Cuo sam takvih stvarki puno na radiju, npr. Zakloniste P., Divlje J. i jos drugih koji su obradzivali, ali ne znam naziv pjesama i izvodzaca.
Pa ako moze da nabrojite one koje vi znate?
Moderator: _BataZiv_0809
Znala sam, znala sammmmmmmmTesssa wrote:pardonzaboravila sam DZastina Timberlejka
sta si znala?mamica papucarka wrote:Znala sam, znala sammmmmmmmTesssa wrote:pardonzaboravila sam DZastina Timberlejka
![]()
![]()
![]()
Zaklonisce prepeva "Racunajte na nas"anelmerak wrote:Let 3 - Dodzi da ostarimo zajedno (Saban Saulic) Pjesma bomba, ali orginalnu verziju nebi ni nazor mogo poslusat, cudno zar ne
?
Cuo sam takvih stvarki puno na radiju, npr. Zakloniste P., Divlje J. i jos drugih koji su obradzivali, ali ne znam naziv pjesama i izvodzaca.
Pa ako moze da nabrojite one koje vi znate?
Dali je meni uvijek tu da mi cuva leDZamamica papucarka wrote:znala sam da te je Dali poslao
sjetih se serije "Dzurdzina andzelcicu"Tesssa wrote:Dali je meni uvijek tu da mi cuva leDZamamica papucarka wrote:znala sam da te je Dali poslao![]()
![]()
zoster u jednoj pjesmi sa zadnjeg albuma zapjeva: "ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve nase ljude"dzemmo wrote:a mora li biti domaca stvar ili moze i stranih...
Zoster je od majki obradio fino onu stvar Mene NEZANIMAAAA To...