drugacetvrtina wrote:Vjerovatno da bih sada naisla na prijekorne poglede od vecine uz ono, :" vidi ove sto filozofira", ali ljudi moji zar ne vidite da na ovom forumu vise nije bitno reci svoje misljenje, vec na sto bolji nacin ocrniti i pogazati tudje. Svaki sljedeci forumas ima zadatak da ismije i ocrni onog prethodnog, jer je rekao da vise voli jabuke nego kruske. Pa sto, pobogu, jabuke kada su one ono materijalno, a to se ne smije, ni pod razno. Mada, i kruske su materijalno, ali to nije bitno, bitno je da se ti njih nisi sjetio u tom trenutku. A onda zbog te jabuke, skupit ce se jos forumasa, pojacanje, pa ce onda na razne nacine provocirati onog obozavatelja kruske. Glupost stvarno!!!
Pocetak i kraj svake price. Vrlo lijepo receno. Nije bitno sta mislis, nije bitna ni razlicitost misljenja (osim sto je povod za svadju i vrijedjanje), vec samo da se ono sto napises moze iskritikovat.
Valjda je bitno da svi hocemo isto, da svima igra isto, jer ako nije tako, neko se nadje inferioran, stavlja ti rijeci u usta, naziva te imenima, odmah si malogradjanin/ka.... Ako nema bas nista drugo, onda ti kritikuje pravopis. poanta je valjda ispast pametniji. Uz dodatke kao "srce", "djevojko draga" i sl., koji impliciraju da si nezrela, naivna, ne razmisljas i nemas pojma o zivotu.
Ne, ovdje nije vazno tvoje misljenje. Nema kulture dijaloga. Zato nije ni vazno.
Drago mi je da imam par istomisljenika.