OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked

Učlanio/la bih se?

Da
19
51%
Ne
18
49%

Total votes: 37

maccarona

Post by maccarona »

ja sam pitala :D ako hoce nek odgovori :-)
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ja sam svasta naucila na ovoj temi :oops:
-grupnjaci nisu cool, ukoliko nisu na visokom nivou :oops:
-na tim grupnjacima svi fenomenalno izgledaju :D
-sve uspjesne zene teze tome :oops:
-a sve ostale zele samo da se udaju :oops:
itd. itd.

Odoh sad na temu o menstruaciji, mozda naucim koje tablete protiv bolova trebam piti :oops: :D
penzioner

Post by penzioner »

maccarona wrote:pamzijo, na tim orgijama.... i muskarci jedni s drugima ...khm..? :-)
ako da....da li te bilo strah, da se jednom od njih ne omakne?
Ne, jer No Means No :D .
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

joj koje su ovo tetke jarane :D :D :D a sve kontaju jos da imaju i smisao za humor, ne samo ljepotu :roll: :roll: :D :D :D
penzioner

Post by penzioner »

Hahaha, dedera opet stavi ono za klub usamljenih moralnih čednih djevica koje kukičare :D
Last edited by penzioner on 19/03/2007 15:57, edited 1 time in total.
Pearl

Post by Pearl »

Svemirski_Jebach wrote:joj koje su ovo tetke jarane :D :D :D a sve kontaju jos da imaju i smisao za humor, ne samo ljepotu :roll: :roll: :D :D :D
ne, mi samo uzivamo da budemo u tvojoj blizini, o savrseni :lol: :lol:

smisao za humor, ljepota, i guzice bolje od ovih na slikama su nam urodjeni :D
Pearl

Post by Pearl »

penzioner wrote:Hahaha, dedera opet stavi ono za klub usamljenih moralnih čednih djevica koje kukičare :D
ko ono upisuje nove pojmove u klaica?
molim novi unos: sve zene koje high-class orgilje i swingeraj ne smatraju izrazito cool i naprednom vrstom zabave treba da dobiju nadimak "usamljene moralne čedne djevice koje kukičare"

prim.autora: daje se preporuka da se clanicama datog kluba ova kategorizacija utisne vrelim zeljezom na celo... ili bas na nadlakticu :D:D
Svemirski_Jebach

Pearl wrote:
penzioner wrote:Hahaha, dedera opet stavi ono za klub usamljenih moralnih čednih djevica koje kukičare :D
ko ono upisuje nove pojmove u klaica?
molim novi unos: sve zene koje high-class orgilje i swingeraj ne smatraju izrazito cool i naprednom vrstom zabave treba da dobiju nadimak "usamljene moralne čedne djevice koje kukičare"

prim.autora: daje se preporuka da se clanicama datog kluba ova kategorizacija utisne vrelim zeljezom na celo... ili bas na nadlakticu :D:D
nemoj tako...to boli. mada se i to nekima svidja... :D :D

bisera, nije sve u ljepoti...nesto je i u perverzijama :D :D a ko zna mozda i tom klubu kukicanja ima poneka zena sirokih shvatanja :D
penzioner

Post by penzioner »

Ih, šatrko kukičare, a vamo se sve iglom za kukičarenje grebuckaju po ribici i sanjare :D
maccarona

Post by maccarona »

nema potrebe :D meni to ne smeta i nisam ljubomorna boze sacuvaj...a ni kritikovala nisam, vec postavila sam pitanje ccccc :D on je odgovorio, sta se ti svemirski uzrujavas :? to ja tebi misli pogodila :D :P

nisam htjela biti smijesna... samo ma zanimalao da kad ste tako otvoreni, i
razbijate tabue... mozda vam se krese i od strane muskih :? to ja ne smijem da pitam? :roll:

meni licno je odvratno tako nesto...ali ako vama godi bujrum....hajde ovi samci i nekako mozda mada i tu nisam...aj ne znam :-)
najgore mi je kad parovi jos idu i gledaju kako im bolesnici nekog guze....meni licno ne pase....suvise sam sebicna i ljubomorna da bih svoga partnera dijelila :oops: eto meni nezamislivo...

a vama puno srece :D i ne okrecite ledja nikad se ne zna :wink: :D i kroz te traume se moze poceti heklati :D
Pearl

Post by Pearl »

penzioner wrote:Ih, šatrko kukičare, a vamo se sve iglom za kukičarenje grebuckaju po ribici i sanjare :D
gluho bilo... s iglama se nekad abortus radio.. c c c...
Svemirski_Jebach

heheh...ja sam po prirodi paranoican, nikome ledja ne okrecem :D :D

a nije ovo za mene, ovo je za slobodne strijelce i strijelice :D :D samo mi smijesno koliko se upele da malo moralisu... :D

odoh malo na onu temu o vehabijama...da malo promijenim klimu :D
Pearl

Post by Pearl »

Svemirski_Jebach wrote:heheh...ja sam po prirodi paranoican, nikome ledja ne okrecem :D :D

a nije ovo za mene, ovo je za slobodne strijelce i strijelice :D :D samo mi smijesno koliko se upele da malo moralisu... :D
pa moralisemo nad duplim standardima.. meni da je to cejf, sta bi mi znacilo jesam zauzeta ili nisam? onda bih trazila momka kojem se isto to svidja..

sta, kad nisi zauzet, to je super i treba probati/raditi, ako jesi, onda je nemoralno .. :lol: :lol: nidje veze :D
penzioner

Post by penzioner »

Image
Svemirski_Jebach

Pearl wrote:
Svemirski_Jebach wrote:heheh...ja sam po prirodi paranoican, nikome ledja ne okrecem :D :D

pa moralisemo nad duplim standardima.. meni da je to cejf, sta bi mi znacilo jesam zauzeta ili nisam? onda bih trazila momka kojem se isto to svidja..

sta, kad nisi zauzet, to je super i treba probati/raditi, ako jesi, onda je nemoralno .. :lol: :lol: nidje veze :D
cuj nidje veze...ti si nidje veze. stvarno nema potrebe da uopce objasnjavam ovu nebulozu :D :D
Pearl

Post by Pearl »

Svemirski_Jebach wrote:
Pearl wrote:

cuj nidje veze...ti si nidje veze. stvarno nema potrebe da uopce objasnjavam ovu nebulozu :D :D
coming from you it really means a lot to me ... thank you, thank you.. everything makes sense again.. svemirski has spoken...

:zzzz:

nisi se vala morao vracati da mi odgovoris... :)
penzioner

Post by penzioner »

Joj Bisera bona, de malo smanji doživljaj. Ovo je ipak samo forum, šta si se toliko upalila, isto kutnjak. Ako si se naložila na Svemirskog, ne moraš ga peglati. Ima nas ovdje još koji smo single, dosađuj nama, pusti nedužnog čovjeka, ništa, ama baš ništa ružno ni loše nije rekao.
Pearl

Post by Pearl »

penzioner wrote:Joj Bisera bona, de malo smanji doživljaj. Ovo je ipak samo forum, šta si se toliko upalila, isto kutnjak. Ako si se naložila na Svemirskog, ne moraš ga peglati. Ima nas ovdje još koji smo single, dosađuj nama, pusti nedužnog čovjeka, ništa, ama baš ništa ružno ni loše nije rekao.
zar sam se upalila????

ovo jeste samo forum, samo zajebancija i samo laprdanje :D:D ovo nije ni "u" od upaljivanja... :D al ako ti to tako vidis.. :P

a ja sam u stvari ganjala tebe :( ali me ti ne primjecujes... :(
Svemirski_Jebach

Pearl wrote:
penzioner wrote:Joj Bisera bona, de malo smanji doživljaj. Ovo je ipak samo forum, šta si se toliko upalila, isto kutnjak. Ako si se naložila na Svemirskog, ne moraš ga peglati. Ima nas ovdje još koji smo single, dosađuj nama, pusti nedužnog čovjeka, ništa, ama baš ništa ružno ni loše nije rekao.
zar sam se upalila????

ovo jeste samo forum, samo zajebancija i samo laprdanje :D:D ovo nije ni "u" od upaljivanja... :D al ako ti to tako vidis.. :P

a ja sam u stvari ganjala tebe :( ali me ti ne primjecujes... :(
pemzija je fino rekao...stvarno nisam zainteresovan bisera, ozenjen sam cojk i molim te nemoj me vise zvati na telefon u gluho doba noci i pustati mi neke cudne uzdahe :D :D :D :D

pemzija, ja mislim da bi bisera bila sretna s tobom... :D
penzioner

Post by penzioner »

Pa ne bih se ja ljutio, Biserice bisercicu mali... Ali da nisam prestar :?

Ja starac, ona more :(
Svemirski_Jebach

penzioner wrote:Pa ne bih se ja ljutio, Biserice bisercicu mali... Ali da nisam prestar :?

Ja starac, ona more :(
pemzija...kaze se "ja starac, a ona moZe" nije more, a mere i jedno i drugo :D :D

ma bisera je ja mislim predivna...koliko ti imas godina biserice? :D
pitt

Post by pitt »

vidi ovdje taslacine :D:D:D
Shoshana

Post by Shoshana »

Latinica wrote:
Shoshana wrote:A sta fali prostituciji?
Nevjerovatno ! :roll:

Otidji u lokalni kvart u gradu u kojem zivis i intervjuisi 2-3 cure koje s time bave. :roll:

One ti mogu objasniti "cari" svog posla iz prve ruke, da se mi ne zamaramo ovdje.
Nema potrebe da se zamaras, a ni da kolutas ocima... Nemam potrebu da idem i ikoga intervjuisem, pet godina mi je komsinica na spratu ispod mene bila profesionalna prostitutka. Definitivno ulazi u krug deset najboljih ljudi koje sam ikada poznavala. Imas predrasude.
penzioner

Post by penzioner »

Shoshana wrote:
Latinica wrote:
Shoshana wrote:A sta fali prostituciji?
Nevjerovatno ! :roll:

Otidji u lokalni kvart u gradu u kojem zivis i intervjuisi 2-3 cure koje s time bave. :roll:

One ti mogu objasniti "cari" svog posla iz prve ruke, da se mi ne zamaramo ovdje.
Nema potrebe da se zamaras, a ni da kolutas ocima... Nemam potrebu da idem i ikoga intervjuisem, pet godina mi je komsinica na spratu ispod mene bila profesionalna prostitutka. Definitivno ulazi u krug deset najboljih ljudi koje sam ikada poznavala. Imas predrasude.
Svemirski & ostali, evo naše istomišljenice! Svaka čast!

p.s. Sramota da mi muški moramo da branimo žene od samih žena koje jedva dočekaju da otužakaju ili popljuju jedna drugu. :(
Shoshana

Post by Shoshana »

Nisam ja ni na cijoj strani, ja samo imam svoje misljenje koje se u jednom momemntu moze podudariti sa tvojim, a u drugom momentu sa necijim drugim.

A maxuz se grozim moralista :oops:
Locked