cega bona? cuj polemikaVingo wrote:Ja sad stvarno ne mogu da se orjentisem (da sam ovo prezivjela i ostala ziva) jel se vi zajebavate ili je ova satro - polemika stvarna?
OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
freak_with_a_laptop
Last edited by freak_with_a_laptop on 19/03/2007 13:53, edited 1 time in total.
-
Vingo
Polemika je onaj dio:freak_with_a_laptop wrote:cega bona? cuj polemikaVingo wrote:Ja sad stvarno ne mogu da se orjentisem (da sam ovo prezivjela i ostala ziva) jel se vi zajebavate ili je ova satro - polemika stvarna?
samo tvrda valuta, ulaz 5.000 €
tolika lova, nije sala
- Ti si ljubomorna i nedojebana
- Ti si iskompleksiran
-
FFK as Lucy01
Sta si stao i citash...dodaj te kokiceblack wrote:koncentricni krugovi gluposti i neznanja
kao prstenje....
-
PITARKA_SA
joj sto su dosadni ovi kvazi fakeri i jebaci na duge staze

- danas
zivo me se jebe ko se sa kim i kako jebe... dok god se jebu odrasli ljudi, svojom voljom....penzioner wrote:Dobro je da se bar u nečemu slažemo.danas wrote:...a zalosno je da ne kontas da sam u ovoj raspravi bliza tvojim stavovima. jer od nedojebanih neizivljenih muskaraca, samo su mi gore i zalosnije dezurne opatice koje valjaju pricu o moralnoj i inoj zenskoj superiornosti...
A što se tiče nedojebanih neiživljenih muškaraca, garantujem da i Svemirski i ja i još par likova sigurno ne spadamo u tu kategoriju.
Volimo se najest koke više nego hljeba.
jebe me se jel' jebu mrsave ili debele; utroje ili cetvoro; visoke ili niske; starije 25 godina ili mladje; jel' se jebu sa drugom zenom ili muskarcem; sa crncima ili kineskinjama; u zamkovima i pod maskama; prostituisu li sebe ili moraju da placaju za jebanijadu...
a pogotovo me se jebe cega se ti i delegat svemirski volite najest i jeste li pi*ke gladni ostali.
-
penzioner
Vingo bona,Vingo wrote:Polemika je onaj dio:freak_with_a_laptop wrote:cega bona? cuj polemikaVingo wrote:Ja sad stvarno ne mogu da se orjentisem (da sam ovo prezivjela i ostala ziva) jel se vi zajebavate ili je ova satro - polemika stvarna?
samo tvrda valuta, ulaz 5.000 €
tolika lova, nije sala
- Ti si ljubomorna i nedojebana
- Ti si iskompleksiran
pa ovo su još uvijek male djevojčice; nisu nikad ni čule - a kamoli upražnjavale - diskusiju koja ne prerasta u raspravu. Ne znaju one šta je to. Polako, nadoćiće.
- maccarona
danas wrote:zivo me se jebe ko se sa kim i kako jebe... dok god se jebu odrasli ljudi, svojom voljom....penzioner wrote:Dobro je da se bar u nečemu slažemo.danas wrote:...a zalosno je da ne kontas da sam u ovoj raspravi bliza tvojim stavovima. jer od nedojebanih neizivljenih muskaraca, samo su mi gore i zalosnije dezurne opatice koje valjaju pricu o moralnoj i inoj zenskoj superiornosti...
A što se tiče nedojebanih neiživljenih muškaraca, garantujem da i Svemirski i ja i još par likova sigurno ne spadamo u tu kategoriju.
Volimo se najest koke više nego hljeba.
jebe me se jel' jebu mrsave ili debele; utroje ili cetvoro; visoke ili niske; starije 25 godina ili mladje; jel' se jebu sa drugom zenom ili muskarcem; sa crncima ili kineskinjama; u zamkovima i pod maskama; prostituisu li sebe ili moraju da placaju za jebanijadu...
a pogotovo me se jebe cega se ti i delegat svemirski volite najest i jeste li pi*ke gladni ostali.
- nebojeplavo
dajte i meni te kokice, ovo postaje najzanimljivija tema na forumublack wrote:Lucy01 wrote:Sta si stao i citash...dodaj te kokiceblack wrote:koncentricni krugovi gluposti i neznanja
kao prstenje....
-
Nancy Drew
.... puše jugo a i bilo pomračenje noćas...
-
FFK as Lucy01
Evo i male analize (dosadno midanas wrote:
zivo me se jebe ko se sa kim i kako jebe... dok god se jebu odrasli ljudi, svojom voljom....
- Rijec "jebe" se pojavljuje 8 puta (ukljucujuci jebanijadu sto bi bila nova rijec u Bosanskom jeziku za takmicenje u jebanju)
- Rijec pi*ka se pojavljuje samo jednom, sa zvjezdicom
- Rijec kita se ne pojavljuje nijednom, sto se moze samo shvatiti kao diskriminacija protiv kita
- I rijeci "grupanjaci razni" se pojavljuje samo jednom (u homo, hetero, multi, nacionalno i religijski i ostalo) tako da sa sigurnoscu mozemo utvrditi da ovdje nema diskriminacije i da kolegica danas ne diskriminise po nacionalnoj, regionalnoj i inoj osnovi (nema doduse crnih, al' nije namjerno vjerovatno
- danas
ne pazite na casu postovana kolegiceLucy01 wrote:Evo i male analize (dosadno midanas wrote:
zivo me se jebe ko se sa kim i kako jebe... dok god se jebu odrasli ljudi, svojom voljom....
a pogotovo me se jebe cega se ti i delegat svemirski volite najest i jeste li pi*ke gladni ostali.)
- Rijec "jebe" se pojavljuje 8 puta (ukljucujuci jebanijadu sto bi bila nova rijec u Bosanskom jeziku za takmicenje u jebanju)
- Rijec pi*ka se pojavljuje samo jednom, sa zvjezdicom![]()
- Rijec kita se ne pojavljuje nijednom, sto se moze samo shvatiti kao diskriminacija protiv kita
- I rijeci "grupanjaci razni" se pojavljuje samo jednom (u homo, hetero, multi, nacionalno i religijski i ostalo) tako da sa sigurnoscu mozemo utvrditi da ovdje nema diskriminacije i da kolegica danas ne diskriminise po nacionalnoj, regionalnoj i inoj osnovi (nema doduse crnih, al' nije namjerno vjerovatno)
-
penzioner
Ja ću da ženim Lucy01! Ukoliko pristane, dakako.Lucy01 wrote:Evo i male analize (dosadno midanas wrote:
a pogotovo me se jebe cega se ti i delegat svemirski volite najest i jeste li pi*ke gladni ostali.)
- Rijec pi*ka se pojavljuje samo jednom, sa zvjezdicom![]()
- I rijeci "grupanjaci razni" se pojavljuje samo jednom (u homo, hetero, multi, nacionalno i religijski i ostalo) tako da sa sigurnoscu mozemo utvrditi da ovdje nema diskriminacije i da kolegica danas ne diskriminise po nacionalnoj, regionalnoj i inoj osnovi (nema doduse crnih, al' nije namjerno vjerovatno)
-
Pearl
cekaj bona... pravimo pauzu - crkavamo od ljubomore...

-
FFK as Lucy01
Odoh sad na lijevoj sisi (do srca) istetovirat "peMzioner"penzioner wrote:Ne začatavajte mi temu (ukoliko nije pametno začavanje kao komentari moje Lucy01)!
Last edited by FFK as Lucy01 on 19/03/2007 14:41, edited 1 time in total.