OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
whow
#51 Re: OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA
Ja licno mislim da godiste nije presudno kada je u pitanju tehnicka ispravnost automobila obzirom da sam vozio neke takoreci nove automobile 1-2 godine stare koji su bili razvaljeni do bola a takoder sam se vozio u pojedinim autima koja su imala dugacak radni staz a jos uvijek u super stanju. Tehnicku ispravnost vozila bih prevenstveno trebala da osigura Policija iskuljucivanjem iz saobracaja i kaznjavanjem za voznju tehnicki neispravnih vozila.
-
ado-šampion
#52 Re: OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA
Hehe, nećeš to doživiti kod naswhow wrote:Ja licno mislim da godiste nije presudno kada je u pitanju tehnicka ispravnost automobila obzirom da sam vozio neke takoreci nove automobile 1-2 godine stare koji su bili razvaljeni do bola a takoder sam se vozio u pojedinim autima koja su imala dugacak radni staz a jos uvijek u super stanju. Tehnicku ispravnost vozila bih prevenstveno trebala da osigura Policija iskuljucivanjem iz saobracaja i kaznjavanjem za voznju tehnicki neispravnih vozila.
-
vnm
#53 Re: OBVEZNA FOTOGRAFIJA SA TEHNIČKOG PREGLEDA
gledam danas na njemackoj televiziji kako u nekom vecem njemackog gradu patrola zaustavlja redom bicikliste i provjerava tehnicku ispravnost bicikla. tu se ja sjetim ove teme, iako nije bas povezano.