Inace, nosim obicne patike i nije bas lijepo stajati cijeli dan u njima, bride mi tabani
Postoje li neke patike koje su udobne i lagane, ali i da izgledaju moderno i lijepo, a ne da im je babski dizajn
Hvala puno svima!
Moderator: anex
Da si me pitao za obuću u kojoj se dugo može ležat' znao bih ti odgovorit'...a za dugo stajanje ti nejma pomoći.Alkos wrote:Drugovi i drugarice, moze li ko predloziti obucu za dugo stajanje (8h dnevno), takav mi je opis posla!![]()
Inace, nosim obicne patike i nije bas lijepo stajati cijeli dan u njima, bride mi tabani![]()
Postoje li neke patike koje su udobne i lagane, ali i da izgledaju moderno i lijepo, a ne da im je babski dizajn![]()
Hvala puno svima!
sarajlija_ba wrote: Da si me pitao za obuću u kojoj se dugo može ležat' znao bih ti odgovorit'...
tesko je u bilo cemu 8 sati biti na nogamaAlkos wrote:Drugovi i drugarice, moze li ko predloziti obucu za dugo stajanje (8h dnevno), takav mi je opis posla!![]()
Inace, nosim obicne patike i nije bas lijepo stajati cijeli dan u njima, bride mi tabani![]()
Postoje li neke patike koje su udobne i lagane, ali i da izgledaju moderno i lijepo, a ne da im je babski dizajn![]()
Hvala puno svima!
Sto je babi milo, to joj se i snil'o....hocunecu wrote:ja procitala naslov:"obuca za dRugo stanje"![]()
+1hocunecu wrote:ja procitala naslov:"obuca za dRugo stanje"![]()
Alkos wrote:Drugovi i drugarice, moze li ko predloziti obucu za dugo stajanje (8h dnevno), takav mi je opis posla!![]()
Hvala puno svima!
O_O i ja...hocunecu wrote:ja procitala naslov:"obuca za dRugo stanje"![]()
misliš STOJANJE... jel ti stajiš ili stojiš dugo?Alkos wrote:Drugovi i drugarice, moze li ko predloziti obucu za dugo stajanje (8h dnevno), takav mi je opis posla!![]()
Hvala puno svima!
terra_incognita wrote:djes' sarajlija
ti mene samo na muziku asociras![]()
vala one su sve samo ne za dugo stajanje, mene i od hodanja bole noge u starkama, ali opet sam im vjerna.zamzija wrote:predlažem - starke