OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked

Učlanio/la bih se?

Da
19
51%
Ne
18
49%

Total votes: 37

prleitihi

Post by prleitihi »

:(

:oops:
EI Presidente

Post by EI Presidente »

Evo se i oko .ebacine raja zakacise :D ...fakat nam ne treba puno :-)
danas

Post by danas »

Latinica wrote:
danas wrote:
Latinica wrote: Samo sto lik poziva na grupnjak u 4 zida sa jeftinim maskama i kaze kako ako neko ispolji drugacije misljenje, da treba ici u "skolu za kukicanje". Kome ba ?
pa valjda onima sto ne kontaju sta je to flejmer pa ga shvate zaozbiljno i jos se popale na neke moralne pridike of their own, nesvjesno navodeci vodu na njegovu vodenicu jer on samo ovakve reakcije i trazi... :-) :-) :-)

a ostalo se mislim razumijemo 8-)
Cek, cek, pustili smo ga da radi ono sto ocigledno najbolje radi na jedno 8 strana, je li tako ?

Ali on se zalauf'o, ne zna kad treba stati.

Da me interesovala polemika s njim, davno bih se ukljucila. On je najmanje bitan u prici.

p.s. uzalud si se ponadao pt 8-)
da ga se pustilo da radi sta hoce, ne bi bilo tih 8 strana :D :-) nego on flejma sa kukicanjem a vi se palite ko hepo kockice :D pa nadodjosmo na to da li je prostitucija moralna, i koji su prirodni porivi zena :lol: nasmejah se grohotom :lol: elem ukratko -- lik je uspio u potpunosti. nabesao 15 strana nebuloza :D
ni ja nemam namjeru polemisati (osim perhaps sa saianom :D :D ) --- samo sam se javila da kazem da mi je cijela ova tema i skoro sve napisano -- kriza :D :D :D

ovo zadnje ne kontam :?
Saian

Post by Saian »

danas wrote:
Mr. Prezident kazhe ya ya ya Coco Jambo , ne ne Mr. Prezident kazhe da se nadje potencijala za drame i pri temama kao sto je dvorski zhivot :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:
danas wrote:
Mr. Prezident kazhe ya ya ya Coco Jambo , ne ne Mr. Prezident kazhe da se nadje potencijala za drame i pri temama kao sto je dvorski zhivot :D
nego, jes' se uclaniJo ti :D :D :D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

danas wrote:
Latinica wrote:
danas wrote:
a zasto rade to sto rade?
Price su individualne.

Nijedna nije lijepa.

Kokain industrija pokriva muku dok moze, a onda krenu pokusaji samoubistava, dugotrajna lijecenja i tako to.

Naravno ima 0.001 % onih koje u to odvede "hedonizam" odnosno devijacija seksualnog nagona. Sto ih ne cini uspjesnijim, niti sretnijim.
ok, hajde da uzmemo da je tako kako ti kazes. znaci, osoba je po trebi prostitutka jer ju je neka muka natjerala na to, ili jer je poremecena seksualno.
pa onda je meni takvih osoba zao, i one zasluzuju moje sazaljenje i pomoc. etiketranje, upranje prstom, i slicne metode ne znam da ce ovdje pomoci puno... u cijeloj prici najmanje ima mjesta moralisanju...

glede teme i laznog morala... i paljenja na jeftine flejmerske teme... :-)
samo mogu reci sljedece -- live and let (others) live; fuck and let (others) fuck...

jer kako ne bih voljela da neki vehabijica dodje ovdje i proglasi me kurvom jer hodam u stiklama i minicu i promijenih momaka i momaka, tako mi ne pada na pamet da se pretvorim u njegovo ogledalo moralisuci nekoj curi ili muskarcu koji imaju drugacije seksualne porive od mojih... kao sto rekoh, dok god su odrasli i svjesni ljudi u pitanju... nek rade sta hoce... u svoja 4 zida... :wink:

once upon a time ... poce sa veselim orgijanjem, al se zavrsi na usranom guzenju. Ne, ne osudjuje niko ni hostesse, ni prostitutke, ni kurve - sve one vesele bile. Problem nastade, kad je jedan forumash, fakat mi mrsko listati i trazit ko je, zakljucio - da je ova vrsta orgije, bez obzira na jet-set pakovanje, nista drugo sem prostitucije. Po mom misljenju, sasvim ispravno, jer cim se golo tjelo tvdom valutom placa - ma jasta, sta ce bit, nego prostitucija. Ali i to problem nije.

Eh sad, navalise ovi wanna-be jebachi da nam to oslade ukrase i pojasne ... pa ispade, da je sve sto sluzi licnom uzitku opravdano ispravno i za pohvalu jer spada pod kategoriju hedonizma. Prateci njihovu logiku ... sta je pedofilija? I u tom neko uziva - mozda je hedonista, hajmo mu progledat kroz prste :x

Sto se tice prostitucije - mislim da je ozbiljan problem i nije za smjeh i salu. Trgovina djevojaka, sexualno ropstvo, nasilje, organizovana prostitucija, dvorci, kurci, palci - sve je to vrlo usko povezano :x
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

danas wrote:
da ga se pustilo da radi sta hoce, ne bi bilo tih 8 strana :D :-) nego on flejma sa kukicanjem a vi se palite ko hepo kockice :D pa nadodjosmo na to da li je prostitucija moralna, i koji su prirodni porivi zena :lol: nasmejah se grohotom :lol: elem ukratko -- lik je uspio u potpunosti. nabesao 15 strana nebuloza :D
ni ja nemam namjeru polemisati (osim perhaps sa saianom :D :D ) --- samo sam se javila da kazem da mi je cijela ova tema i skoro sve napisano -- kriza :D :D :D

Ima 13 likova koji smatraju da je cool nesto sto nije.

Sta cu kad sam osjetljiva na Sarajevo i BiH, nesto mi levati idu na ganglije ( da se izrazim na nacin koji ce mi zagarantovati opste razumijevanje ).

To zadnje je bilo upucemo prletu&tihom
Last edited by Latina on 20/03/2007 00:20, edited 2 times in total.
penzioner

Post by penzioner »

prleitihi wrote:svemirko..daj blato..sad će glavni fajt.. :D:D
Đe mi je onaj mali s kokicama i pivom :D , sjedim i gledam i ne mogu da vjerujem očima kako su zabavne :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

a ne mogu da nadjem freudov izkaz, tacno kako glasi :oops: :D da je svako seksualno ponasanje, perverzija :D
prema tome, laku noc :D odoh u svijet snova :D
Saian

Post by Saian »

danas wrote:
Saian wrote:
danas wrote:
nego, jes' se uclaniJo ti :D :D :D
ja se ne zahebavam, ja fakat ne znam u sta se uchlanjuje, jel to ovo ko hoce na dvor mora bit chlan nekog kluba? braaaaaaaaaaaaaale taslak-country club :D :D :D cuj pitanja "bil se uchlanili ?" mogo je pitat sta esencijalnije kao "bil ishli na dvor sa zhenom ?" :D
penzioner

Post by penzioner »

Image
Saian

Post by Saian »

zmijaIzmaj wrote:a ne mogu da nadjem freudov izkaz, tacno kako glasi :oops: :D da je svako seksualno ponasanje, perverzija :D
ja mislim da je freud rekao da je jedino perverzno seksualno ponashanje nikakvo (chitaj: ne uprazhnjavanje) seksualno ponashanje :D :D :D
penzioner

Post by penzioner »

Image
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Saian wrote:
zmijaIzmaj wrote:a ne mogu da nadjem freudov izkaz, tacno kako glasi :oops: :D da je svako seksualno ponasanje, perverzija :D
ja mislim da je freud rekao da je jedino perverzno seksualno ponashanje nikakvo (chitaj: ne uprazhnjavanje) seksualno ponashanje :D :D :D
:lol: mislim da si u pravu :D

ali iz oba iskaza se zakljucuje da su orgije ok :D , tj. ako je i poljubac perverzan, onda cu biti perverzna sa orgijama :D , a ako nista nije perverzno, onda nisu ni orgije :D
toliko :oops:
Latina

Post by Latina »

freak_with_a_laptop wrote: Eh sad, navalise ovi wanna-be jebachi da nam to oslade ukrase i pojasne ... pa ispade, da je sve sto sluzi licnom uzitku opravdano ispravno i za pohvalu jer spada pod kategoriju hedonizma. Prateci njihovu logiku ... sta je pedofilija? I u tom neko uziva - mozda je hedonista, hajmo mu progledat kroz prste
Naravno. ( Sad ce naci neko da nam objasni glavne zaplete u heklanju ...:smajlistopovraca: )
Sto se tice prostitucije - mislim da je ozbiljan problem i nije za smjeh i salu. Trgovina djevojaka, sexualno ropstvo, nasilje, organizovana prostitucija, dvorci, kurci, palci - sve je to vrlo usko povezano
Jedan od najunosnijih evropskih biznisa . Ali ko bi se jos time zamarao ? :wink:
Saian

Post by Saian »

zmijaIzmaj wrote: toliko :oops:
taman :D
pitt

Post by pitt »

perverznjaci :D
Latina

Post by Latina »

Saian wrote:
Frojdisti ( i njihovo shvatanje seksualnosti ) su prevazidjeni.

:zzzz:
penzioner

Post by penzioner »

pitt wrote:perverznjaci :D
Sram nas bilo :D , da bi l' sram!

Image
Saian

Post by Saian »

nek si im rekla :D sve mamojebci :D :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

sta je sad in :D ( i nemoj da bi ko bukvalno ovo shvatio :D :D )
pitt

Post by pitt »

sve sem prleta :D:D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

penzioner wrote:
pitt wrote:perverznjaci :D
Sram nas bilo :D , da bi l' sram!

Image
Rijetko kad, ama bas rijetko mi se desi da .... popizdim!!!!!!!

Nakon svega sto smo iznijeli, opravdanih i dokazanih argumenata, ozbiljne diskusije o prostituciji, o trgovini zena i njihovom ropstvu ... TI se zavalio, zvaces kokice i ... drkas li ga drkas.

ODVRATAN SI !!!
penzioner

Post by penzioner »

Učlanio/la bih se?

Da [ 14 ] 51%

Ne [ 13 ] 48%

Ukupno glasova : 27
Shoshana

Post by Shoshana »

Latinica wrote:
debela wrote:a molim vas sta bi to bilo lazno moralisanje na ovoj temi?

nekoliko zena (da li je to razlog mozda?) je iznijelo misljenje o ovoj vrsti zabave koje je, eto, negativno. i onda uslijedi salva uvreda na njihov racun.

najstrasnije mi je vidjeti kako lose misljenje muskarci imaju o zenama iako se sami smatraju naprednim primjercima svog roda.
To je ono sto se u narodu popularno naziva dvostruki standardi.

Meni su jos uzasnije "savemene" tuke, koje se ni u cemu ne odmicu dalje od povrsine.
Ja niti iznesoh svoje misljenje o ovoj vrsti zabave, niti koga cime uvrijedih. Ja sam samo pitala sta to fali prostituciji, i rekla da ne mislim da ima mjesta ikakvom moralisanju po seksualnoj osnovi.

Dok god odrasli ljudi dobrovoljno imaju seks (bez obzira na spol, broj i ucestalost) ne mislim da se to ikoga drugog tice.
Locked