Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ti si isti ko i oni sto kazu da sve trebe lete za lovom, i autima i da se ne moze pokupit cura ako nemas love... pa se tjese tim pricama...
ko zna zna i bez para a ko ne zna...djaba mu i auto i lova
prosetaj malo po gradu i pitaj raju...pa ce ti se kasti samo
evo, da pozovemo sve muskarce sa foruma nek kazu koliko im se puta desilo da su pokupili cutru istu noc...koju nisu znali nikako ili su je znali povrsno.
Bordel "Pascha" u njemačkom gradu Koelnu nada se da će izvući dobit iz činjenice da se sve više penzionera zanima za striptiz tako što će im ponuditi 50-postotni popust u poslijepodnevnim satima.
Upola manju cijenu Pascha nudi svaki dan od podneva do 17 sati klijentima starijim od 66 godina, pod uslovom da mogu dokazati da su zaista toliko stari.
"Svi klijenti nam moraju dati neko dokaz o svojoj dobi", rekao je zaposlenik bordela Armin Lobscheid.
"Jako je puno interesa i ponuda je sasvim sigurno naišla na dobar odaziv. Stariji ljudi aktivniji su nego što biste pomislili", kazao je.
Nova ponuda posebno je naglašena na promotivnom materijalu na kojem piše "Život počinje sa 66!", uz fotografiju jednog motociklista.
Ne pada mi na pamet uvjeravati nekakve djevojčurke u istinu mojih rečenica. Ja reče da sam bio. Rekao sam i puno više toga što ne piše u onom tekstu o cijenama jer su i mene interesovale cijene (koje, ponavljam, hvala bogu, nisam morao platiti jer je platio jaran koji me pozvao).
Sve biste se vi šatro djevice-moralistice-tam-vam voljele zbližiti se s penzijom, pa da vas vodim na party.
penzioner wrote:Ne pada mi na pamet uvjeravati nekakve djevojčurke u istinu mojih rečenica. Ja reče da sam bio. Rekao sam i puno više toga što ne piše u onom tekstu o cijenama jer su i mene interesovale cijene (koje, ponavljam, hvala bogu, nisam morao platiti jer je platio jaran koji me pozvao).
Sve biste se vi šatro djevice-moralistice-tam-vam voljele zbližiti se s penzijom, pa da vas vodim na party.
Ali, neće moći ove noći... treba zaslužiti.
Nit sam djevica, niti moralistica ali zbog ovog podvucenog dijela sam oplakala
penzioner wrote:Ne pada mi na pamet uvjeravati nekakve djevojčurke u istinu mojih rečenica. Ja reče da sam bio. Rekao sam i puno više toga što ne piše u onom tekstu o cijenama jer su i mene interesovale cijene (koje, ponavljam, hvala bogu, nisam morao platiti jer je platio jaran koji me pozvao).
Ali, neće moći ove noći... treba zaslužiti.
Nit sam djevica, niti moralistica ali zbog ovog podvucenog dijela sam oplakala
sto bi rekla dajdzinca - neNADjebivo
saro draga, nemoj ga 'palit', hoce mu pritisak skocit, pa i taj belaj