penzioner wrote:Pa što si onda sama i za kompjuterom?
Ona je hiper aktivna
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ko ti kaze da sam sama? evo ih trojica igraju 'dvorski' balet oko mene - kazem ti bolan, zasiti se co'jek svega, nemeres se svaki dan ni kavijarom sladit, pozelila sam se pogace najest - nego ... budi spreman kad te 'pozovem'penzioner wrote:Pa što si onda sama i za kompjuterom?
Mora da su te tridesete dokacilefreak_with_a_laptop wrote:ko ti kaze da sam sama? evo ih trojica igraju 'dvorski' balet oko mene - kazem ti bolan, zasiti se co'jek svega, nemeres se svaki dan ni kavijarom sladit, pozelila sam se pogace najest - nego ... budi spreman kad te 'pozovem'penzioner wrote:Pa što si onda sama i za kompjuterom?
A-R-N-I wrote:Mora da su te tridesete dokacilefreak_with_a_laptop wrote:ko ti kaze da sam sama? evo ih trojica igraju 'dvorski' balet oko mene - kazem ti bolan, zasiti se co'jek svega, nemeres se svaki dan ni kavijarom sladit, pozelila sam se pogace najest - nego ... budi spreman kad te 'pozovem'penzioner wrote:Pa što si onda sama i za kompjuterom?![]()
![]()
, tridesete su najbolje, ima vremena za pogace....
buraz nju je sve zaobislo...jedino jos pogacica ostalaA-R-N-I wrote:Mora da su te tridesete dokacilefreak_with_a_laptop wrote:ko ti kaze da sam sama? evo ih trojica igraju 'dvorski' balet oko mene - kazem ti bolan, zasiti se co'jek svega, nemeres se svaki dan ni kavijarom sladit, pozelila sam se pogace najest - nego ... budi spreman kad te 'pozovem'penzioner wrote:Pa što si onda sama i za kompjuterom?![]()
![]()
, tridesete su najbolje, ima vremena za pogace....
Svaka cast freaky, al' si ga provalila.freak_with_a_laptop wrote:ma znas sta pemzija, lijepo si nas zabavljo ... i opet da ti ponovim, ona tegla guacamole, sto si je nekidan spuco, mora da joj rok istekao![]()
nista, ma bas ni jednu rijec ja tebi ne vjerujem - ihhhhh lafac jedan, tebe penzionera se bas neko sjetio, da ti salje private jetove i da te limuzinom vozika![]()
evo izvora tvojih 'nebuloza' - samo je autor ovog clanka trebao malo bolje da se raspita za cijene![]()
http://pimpwiz.com/2006/04/hot-castle-parties.shtml
samo ti googlaj i sanjaj ...
ma to je bio neki dupljak parti...nije to onaj pravifreak_with_a_laptop wrote:penzioner wrote:E sad, cijena. Paprene su. Ali za mene je platio neko drugi. Da sam sam platio, vrijedilo bi svaki fening, vjeruj!
Cijene se kreću, koliko sam mogao skontati, 700 - 1000€ za par ili single muškarca. Za single žene je 200€.
A za one koji fakat imaju novca, i ako hoćeš posebno da rentaš sobu tj. pravi apartman-suite samo za sebe i one koje ti padnu šaka, to uz sve ostalo bude oko 2000 – 5000€.
S obzirom da je u ovom zamku u Francuskoj bilo 20 soba, brzo se razgrabilo.
ala ga i ti volis maslat![]()
kazem ti bolan, imam infose iz prve ruke, cura bila u dvorcu u blizini Berlina, klinac limuzine i learjet-ovi, raja obicni smrtnici, i ona i njen 'meister' - taj njen frajer je cak clan tog kluba. Otisli svojim autom i sa istim se vratili. Ona, ta asistentica, prosjek, nista posebno, ni po glasu ni po stasu. Karte, ne sjecam se, je li mi cijenu rekla - a bas cu je sutra da pitam. Sigurno nije hiljadu, ma ni blizu
Smisao tog partya, je nesto, kao sex bez obavezaA-R-N-I wrote:Jasta su nego iz zabave!!! Jest vise bi volile sjediti kuci uz komp. nego biti na ovakom partiy-u...Samo sto vjerovatno nisu palatile ulazSaraLe wrote:Sudije, mocnici pod maskama, radi anonimnosti
Djevojke excort girl
Prostitucija, na malo visljoj nozi,a ti Penzic, ako mislis da su te djevojke tu iz zabave, grdno se varas![]()
![]()
a k'o muskarci ne mogu?SaraLe wrote:Smisao tog partya, je nesto, kao sex bez obavezaA-R-N-I wrote:Jasta su nego iz zabave!!! Jest vise bi volile sjediti kuci uz komp. nego biti na ovakom partiy-u...Samo sto vjerovatno nisu palatile ulazSaraLe wrote:Sudije, mocnici pod maskama, radi anonimnosti
Djevojke excort girl
Prostitucija, na malo visljoj nozi,a ti Penzic, ako mislis da su te djevojke tu iz zabave, grdno se varas![]()
![]()
![]()
Ako nisi znao, djevojke mogu imati sex bez obaveza ili one night stand, bez vecih problema ili dolaska na neke partye- a (za koji navodno trebaju platiti ulaz) vecinom su ti party-ji za osobe u braku iliti svingere, znaci solo muskarci tu nemaju ulaza
Mozete, ako platiteSvemirski_Jebach wrote:a k'o muskarci ne mogu?SaraLe wrote:Smisao tog partya, je nesto, kao sex bez obavezaA-R-N-I wrote: Jasta su nego iz zabave!!! Jest vise bi volile sjediti kuci uz komp. nego biti na ovakom partiy-u...Samo sto vjerovatno nisu palatile ulaz![]()
![]()
![]()
Ako nisi znao, djevojke mogu imati sex bez obaveza ili one night stand, bez vecih problema ili dolaska na neke partye- a (za koji navodno trebaju platiti ulaz) vecinom su ti party-ji za osobe u braku iliti svingere, znaci solo muskarci tu nemaju ulaza![]()
ne znam, nisam primijetio...ni na sebi ni na drugima.SaraLe wrote:Mozete, ako platiteSvemirski_Jebach wrote:a k'o muskarci ne mogu?SaraLe wrote: Smisao tog partya, je nesto, kao sex bez obaveza![]()
Ako nisi znao, djevojke mogu imati sex bez obaveza ili one night stand, bez vecih problema ili dolaska na neke partye- a (za koji navodno trebaju platiti ulaz) vecinom su ti party-ji za osobe u braku iliti svingere, znaci solo muskarci tu nemaju ulaza![]()
a ovako malo teze
Probaj da budes iskren prema sebi, sta mislis koliko vremena treba prosjecnoj curi da pokupi nekog frajera, a koliko vremena treba nekom frajeru da pokupi curuSvemirski_Jebach wrote:ne znam, nisam primijetio...ni na sebi ni na drugima.SaraLe wrote:Mozete, ako platiteSvemirski_Jebach wrote: a k'o muskarci ne mogu?![]()
a ovako malo teze
u pojedinim periodima mog zivota dok sam bio solo...obicno jedno 3-5 sati, upoznas se u kafani, popije se kvalitetno...i onda ono hajmo kod mene, imam neke cuge...i tako. Doduse nije ovo bilo stalno, naleti period suhovine i onda nece nikako...al onda opet proguli pa se uvijek znalo nesto potkaciti.SaraLe wrote:Probaj da budes iskren prema sebi, sta mislis koliko vremena treba prosjecnoj curi da pokupi nekog frajera, a koliko vremena treba nekom frajeru da pokupi curuSvemirski_Jebach wrote:ne znam, nisam primijetio...ni na sebi ni na drugima.SaraLe wrote: Mozete, ako platitea ovako malo teze
Moras napiti curu, da je pokupisSvemirski_Jebach wrote:u pojedinim periodima mog zivota dok sam bio solo...obicno jedno 3-5 sati, upoznas se u kafani, popije se kvalitetno...i onda ono hajmo kod mene, imam neke cuge...i tako. Doduse nije ovo bilo stalno, naleti period suhovine i onda nece nikako...al onda opet proguli pa se uvijek znalo nesto potkaciti.SaraLe wrote:Probaj da budes iskren prema sebi, sta mislis koliko vremena treba prosjecnoj curi da pokupi nekog frajera, a koliko vremena treba nekom frajeru da pokupi curuSvemirski_Jebach wrote: ne znam, nisam primijetio...ni na sebi ni na drugima.
Uglavnom, ne treba neki specijalni trud...sta se trebam smekat 6 mjeseci?![]()
![]()
freak_with_a_laptop wrote:a znalo je ici i brze, jelde? ono, kad je parking odma ispred kafica, pa joj pokazes tatin auto