obrazovanje politicara

Post Reply
r_faruk

#1 obrazovanje politicara

Post by r_faruk »

.............vjerujem da je vec bilo slicnih tema ali ih ne pronadjoh, a interesuje me obrazovanje ovih nasih predsjednika, Tihica, IM Jovica, a treci ne znam ni koji je.......................... koje su fakultete zavrsili, i jesu li ih zavrsili posto raja svasta prica................. et', ako neko raspolaze ovim informacijama........................
mostarac

Post by mostarac »

koliko znam tihic i paravac su pravnici, a IM Jovic je ucitelj, pa valjda onda ima pedagosku. Nisam siguran za IMJ
winetou

Post by winetou »

Ne znam, ali dok sam živio u Bosni često sam čuo da se najlakse upisati na pravni fakultet, i najlakše ga završiti. Pa ti kontaj :D
mostarac

Post by mostarac »

winetou wrote:Ne znam, ali dok sam živio u Bosni često sam čuo da se najlakse upisati na pravni fakultet, i najlakše ga završiti. Pa ti kontaj :D
a nije, imaju politicke nauke. Ne zavrsi ko ne prodje kroz vrata :D
upala

Post by upala »

paravac je haman pravnik i govori francuski....al pasivno :? :-) :D
Joni

Post by Joni »

upala wrote:paravac je haman pravnik i govori francuski....al pasivno :? :-) :D
:lol: "hiper pasivno" :lol:
ma 'ebo politicare , profesori su problem.
u stvari cjela naobrazda je u "autu" ,
nista niscim , :shock:
FX1

Post by FX1 »

sta mu znaci pasivno? neko govori a on pasivno suti i poveremeno klima glavom. kako ga nije sramota! pa, bolje mu je bilo da to nije napisao...

kakvi bi bili minimalni kriteriji obrazovanja i radnog iskustva za jednog bh politicara?

o mentalnim i drugim predispozicijama ne treba pricati, ali se sjetih kako je nekada 1992, nakon 'iskustava' sa radovanom i ostalom bandom, pocelo govoriti o psiholoskoj evaluaciji kandidata za drzavne funkcije.

to ja zovem duhom!! gdje li to nestade....
Post Reply