Oce bit kakvih grupnjaka skoro?
- Babsy
#1 Oce bit kakvih grupnjaka skoro?
I Crazy_Bitch se prijavljuje da bi dosla... 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Naravno, ostali dani su tako down, a cetvrtak je tako cool

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Oce bit kakvih grupnjaka skoro?
imaš moj majlBabsy wrote:I Crazy_Bitch se prijavljuje da bi dosla...
-
missA
posjecujem neki forum vec duze vrijeme! Nije opci, nego forum koji se tice iskljucivo nekog mog hobija, i tamo sam upoznala ljude. U petak su imali susret, na Bledu. Nisam mogla ici, nije mi se posebno ni islo (ruzno vrijeme), danas su uploudali slike. Sami stari ljudi,
drago mi je da me nije bilo, a forum mi je poceo da se malo gadi!
pri internet komunikaciji nikad ne znas ko je s druge strane veze! razocarana sam

- DiplomataSaSela
missA nije sve tako crno na netu...ima i veselih stvari . naprimjer margaretamissA wrote:posjecujem neki forum vec duze vrijeme! Nije opci, nego forum koji se tice iskljucivo nekog mog hobija, i tamo sam upoznala ljude. U petak su imali susret, na Bledu. Nisam mogla ici, nije mi se posebno ni islo (ruzno vrijeme), danas su uploudali slike. Sami stari ljudi,drago mi je da me nije bilo, a forum mi je poceo da se malo gadi!
pri internet komunikaciji nikad ne znas ko je s druge strane veze! razocarana sam
![]()
![]()
-
missA
Ma, neznam dali je bas Margareta vesela stvar (ili nazovimo je osoba), jucer je bila toliko "teska", da ni samu sebe nije mogla podnosti'!DiplomataSaSela wrote: missA nije sve tako crno na netu...ima i veselih stvari . naprimjer margareta
-
St.Germain
forum je poceo da ti se gadi zato sto su tamo stariji ljudimissA wrote:posjecujem neki forum vec duze vrijeme! Nije opci, nego forum koji se tice iskljucivo nekog mog hobija, i tamo sam upoznala ljude. U petak su imali susret, na Bledu. Nisam mogla ici, nije mi se posebno ni islo (ruzno vrijeme), danas su uploudali slike. Sami stari ljudi,drago mi je da me nije bilo, a forum mi je poceo da se malo gadi!
![]()
![]()
a dotad si imala odlicnu komunikaciju s njima?
razumjela se s njima prilicno dobro (s obzirom na duzinu vremena provedenog na forumu)?
gdje je logicka greska u ovom tvom citiranom izlaganju i mojim pitanjima?
-
missA
Nisam imalA predodzbe kakvi su.
Ima i mladje populacije.
Al' kad sam vidjela slike, drustvo penzionera....
Imam pravo do misljenja, imam pravo do izrazavanja, imam pravo do diferencijacije do odredjenih soc. kategorija, imam pravo pisanja po forumu i ko si ti sad u svemu tomu (mom pravu i slobodi) da mi "sviras" na savjest!
Duze vremena sam na forumu, ljudi odlaze dolaze, ukljucuju se .... dogovore se da se nadju na kavi, (stim da ih je mnogo ) ne ocekujes da ne bude samo homogena populacija, odn. da ne budu samo oni s kojima nisi bas bio u kontaktu. odn. oni ciji upisi ti nisu bili shvaceni i bliski!
Ne soli mi pamet, please!
St. Germain, koliko si star?!
Ima i mladje populacije.
Al' kad sam vidjela slike, drustvo penzionera....
Imam pravo do misljenja, imam pravo do izrazavanja, imam pravo do diferencijacije do odredjenih soc. kategorija, imam pravo pisanja po forumu i ko si ti sad u svemu tomu (mom pravu i slobodi) da mi "sviras" na savjest!
Duze vremena sam na forumu, ljudi odlaze dolaze, ukljucuju se .... dogovore se da se nadju na kavi, (stim da ih je mnogo ) ne ocekujes da ne bude samo homogena populacija, odn. da ne budu samo oni s kojima nisi bas bio u kontaktu. odn. oni ciji upisi ti nisu bili shvaceni i bliski!
Ne soli mi pamet, please!
St. Germain, koliko si star?!