Obustava nastave u petak

pitt

Post by pitt »

sabur! :D
prleitihi

Post by prleitihi »

zena wrote:
prleitihi wrote:ne kontam sta vam je nejasno..pa lejla aksamija je poslala djecu na demonstracije protiv danskih karikaturista..kad je ova presuda u pitanju..ja sam mislio da će sve "patriote" prestati raditi..osim fahrA naravno..taj ne jebe nikoga kad su pare u pitanju!
jel ti to meni vi?
ko god se prepozna..a tebe..barem do sada..nisam presir'o!
Vingo

Post by Vingo »

Moja bi poenta bila da je Univerzitet, ako je vec htio dati, ma koliko beskoristan doprinos bilo kome osim sebi, mogao slobodan dan djeci dati jucer. Pa bi sve i imalo kakvog-takvog smisla....

@danas.....Jel pocelo "Dobro jutro Ameriko" :D !
Kwaheri

Post by Kwaheri »

prleitihi wrote:
zena wrote:
prleitihi wrote:ne kontam sta vam je nejasno..pa lejla aksamija je poslala djecu na demonstracije protiv danskih karikaturista..kad je ova presuda u pitanju..ja sam mislio da će sve "patriote" prestati raditi..osim fahrA naravno..taj ne jebe nikoga kad su pare u pitanju!
jel ti to meni vi?
ko god se prepozna..a tebe..barem do sada..nisam presir'o!
pa sta ja znam... rekoh da se nisi poceo pakovat u celofan :D :oops:

Jest, opet meni nije jasno... al pristajem i da mi ti nacrtas, znash, zena je malo pospora... jel kad je vingo rekla slicnost, mislila na razlicitost, da se ne zamaram i ne vrijeđam...

svaka slicnost, da ne spominjem one za koje rekose da njima licitiram, mene s radikalima...
danas

Post by danas »

Vingo wrote: @danas.....Jel pocelo "Dobro jutro Ameriko" :D !
jasta je... evo slusamo... u 'privatnosti'... :oops: :D

mada ja naivno pomislih -- bice nesto duboko o 'slicnosti' :roll: al' jok...

ma evo, da ti ustedim tastature -- necu se vise javljati niti komentarisati, jer to pravo imaju samo uzviseni 'domaci'... koji svi do jednog zasluzuju medalje...

a ja ne zivim dole, ja se nisam uvalila guzicom u stranu organizaciju, ja ne znam kako turska zastava izbode oci, ja sam patriota na daljinski, i naravno -- kao biber po pilavu -- ja ne znam kako je zivjet sa vehabijama... te se mene nista ne pita... mozda ima jos, al' eto... za pocetak...

morel' 'vako :oops: :D pa da postedimo ovaj narod na forumu... preseravanja... :-)
miro777

Post by miro777 »

Uraaaaa, znači, u petak nema nastave! :-D

Naša stara parola: Neradom do jada! :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Vec drugi put ponavljas u jednoj recenici nick vingo, slicnost, radikale i zrtve....Jel ti i dalje i nakon sto mi nije bilo zahmet da ti objasnim poentu nije jasno?

Ili ti toliko zelis da neka Vingo tebe i radikale nalazi slicnima? Hoce to dokazati da je neka Vingo koja nije bosnjakinja zapravo cetnik ili ustasa? (svakako je jucer ista ta rekla da joj se tesko identificirati s turskom zastavom, pa se samim tim sigurno identificira sa orlom ili sahovnicom, i sad si jos daje za pravo spomenuti protest radikala.....dio antibosnjacke zavjere...tiruriru.... jel tako?) Hoce to podebljati nepravdu od prije dva dana i zacementirati vjekovnu netrpeljivost krscana prema muslimanima? Hoce to tebi donijeti neku intimnu satisfakciju jer su ti slutnje zapravo opravdane?

Sta ti je zeno?
Nisam JA tvoj problem, kao sto ni TI nisi moj.....a problema, hvala bogu, imamo napretek. Ali stara psiholoska poslovica kaze da je uvijek lakse imenovati osobu nego problem....
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Vingo wrote:Vec drugi put ponavljas u jednoj recenici nick vingo, slicnost, radikale i zrtve....Jel ti i dalje i nakon sto mi nije bilo zahmet da ti objasnim poentu nije jasno?

Ili ti toliko zelis da neka Vingo tebe i radikale nalazi slicnima? Hoce to dokazati da je neka Vingo koja nije bosnjakinja zapravo cetnik ili ustasa? (svakako je jucer ista ta rekla da joj se tesko identificirati s turskom zastavom, pa se samim tim sigurno identificira sa orlom ili sahovnicom, i sad si jos daje za pravo spomenuti protest radikala.....dio antibosnjacke zavjere...tiruriru.... jel tako?) Hoce to podebljati nepravdu od prije dva dana i zacementirati vjekovnu netrpeljivost krscana prema muslimanima? Hoce to tebi donijeti neku intimnu satisfakciju jer su ti slutnje zapravo opravdane?

Sta ti je zeno?
Nisam JA tvoj problem, kao sto ni TI nisi moj.....a problema, hvala bogu, imamo napretek. Ali stara psiholoska poslovica kaze da je uvijek lakse imenovati osobu nego problem....
:?
ja tek sad ne razumijem...

I ne sjecam se da sam negdje rekla da si ti moj problem.. ili neko ko je nebosnjak, ili nemusliman...
i nikako ... valjda se nisam naspavala...
pogledat cu ovo kasnije... brrr...smrzoh se
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Mozda da se vratimo temi... Ne vidim razloga da @Vingo i @zena napadaju jedna drugu kada pricaju o istoj stvari, mozda samo drugim rijecima...

Ja takodje, koji fakat citam izmedju redova i kada to nije potrebno, i koji nisam ni Bosnjak ni musliman, nikada, ali bas nikada, u bilo kojoj @zeninoj recenici nisam pronasao ni pomisao na vrijedjanje ili netrepeljivost prema bilo kome ko nije kao ona. Cak sta vise.

Mir mir mir...
DUREX

Post by DUREX »

Opet se Bosnjaci po forumu nasekirase i digose sami sebi pritisak... :D

Sta vam je ljudi????!!!! Cemu toliko iscudjavanje i toliki upitnik iznad glava svih vas??!! :)

Pa, kako se na vlasti ove jadne i napacene zelje pojavio Alija i one sve njegove protuve, postalo je najnormalnije da se petkom "radi" sat-dva, pa se ode na dzumu (i to ne na dzumu kad ona vec pocinje, nego imaju valjda neke pred-dzuma pripreme, pa se ode sat-dva ranije) i da se na posao vrati u ponedjeljak.... Onako, lezerno, "ko ispicke",bez ikakve portebe za objasnjenjem... Pa to nigdje na svijetu nema :D.... E, covjek radi neku jebeno ozbiljnu funkciju i jednostavno se ispari kuci 6 sati prije isteka regularnog radnog vremena i boooli ga racku za firmu i protokol ... A sve ove balije tako rade... U to sam se uvjerio radeci u drzavnoj firmi.

Svatite da zivite u drzavi u kojoj niko od ljudi koji nas "vode" NEMA u glavi jasan cilj i osjecaj Bosne i necega cemu bi tezili... Od Alije, njegovih kolega-kriminalaca, pa do danasnjih dana niko, ama niti jednoga jebenog dana, nije ovu drzavu ozbiljno shvatio... Oni se samo igraju, kradu nam iz usta i, kako vidim, dobro se zabavljaju... Inace me je cudilo kako vec nisu uveli obavezan neradni petak.

Drugo... Gdje se to u svijetu studenti moraju pozivati od strane Univerziteta da izadju na bilo kakav protest... Obicno se u politicki svijesnim zemljama sa politicki svijesnim narodima studenti sami okupljaju kad im se kurac digne radi bilo cega... nerijetko i protiv svojih univerziteta... Ali NI TO kod nas nije slucaj... nego kakvi su na profesori uhljupi, studenti su, necu reci "izgleda", nego SIGURNO veci. Tako da je ovaj potez univerziteta samo dvostruko zadovoljstvo i profesorima i studentima... cista dokolica... Nema tu protesta ni u povoju... Bosnjackom narodu, kako im je SDA u tintaru usadila najvece zlo zvano SABUT, rijec PROTEST, DEMONSTRACIJE, BUNT i bilo sta sto ima veze sa talasanjem-JE STRANA. Prema tome, ovaj dan ce bosnjacki studenti da iskoriste za kafu, drkanje kurca i slicne sportove, jer im je politicka svijest i habitus na nivou covjecije ribice.
Last edited by DUREX on 28/02/2007 16:05, edited 1 time in total.
svrstan

Post by svrstan »

Ja sam za neradni dan-koji ce se iskoristiti za izlazak studenata na proteste
Vingo

Post by Vingo »

:roll: ....super bosanaC......sad imamo i zavadjene kokosi....

Zeno molim te ubuduce me na pp pitaj sve sto ti nije jasno. Ne bilo ti zahmet!
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:51, edited 1 time in total.
Vingo

Post by Vingo »

Nancy Drew wrote:Ja tek sad vidjeh temu..... :roll:

:shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako ono kaže Gljiva ' Ovo je Bosna, znajte...' :lol: :lol: :lol:
Gljiva je vec bio danas na repertoaru na temi o Prvom martu....http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=34398

Sviraj nesto drugo, Sam...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Vingo wrote::roll: ....super bosanaC......sad imamo i zavadjene kokosi....
:? :run:
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:51, edited 1 time in total.
Jara

Post by Jara »

DUREX wrote: Gdje se to u svijetu studenti moraju pozivati od strane Univerziteta da izadju na bilo kakav protest...
Baš tako...tragikomično. :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zena wrote:
Vingo wrote:Vec drugi put ponavljas u jednoj recenici nick vingo, slicnost, radikale i zrtve....Jel ti i dalje i nakon sto mi nije bilo zahmet da ti objasnim poentu nije jasno?

Sta ti je zeno?
:?
ja tek sad ne razumijem...

I ne sjecam se da sam negdje rekla da si ti moj problem.. ili neko ko je nebosnjak, ili nemusliman...
i nikako ... valjda se nisam naspavala...
pogledat cu ovo kasnije... brrr...smrzoh se
:lol: hajd nek sam dozivjela da si i ti extrem :lol: :lol: :lol:

studenti po gradu kazu bukvalno " jooooooooj meraaakaaaa, 4 dana slobodni, ima da se oleshimo ko stoka"....

Toliko o njihovoj brizi za presudu.
Post Reply