SA 071 wrote:
Mojne se ba nervirati. Pa kakvog karaktera čovjek mora biti pa da potez hinjskog i podlog zabijanja noža u leđa veliča kao nečiju pobjedu. Vijesti o Turskoj od obaranja ruskog aviona idu po principu toplo-hladno. Jedna vijest o podršci turcima od njihovih partner (doduše mlaka podrška), pa jedna vijest o prozivanju Turaka od tih istih saveznika. A ono u ekstazi šta god pročitaju. Pa i kada iz straha više ne lete, ovi turkofili to dožive kao "e jesu zajebali Ruse, ostavili ih same na nebu iznad Sirije". Majke mi moje, ovi turkofili i Srbi isti, poraz kao pobjedu slave...

Ja hocu samo da kazem da mi je fakat zao turske i turskog naroda jer je brko ispo debil i to zesci, na ovo ga je zapad(usa) navratio jer mu je rusija uvjek bila veliki dzoker u rukavu, i sad mu je raznim manipulacijama tog dzokera izbila, tako su uradili i u ostalim drzavama cija su bogatsva pokraliposto su napravili unutrasnje nemire unutra i rastrojili drzavu na kraju. To je postala klasika u zadnjih 50 godina, samo sto u takvim drzavama poslije svega toga na celo dolaze obicno ratni profiteri, placenici i pogodni ljudi koji se bogate, narod siromasi i dobijas nacionalno nadojene primitivce. SFRJ, Irak, Libija, Sirija (u pokusaju), Turska (zagrijavanje). Koja je razlika ?
Al djaba je to sve kad narod izabere pogresne vodje i oni po zakonu mogu da rade sta hoce, to je to i zato sam i reko da kome god se to desi nije bolje ni zasluzio ukljucujuci i nas.