ih pripojiti Domu zdravlja!
Sa kojim domom zdravlja si zadovoljan i sa kojim doktorom?