OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked

Učlanio/la bih se?

Da
19
51%
Ne
18
49%

Total votes: 37

penzioner

Post by penzioner »

što ste se ušutili :roll:
patrius

Post by patrius »

Pa ne odgovaras!!!Pusti kraju slike.Mada i ove maske ne skrivaju puno...
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

eeeee :D kome to ti prodajes maglu? lijepis ove promotivne slicice, gdje prikazuju neke fotomodel-clanove, sve se bojim da su svi esteticni od glave do pete, sve i jedan prototip adonisa :D realsnost su garant neki dedonje od 50 u crnim kupacim gacama - uh, meraka :lol:
penzioner

Post by penzioner »

Image
patrius

Post by patrius »

Yes,yes,Freaky,navlakusa je ovo...To je sigurno neki "dom penzionera"!!!Ma do'akat cemo mi vama penzicima,kad-tad,natovarit cemo mi vama jos Terza i Hadzipasa na grbacu...
penzioner

Post by penzioner »

freak_with_a_laptop, iznenadio bi se jarane kakav je moćan odabir ljudi 8-) . Ko da sam ja biro :D

Image
penzioner

Post by penzioner »

patrius wrote:... natovarit cemo mi vama jos Terza i Hadzipasa na grbacu...
Mož'š misliti njihovog šoka da vide nešto ovako, a kamoli dožive :lol:
patrius

Post by patrius »

E jbg penzy,hocemo l' konacno cut ko je selektor i koji su kriteriji za "kartu za raj"???
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

penzioner wrote:freak_with_a_laptop, iznenadio bi se jarane kakav je moćan odabir ljudi 8-) . Ko da sam ja biro :D

Image
freak je zensko penzija :D :D :D i to plaho moralno... :D :D :roll: :roll: :D

nego, vjerujem da ovoga ima na svakom koraku...negdje sam citao da ima nesto slicno u puli i negdje drugo u istri
freak_with_a_laptop

patrius wrote:Yes,yes,Freaky,navlakusa je ovo...To je sigurno neki "dom penzionera"!!!Ma do'akat cemo mi vama penzicima,kad-tad,natovarit cemo mi vama jos Terza i Hadzipasa na grbacu...

Patrius, pa de ti reci iskreno - jel vas muskarce zaista ova maskerada pali? Meni ovaj ambijent, nesto pravo morbidan, zastrasujuci :oops:
patrius

Post by patrius »

Ma ima toga posvuda,na razlicitim "nivoima",samo ovaj nas "umirovljenik" je neka prava lafcina,covjek voli "visokonozne" manifestacije...
mAAm

Post by mAAm »

penzioner wrote:freak_with_a_laptop, iznenadio bi se jarane kakav je moćan odabir ljudi 8-) . Ko da sam ja biro :D

Image
da nisi možda Anu Bekutu odabrao....
penzioner

Post by penzioner »

Lik koji je pokrenuo sve ovo je švicarac Andrej Lorenc, 33 godine, biznismen, multimilioner.

Tip renta dvorce širom Evrope i poziva odabrane članove da mu se pridruže u fantazijama: podvezice, crno rublje, korzeti, pelerine, venecijanske maske su obavezne.

Dovoze te limuzine, cijelu noć sipaš šampanjac u sebe, i to samo najbolji, možeš se seksati a i ne moraš, možeš samo gledati, a možeš i plesati uz dobru ziku DJ-eva.

Ja sam bio pozvan kao gost (što ne znači da su mi odmah dali članstvo - jer nisu, ali se nadam nekad u budućnosti da ću dobiti :D ... sad imam samo privremene invitacije) u srednjovijekovni dvorac u sredini Francuske. Za intenacionalnce, aerodrom je bio udaljen od dvorca samo 20km.

Tačno mjesto održavanja ovakvog događaja se najavi SAMO ekskluzivnim članovima. Oni kasnije zovu svoje goste (poput mene peMzije) i ljude koje znaju da bi voljeli da im se pridruže ili malo ošacuju situaciju.
Last edited by penzioner on 16/03/2007 00:27, edited 2 times in total.
patrius

Post by patrius »

freak_with_a_laptop wrote:
patrius wrote:Yes,yes,Freaky,navlakusa je ovo...To je sigurno neki "dom penzionera"!!!Ma do'akat cemo mi vama penzicima,kad-tad,natovarit cemo mi vama jos Terza i Hadzipasa na grbacu...

Patrius, pa de ti reci iskreno - jel vas muskarce zaista ova maskerada pali? Meni ovaj ambijent, nesto pravo morbidan, zastrasujuci :oops:
Pravo da ti ka'em,"maskenbal" sam po sebi bi mogao i biti ineresantan,fina je to furkica,samo bez sprava a la inkvizicija.Al' ovo na "visokoj nozi" i ta ostala kvazi-elitisticka sranja mi idu na jetra!Na to sam alergican!!!
freak_with_a_laptop

patrius wrote:Ma ima toga posvuda,na razlicitim "nivoima",samo ovaj nas "umirovljenik" je neka prava lafcina,covjek voli "visokonozne" manifestacije...

pemzija je pravo 'visokonozan', samo mu guza visi, hoce to u godinama - eh :oops: kad nece mace dobrovoljno, onda ih 'privedes' za pare :oops:

pemzija, izgleda ti ona guacamole naskodila, mora da joj rok istekao :-)
penzioner

Post by penzioner »

E sad, cijena. Paprene su. Ali za mene je platio neko drugi. Da sam sam platio, vrijedilo bi svaki fening, vjeruj :D !

Cijene se kreću, koliko sam mogao skontati, 700 - 1000€ za par ili single muškarca. Za single žene je 200€.

A za one koji fakat imaju novca, i ako hoćeš posebno da rentaš sobu tj. pravi apartman-suite samo za sebe i one koje ti padnu šaka :D , to uz sve ostalo bude oko 2000 – 5000€.

S obzirom da je u ovom zamku u Francuskoj bilo 20 soba, brzo se razgrabilo.
patrius

Post by patrius »

Ma ja ba,prava bogatunska perverzija!Nego,de ti nama reci kakve ti,kao gost, pocasti imas?I kakve uslove jos moras ispuniti da postanes jedan od "njih"?
patrius

Post by patrius »

Sofisticirana prostitucija?
penzioner

Post by penzioner »

Svemirski, as a matter of fact, sad u Septembru 2007 održaće se njihovo novo ali 5-dnevno okupljanje i zajebavanje, ni manje ni više nego u SPLITU!!!

p.s. Zakupili su jedan cijeli hotel na plaži. Misliš li što i ja? :D
penzioner

Post by penzioner »

patrius wrote:Sofisticirana prostitucija?
Sumnjam da iko to radi za pare. Da prodaje svoje tijelo da bi zaradio. Sve je čisti hedonizam. Ko je pozvan plati ulaz, a do tebe je onda hoćeš li šta podkačiti.
A-R-N-I

Post by A-R-N-I »

Ja dajem tauzenku za pozivnicu za ovakav party!!!
patrius

Post by patrius »

...Al' ipak to neko od gore vidi sve".Dobro uhodan business,nista vise...
freak_with_a_laptop

penzioner wrote:E sad, cijena. Paprene su. Ali za mene je platio neko drugi. Da sam sam platio, vrijedilo bi svaki fening, vjeruj :D !

Cijene se kreću, koliko sam mogao skontati, 700 - 1000€ za par ili single muškarca. Za single žene je 200€.

A za one koji fakat imaju novca, i ako hoćeš posebno da rentaš sobu tj. pravi apartman-suite samo za sebe i one koje ti padnu šaka :D , to uz sve ostalo bude oko 2000 – 5000€.

S obzirom da je u ovom zamku u Francuskoj bilo 20 soba, brzo se razgrabilo.

ala ga i ti volis maslat :D

kazem ti bolan, imam infose iz prve ruke, cura bila u dvorcu u blizini Berlina, klinac limuzine i learjet-ovi, raja obicni smrtnici, i ona i njen 'meister' - taj njen frajer je cak clan tog kluba. Otisli svojim autom i sa istim se vratili. Ona, ta asistentica, prosjek, nista posebno, ni po glasu ni po stasu. Karte, ne sjecam se, je li mi cijenu rekla - a bas cu je sutra da pitam. Sigurno nije hiljadu, ma ni blizu :oops:
penzioner

Post by penzioner »

patrius wrote:Ma ja ba,prava bogatunska perverzija!Nego,de ti nama reci kakve ti,kao gost, pocasti imas?I kakve uslove jos moras ispuniti da postanes jedan od "njih"?
Kao gost imaš sva prava, limuzina, cuga, hrana, sex ako to želiš i naiđeš na osobu koja takođe to želi (što nije teško jer su svi tu iz istog razloga, jel :D ). I možeš raditi sve što i drugi. E sad da postaneš jedan od njih, nisam to još skroz provalio, ali moraš nekoliko puta da dolaziš i da se "dokazuješ" u ceremonijama otvaranja i druženja kasnije da te zapaqmte i vide da nisi problem. A moraš imati i tog nekog ekskluzivnog člana koji će te pozvati, koji zna lozinku, s kojim uđeš, jer ta osoba zapravo garantuje da nisi neki kreten ili novinar ili špijun ili krtica. Navodno te sami pozovu "in" kad se uvjere da možeš biti jedan od njih i da na isti način doživljavaš sve to.
patrius

Post by patrius »

To Freaky,neka padnu maske...
Locked