http://www.castleevents.com/
Pravo pravcato "druženje" ko u filmu "Oči širom zatvorene".
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
eki ti ko fin..ne kontaspitt wrote:ne kontam sta je poenta? koji je merak?
patrius wrote:Pa sta kaze asistentica,je l' i nju prosla volja za zivotom?
Da, da, možeš doći i samo gledati, ne moraš participirati ako nećeš. Bude i fina večera, piće, sve po JUS-u i strogo na visokoj nozi. Mene pravo loži ideja da i ja postanem malo "ozbiljniji" i zainteresovaniji članfreak_with_a_laptop wrote:peMzija, nes' vjerovat, imam i ja info iz prve ruke![]()
Prije mjesec dana, ja i asistentica naseg odjeljenja na rucku, kad ona ni pet ni sest poce da prica, upoznala frajera i on ti nju 'castio' sa castle party, to bilo negdje u blizini Berlina. Kupio on njoj haljinicu i cipelice, jer treba SM outfit. Kaze ona, svega i svacega se nagledala. Nije dozvoljeno da se glasno prica i smije, nego sve strogo diskretno. Najvise se nacudila nekim spravama, ko' iz kabineta strave i uzasa, tu se razapnu i udri Mujo.
Slusam je ja - ma daaaj, prodje me i apetit i volja za zivotom
Ma kuzim ja to,nego me buni ovo sto Freaky veli,mora ga stroooogo postovati,ne smije ga zvati imenom?A i to sto kazes,danasnje "dame" ne vole "maskenbale",zato im je Seve "nazionale" idol..."Sto zna bog ne zna i narod"...penzioner wrote:Patroius, pa jesi li gledao film? Ako nisi, rentaj ga odmah sutra.
100% je tako i ovdje.
Čudi me što nam se dame uopšte ne javljaju na ovu temu
kako bolan nepoznati? kako sam ja to shavtila, tu se ide u parovima, ja valjda znas koga pratispatrius wrote:Je l'?To mi pomalo "tukne" na muski sovinizam,patrijarhalizam...Jah,nejse,k'o nas vrli,emancipirani zapad...Znaci,"maskenbal u (cudnoj) sumi"?Al' to mi se ne uklapa u ovu Penzyjevu furku,gdje identiteti ostaju nepoznati.
penzioner wrote:Pazi, mace su praaaaaavo dobre. Ali pravo! Boli glava. Da ne povjeruješ da se možeš pokupiti s takvom ribom.