OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
freak_with_a_laptop
eeeee
kome to ti prodajes maglu? lijepis ove promotivne slicice, gdje prikazuju neke fotomodel-clanove, sve se bojim da su svi esteticni od glave do pete, sve i jedan prototip adonisa
realsnost su garant neki dedonje od 50 u crnim kupacim gacama - uh, meraka 
-
Svemirski_Jebach
freak je zensko penzijapenzioner wrote:freak_with_a_laptop, iznenadio bi se jarane kakav je moćan odabir ljudi. Ko da sam ja biro
![]()
nego, vjerujem da ovoga ima na svakom koraku...negdje sam citao da ima nesto slicno u puli i negdje drugo u istri
-
freak_with_a_laptop
patrius wrote:Yes,yes,Freaky,navlakusa je ovo...To je sigurno neki "dom penzionera"!!!Ma do'akat cemo mi vama penzicima,kad-tad,natovarit cemo mi vama jos Terza i Hadzipasa na grbacu...
Patrius, pa de ti reci iskreno - jel vas muskarce zaista ova maskerada pali? Meni ovaj ambijent, nesto pravo morbidan, zastrasujuci
-
penzioner
Lik koji je pokrenuo sve ovo je švicarac Andrej Lorenc, 33 godine, biznismen, multimilioner.
Tip renta dvorce širom Evrope i poziva odabrane članove da mu se pridruže u fantazijama: podvezice, crno rublje, korzeti, pelerine, venecijanske maske su obavezne.
Dovoze te limuzine, cijelu noć sipaš šampanjac u sebe, i to samo najbolji, možeš se seksati a i ne moraš, možeš samo gledati, a možeš i plesati uz dobru ziku DJ-eva.
Ja sam bio pozvan kao gost (što ne znači da su mi odmah dali članstvo - jer nisu, ali se nadam nekad u budućnosti da ću dobiti
... sad imam samo privremene invitacije) u srednjovijekovni dvorac u sredini Francuske. Za intenacionalnce, aerodrom je bio udaljen od dvorca samo 20km.
Tačno mjesto održavanja ovakvog događaja se najavi SAMO ekskluzivnim članovima. Oni kasnije zovu svoje goste (poput mene peMzije) i ljude koje znaju da bi voljeli da im se pridruže ili malo ošacuju situaciju.
Tip renta dvorce širom Evrope i poziva odabrane članove da mu se pridruže u fantazijama: podvezice, crno rublje, korzeti, pelerine, venecijanske maske su obavezne.
Dovoze te limuzine, cijelu noć sipaš šampanjac u sebe, i to samo najbolji, možeš se seksati a i ne moraš, možeš samo gledati, a možeš i plesati uz dobru ziku DJ-eva.
Ja sam bio pozvan kao gost (što ne znači da su mi odmah dali članstvo - jer nisu, ali se nadam nekad u budućnosti da ću dobiti
Tačno mjesto održavanja ovakvog događaja se najavi SAMO ekskluzivnim članovima. Oni kasnije zovu svoje goste (poput mene peMzije) i ljude koje znaju da bi voljeli da im se pridruže ili malo ošacuju situaciju.
Last edited by penzioner on 16/03/2007 00:27, edited 2 times in total.
-
patrius
Pravo da ti ka'em,"maskenbal" sam po sebi bi mogao i biti ineresantan,fina je to furkica,samo bez sprava a la inkvizicija.Al' ovo na "visokoj nozi" i ta ostala kvazi-elitisticka sranja mi idu na jetra!Na to sam alergican!!!freak_with_a_laptop wrote:patrius wrote:Yes,yes,Freaky,navlakusa je ovo...To je sigurno neki "dom penzionera"!!!Ma do'akat cemo mi vama penzicima,kad-tad,natovarit cemo mi vama jos Terza i Hadzipasa na grbacu...
Patrius, pa de ti reci iskreno - jel vas muskarce zaista ova maskerada pali? Meni ovaj ambijent, nesto pravo morbidan, zastrasujuci
-
freak_with_a_laptop
patrius wrote:Ma ima toga posvuda,na razlicitim "nivoima",samo ovaj nas "umirovljenik" je neka prava lafcina,covjek voli "visokonozne" manifestacije...
pemzija je pravo 'visokonozan', samo mu guza visi, hoce to u godinama - eh
pemzija, izgleda ti ona guacamole naskodila, mora da joj rok istekao
-
penzioner
E sad, cijena. Paprene su. Ali za mene je platio neko drugi. Da sam sam platio, vrijedilo bi svaki fening, vjeruj
!
Cijene se kreću, koliko sam mogao skontati, 700 - 1000€ za par ili single muškarca. Za single žene je 200€.
A za one koji fakat imaju novca, i ako hoćeš posebno da rentaš sobu tj. pravi apartman-suite samo za sebe i one koje ti padnu šaka
, to uz sve ostalo bude oko 2000 – 5000€.
S obzirom da je u ovom zamku u Francuskoj bilo 20 soba, brzo se razgrabilo.
Cijene se kreću, koliko sam mogao skontati, 700 - 1000€ za par ili single muškarca. Za single žene je 200€.
A za one koji fakat imaju novca, i ako hoćeš posebno da rentaš sobu tj. pravi apartman-suite samo za sebe i one koje ti padnu šaka
-
freak_with_a_laptop
penzioner wrote:E sad, cijena. Paprene su. Ali za mene je platio neko drugi. Da sam sam platio, vrijedilo bi svaki fening, vjeruj!
A za one koji fakat imaju novca, i ako hoćeš posebno da rentaš sobu tj. pravi apartman-suite samo za sebe i one koje ti padnu šaka, to uz sve ostalo bude oko 2000 – 5000€.
ala ga i ti volis maslat
kazem ti bolan, imam infose iz prve ruke, cura bila u dvorcu u blizini Berlina, klinac limuzine i learjet-ovi, raja obicni smrtnici, i ona i njen 'meister' - taj njen frajer je cak clan tog kluba. Otisli svojim autom i sa istim se vratili. Ona, ta asistentica, prosjek, nista posebno, ni po glasu ni po stasu. Karte, ne sjecam se, je li mi cijenu rekla - a bas cu je sutra da pitam. Sigurno nije hiljadu, ma ni blizu
-
penzioner
Kao gost imaš sva prava, limuzina, cuga, hrana, sex ako to želiš i naiđeš na osobu koja takođe to želi (što nije teško jer su svi tu iz istog razloga, jelpatrius wrote:Ma ja ba,prava bogatunska perverzija!Nego,de ti nama reci kakve ti,kao gost, pocasti imas?I kakve uslove jos moras ispuniti da postanes jedan od "njih"?