OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
Ja sam svasta naucila na ovoj temi
-grupnjaci nisu cool, ukoliko nisu na visokom nivou
-na tim grupnjacima svi fenomenalno izgledaju
-sve uspjesne zene teze tome
-a sve ostale zele samo da se udaju
itd. itd.
Odoh sad na temu o menstruaciji, mozda naucim koje tablete protiv bolova trebam piti

-grupnjaci nisu cool, ukoliko nisu na visokom nivou
-na tim grupnjacima svi fenomenalno izgledaju
-sve uspjesne zene teze tome
-a sve ostale zele samo da se udaju
itd. itd.
Odoh sad na temu o menstruaciji, mozda naucim koje tablete protiv bolova trebam piti
-
Svemirski_Jebach
joj koje su ovo tetke jarane
a sve kontaju jos da imaju i smisao za humor, ne samo ljepotu

-
Pearl
ne, mi samo uzivamo da budemo u tvojoj blizini, o savrseniSvemirski_Jebach wrote:joj koje su ovo tetke jarane![]()
![]()
a sve kontaju jos da imaju i smisao za humor, ne samo ljepotu
![]()
![]()
![]()
![]()
smisao za humor, ljepota, i guzice bolje od ovih na slikama su nam urodjeni
-
Pearl
ko ono upisuje nove pojmove u klaica?penzioner wrote:Hahaha, dedera opet stavi ono za klub usamljenih moralnih čednih djevica koje kukičare
molim novi unos: sve zene koje high-class orgilje i swingeraj ne smatraju izrazito cool i naprednom vrstom zabave treba da dobiju nadimak "usamljene moralne čedne djevice koje kukičare"
prim.autora: daje se preporuka da se clanicama datog kluba ova kategorizacija utisne vrelim zeljezom na celo... ili bas na nadlakticu
-
Svemirski_Jebach
nemoj tako...to boli. mada se i to nekima svidja...Pearl wrote:ko ono upisuje nove pojmove u klaica?penzioner wrote:Hahaha, dedera opet stavi ono za klub usamljenih moralnih čednih djevica koje kukičare
molim novi unos: sve zene koje high-class orgilje i swingeraj ne smatraju izrazito cool i naprednom vrstom zabave treba da dobiju nadimak "usamljene moralne čedne djevice koje kukičare"
prim.autora: daje se preporuka da se clanicama datog kluba ova kategorizacija utisne vrelim zeljezom na celo... ili bas na nadlakticu:D
bisera, nije sve u ljepoti...nesto je i u perverzijama
- maccarona
nema potrebe
meni to ne smeta i nisam ljubomorna boze sacuvaj...a ni kritikovala nisam, vec postavila sam pitanje ccccc
on je odgovorio, sta se ti svemirski uzrujavas
to ja tebi misli pogodila
nisam htjela biti smijesna... samo ma zanimalao da kad ste tako otvoreni, i
razbijate tabue... mozda vam se krese i od strane muskih
to ja ne smijem da pitam?
meni licno je odvratno tako nesto...ali ako vama godi bujrum....hajde ovi samci i nekako mozda mada i tu nisam...aj ne znam
najgore mi je kad parovi jos idu i gledaju kako im bolesnici nekog guze....meni licno ne pase....suvise sam sebicna i ljubomorna da bih svoga partnera dijelila
eto meni nezamislivo...
a vama puno srece
i ne okrecite ledja nikad se ne zna
i kroz te traume se moze poceti heklati 
nisam htjela biti smijesna... samo ma zanimalao da kad ste tako otvoreni, i
razbijate tabue... mozda vam se krese i od strane muskih
meni licno je odvratno tako nesto...ali ako vama godi bujrum....hajde ovi samci i nekako mozda mada i tu nisam...aj ne znam
najgore mi je kad parovi jos idu i gledaju kako im bolesnici nekog guze....meni licno ne pase....suvise sam sebicna i ljubomorna da bih svoga partnera dijelila
a vama puno srece
-
Pearl
gluho bilo... s iglama se nekad abortus radio.. c c c...penzioner wrote:Ih, šatrko kukičare, a vamo se sve iglom za kukičarenje grebuckaju po ribici i sanjare
-
Svemirski_Jebach
heheh...ja sam po prirodi paranoican, nikome ledja ne okrecem
a nije ovo za mene, ovo je za slobodne strijelce i strijelice
samo mi smijesno koliko se upele da malo moralisu... 
odoh malo na onu temu o vehabijama...da malo promijenim klimu
a nije ovo za mene, ovo je za slobodne strijelce i strijelice
odoh malo na onu temu o vehabijama...da malo promijenim klimu
-
Pearl
pa moralisemo nad duplim standardima.. meni da je to cejf, sta bi mi znacilo jesam zauzeta ili nisam? onda bih trazila momka kojem se isto to svidja..Svemirski_Jebach wrote:heheh...ja sam po prirodi paranoican, nikome ledja ne okrecem![]()
![]()
a nije ovo za mene, ovo je za slobodne strijelce i strijelice![]()
sta, kad nisi zauzet, to je super i treba probati/raditi, ako jesi, onda je nemoralno ..
-
Svemirski_Jebach
cuj nidje veze...ti si nidje veze. stvarno nema potrebe da uopce objasnjavam ovu nebulozuPearl wrote:pa moralisemo nad duplim standardima.. meni da je to cejf, sta bi mi znacilo jesam zauzeta ili nisam? onda bih trazila momka kojem se isto to svidja..Svemirski_Jebach wrote:heheh...ja sam po prirodi paranoican, nikome ledja ne okrecem![]()
![]()
sta, kad nisi zauzet, to je super i treba probati/raditi, ako jesi, onda je nemoralno ..![]()
nidje veze
-
Pearl
coming from you it really means a lot to me ... thank you, thank you.. everything makes sense again.. svemirski has spoken...Svemirski_Jebach wrote:cuj nidje veze...ti si nidje veze. stvarno nema potrebe da uopce objasnjavam ovu nebulozuPearl wrote:pa moralisemo nad duplim standardima.. meni da je to cejf, sta bi mi znacilo jesam zauzeta ili nisam? onda bih trazila momka kojem se isto to svidja..Svemirski_Jebach wrote:heheh...ja sam po prirodi paranoican, nikome ledja ne okrecem![]()
![]()
sta, kad nisi zauzet, to je super i treba probati/raditi, ako jesi, onda je nemoralno ..![]()
nidje veze
![]()
nisi se vala morao vracati da mi odgovoris...
-
penzioner
Joj Bisera bona, de malo smanji doživljaj. Ovo je ipak samo forum, šta si se toliko upalila, isto kutnjak. Ako si se naložila na Svemirskog, ne moraš ga peglati. Ima nas ovdje još koji smo single, dosađuj nama, pusti nedužnog čovjeka, ništa, ama baš ništa ružno ni loše nije rekao.
-
Pearl
zar sam se upalila????penzioner wrote:Joj Bisera bona, de malo smanji doživljaj. Ovo je ipak samo forum, šta si se toliko upalila, isto kutnjak. Ako si se naložila na Svemirskog, ne moraš ga peglati. Ima nas ovdje još koji smo single, dosađuj nama, pusti nedužnog čovjeka, ništa, ama baš ništa ružno ni loše nije rekao.
ovo jeste samo forum, samo zajebancija i samo laprdanje
a ja sam u stvari ganjala tebe
-
Svemirski_Jebach
pemzija je fino rekao...stvarno nisam zainteresovan bisera, ozenjen sam cojk i molim te nemoj me vise zvati na telefon u gluho doba noci i pustati mi neke cudne uzdahePearl wrote:zar sam se upalila????penzioner wrote:Joj Bisera bona, de malo smanji doživljaj. Ovo je ipak samo forum, šta si se toliko upalila, isto kutnjak. Ako si se naložila na Svemirskog, ne moraš ga peglati. Ima nas ovdje još koji smo single, dosađuj nama, pusti nedužnog čovjeka, ništa, ama baš ništa ružno ni loše nije rekao.
ovo jeste samo forum, samo zajebancija i samo laprdanje:D ovo nije ni "u" od upaljivanja...
al ako ti to tako vidis..
a ja sam u stvari ganjala tebeali me ti ne primjecujes...
pemzija, ja mislim da bi bisera bila sretna s tobom...
-
Svemirski_Jebach
pemzija...kaze se "ja starac, a ona moZe" nije more, a mere i jedno i drugopenzioner wrote:Pa ne bih se ja ljutio, Biserice bisercicu mali... Ali da nisam prestar![]()
Ja starac, ona more
ma bisera je ja mislim predivna...koliko ti imas godina biserice?
-
Shoshana
Nema potrebe da se zamaras, a ni da kolutas ocima... Nemam potrebu da idem i ikoga intervjuisem, pet godina mi je komsinica na spratu ispod mene bila profesionalna prostitutka. Definitivno ulazi u krug deset najboljih ljudi koje sam ikada poznavala. Imas predrasude.Latinica wrote:Nevjerovatno !Shoshana wrote:A sta fali prostituciji?![]()
Otidji u lokalni kvart u gradu u kojem zivis i intervjuisi 2-3 cure koje s time bave.![]()
One ti mogu objasniti "cari" svog posla iz prve ruke, da se mi ne zamaramo ovdje.
-
penzioner
Svemirski & ostali, evo naše istomišljenice! Svaka čast!Shoshana wrote:Nema potrebe da se zamaras, a ni da kolutas ocima... Nemam potrebu da idem i ikoga intervjuisem, pet godina mi je komsinica na spratu ispod mene bila profesionalna prostitutka. Definitivno ulazi u krug deset najboljih ljudi koje sam ikada poznavala. Imas predrasude.Latinica wrote:Nevjerovatno !Shoshana wrote:A sta fali prostituciji?![]()
Otidji u lokalni kvart u gradu u kojem zivis i intervjuisi 2-3 cure koje s time bave.![]()
One ti mogu objasniti "cari" svog posla iz prve ruke, da se mi ne zamaramo ovdje.
p.s. Sramota da mi muški moramo da branimo žene od samih žena koje jedva dočekaju da otužakaju ili popljuju jedna drugu.