OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

whow

#51 Re: OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA

Post by whow »

Ja licno mislim da godiste nije presudno kada je u pitanju tehnicka ispravnost automobila obzirom da sam vozio neke takoreci nove automobile 1-2 godine stare koji su bili razvaljeni do bola a takoder sam se vozio u pojedinim autima koja su imala dugacak radni staz a jos uvijek u super stanju. Tehnicku ispravnost vozila bih prevenstveno trebala da osigura Policija iskuljucivanjem iz saobracaja i kaznjavanjem za voznju tehnicki neispravnih vozila.
ado-šampion

#52 Re: OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA

Post by ado-šampion »

whow wrote:Ja licno mislim da godiste nije presudno kada je u pitanju tehnicka ispravnost automobila obzirom da sam vozio neke takoreci nove automobile 1-2 godine stare koji su bili razvaljeni do bola a takoder sam se vozio u pojedinim autima koja su imala dugacak radni staz a jos uvijek u super stanju. Tehnicku ispravnost vozila bih prevenstveno trebala da osigura Policija iskuljucivanjem iz saobracaja i kaznjavanjem za voznju tehnicki neispravnih vozila.
Hehe, nećeš to doživiti kod nas :-) Koliko puta sam vozio iza auta kojem kad bih povukao dvije linije uz zadnje točkove do kraja auta bi se formirale u vrh trougla :-) Koga boli briga. A to što kažeš, svakako ne mora značiti da auto koje je staro i tehnički neispravno, ali na žalost, kod nas je makar 95% starih auta neispravno.
vnm

#53 Re: OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA

Post by vnm »

gledam danas na njemackoj televiziji kako u nekom vecem njemackog gradu patrola zaustavlja redom bicikliste i provjerava tehnicku ispravnost bicikla. tu se ja sjetim ove teme, iako nije bas povezano. :)
Post Reply