medvjed23 wrote:naletjeh
https://www.posao.ba/#!searchjobs;page= ... job=157280
pa mi pade tema na pamet
Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#26 Re: Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
- Toto
#27 Re: Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
Sretno!maglajka2 wrote:Mnogo ti hvala!
Ako ti treba˝žrtava¨ za probanje: tu sam.
Inače ˝mali od kužine˝ jednog dobrog pizza-meštra.
-
Qoom
#28 Re: Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
Montana, nudi edukaciju VRHUNSKIH pizza majstora?!?!?!
Pa da znaju šta je prava pizza, naučili bi svoje ljude kako da je prave.
Tijesto im odron, umjesto pravog koriste biljni sir, žilave gljive najlošije kvalitete, u zadnju godinu sve normative smanjili 20-30%... i povrh svega na sve pizze koje izbace sve sastojke prije pečenja stave u isto vrijeme, jebiga da gost ne čeka. Jedino se rukola svježa zalomi prije pakovanja.
Tijesto im odron, umjesto pravog koriste biljni sir, žilave gljive najlošije kvalitete, u zadnju godinu sve normative smanjili 20-30%... i povrh svega na sve pizze koje izbace sve sastojke prije pečenja stave u isto vrijeme, jebiga da gost ne čeka. Jedino se rukola svježa zalomi prije pakovanja.
- Toto
#29 Re: Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
Djevojka možda zna bolju napraviti kući od ''Montane''. Trebaju joj samo ''marifetluci'' iz picerije. Možda neki papir o obuci i malo samopouzdanja.Qoom wrote:Montana, nudi edukaciju VRHUNSKIH pizza majstora?!?!?!![]()
Obuka nema veze je li stavljaju žilave gljive,buđav sir ili meso iz salamure.
-
Qoom
#30 Re: Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
Ma naravno, nego mi presmiješno stavljati Montanu u kontekst ozbiljne picerije kako se iz konteksta moglo zaključiti i edukacije pizza majstora.Toto wrote:Djevojka možda zna bolju napraviti kući od ''Montane''. Trebaju joj samo ''marifetluci'' iz picerije. Možda neki papir o obuci i malo samopouzdanja.Qoom wrote:Montana, nudi edukaciju VRHUNSKIH pizza majstora?!?!?!![]()
Obuka nema veze je li stavljaju žilave gljive,buđav sir ili meso iz salamure.
No... želim joj svu sreću i da zove na degustaciju.
- supercali
#31 Re: Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
Kad naucis praviti pice cu da te zenim 
-
maglajka2
#32 Re: Obuka za pizza majstora,može li mi neko pomoći?
Dogovorila sam obuku kod majstora u Beogradu,početkom novembra...
Po broju pregleda vidim da interes za temu postoji...ukoliko neka djevojka isto razmišlja o ovome...možda da idemo u društvu?
Po broju pregleda vidim da interes za temu postoji...ukoliko neka djevojka isto razmišlja o ovome...možda da idemo u društvu?