Zna li neko da li OBN uopšte isplaćuje učesnicima kviza "Super milijunš" novčane dobitke, obzirom da sam čuo (nezvaično) da su se oni OBN "takenti" pravo načekali da im se isplati lova (ako su uopšte i dobili lovu)? Znam masu raje koja bi možda i mogla ostvariti neke rezultate, uključujući i sebe (možda da zarade koju milju), ali 90% njih tvrdi da: "Nema potrebe za učestvovanjem, kad lovu nećeš ni vidjeti"! A čuo sam a prijavljivanje preko telefona također može potrajati par minuta dok ostaviš podatke i sl. što također košta.
Hvala
p.s. naravno ako se već raspravljalo o ovoj temi, unaprijed se izvinjavam što (zbog lijenosti) ne mogu da "čeprkam" po arhivi i nađem ovu temu
Ta ra
OBN Supermijunas-isplata svakog 30.februara?
Moderator: anex
-
Downunda
Ja znam da se nešto plaćalo preko neke banke (dok je još Maca vodio onaj kviz, mislim da se zvao "Petica"), ono, lafo otvoriš račun, pa onda ti valjda stave na račun,pa to moraš čekati heftu dok ne podigneš pare, ma ne mogu se sjetiti sada, ali kviz Supermilijunaš se i dalje vrti na OBN-u samo ja nemam pojma da li su uopšte i reprize u pitanju, a možda i jesu. Ko zna!karanana wrote:Jeli se taj kviz jos uvijek vrti na OBN-u? Nisam siguran za isplate vezane za ovaj kviz ali znam da su raja imala pravo puno problema da naplate dobitke iz proslih OBN-ovih kvizova.
-
JokTiSi
#4 Re: OBN Supermijunas-isplata svakog 30.februara?
Downunda wrote:Zna li neko da li OBN uopšte isplaćuje učesnicima kviza "Super milijunš" novčane dobitke, obzirom da sam čuo (nezvaično) da su se oni OBN "takenti" pravo načekali da im se isplati lova (ako su uopšte i dobili lovu)? Znam masu raje koja bi možda i mogla ostvariti neke rezultate, uključujući i sebe (možda da zarade koju milju), ali 90% njih tvrdi da: "Nema potrebe za učestvovanjem, kad lovu nećeš ni vidjeti"! A čuo sam a prijavljivanje preko telefona također može potrajati par minuta dok ostaviš podatke i sl. što također košta.
Hvala
p.s. naravno ako se već raspravljalo o ovoj temi, unaprijed se izvinjavam što (zbog lijenosti) ne mogu da "čeprkam" po arhivi i nađem ovu temu
Ta ra
Ovakav i slicne kvizove kao onaj na novoj nova lova i na bn-u ne znam kako se zove je cista pljacka i uzimanje para od kuce zvat ni slucajno, preporucuje se zvanje sa posla i slicnih "za DZ." mjesta
-
Downunda
#5 Re: OBN Supermijunas-isplata svakog 30.februara?
Ma mogao sam i pretpostavljati da se finansiraju preko telefonskih poziva, ali zato me i interesuje koliki fakat mogu biti računi poslije prijavljivanja.JokTiSi wrote:Downunda wrote:Zna li neko da li OBN uopšte isplaćuje učesnicima kviza "Super milijunš" novčane dobitke, obzirom da sam čuo (nezvaično) da su se oni OBN "takenti" pravo načekali da im se isplati lova (ako su uopšte i dobili lovu)? Znam masu raje koja bi možda i mogla ostvariti neke rezultate, uključujući i sebe (možda da zarade koju milju), ali 90% njih tvrdi da: "Nema potrebe za učestvovanjem, kad lovu nećeš ni vidjeti"! A čuo sam a prijavljivanje preko telefona također može potrajati par minuta dok ostaviš podatke i sl. što također košta.
Hvala
Ta ra![]()
sto me lijepo nasmija pa sta si ti mislio da su oni dobrotvorna institucija koja daje tek tako pare niodakle?? kako su ljudi naivni... pa to im je glavni vid finansiranja ti fino uzmes telefon pa okrenes pa ti on onda prica pricu jedno 3-4 minute pa ostavi podatke, pa pitanje pa ovo pa ono dok se okrenes digne ti 5-6 maraka i ti se onda cudis kako ovako veliki racun za telefon
![]()
![]()
![]()
Ovakav i slicne kvizove kao onaj na novoj nova lova i na bn-u ne znam kako se zove je cista pljacka i uzimanje para od kuce zvat ni slucajno, preporucuje se zvanje sa posla i slicnih "za DZ." mjestanaravno ako te sef ne provali onda
Ma da ti pravo kažem ne bi mi bilo žao ni tih 5-6 maraka kad bih znao da će me pozvati i da će mi isplatiti zarađenu lovu, pa makar i 100 maraka, kontaš?
-
interwal
#6 Re: OBN Supermijunas-isplata svakog 30.februara?
Hazarderski pravo, prijavio bi se kad bi znao 100% da ćeš dobitDownunda wrote:Ma mogao sam i pretpostavljati da se finansiraju preko telefonskih poziva, ali zato me i interesuje koliki fakat mogu biti računi poslije prijavljivanja.
Ma da ti pravo kažem ne bi mi bilo žao ni tih 5-6 maraka kad bih znao da će me pozvati i da će mi isplatiti zarađenu lovu, pa makar i 100 maraka, kontaš?
-
Downunda
#8 Re: OBN Supermijunas-isplata svakog 30.februara?
Rekao sam da mi ne i bilo žao trošiti lovu na telefonsku prijavu, kad bi oni bili fer i isplatili KOLIKO GOD DA DOBIJEM (makar i 20 maraka)!interwal wrote:Hazarderski pravo, prijavio bi se kad bi znao 100% da ćeš dobitDownunda wrote:Ma mogao sam i pretpostavljati da se finansiraju preko telefonskih poziva, ali zato me i interesuje koliki fakat mogu biti računi poslije prijavljivanja.
Mislim, sjediš recimo na onoj stolici odgovaraš na dva tri pitanja, a znaš da nema ništa od onog:"100 KM za Husu ili Hasu" (ko već sjedi), kontaš?
Mislim, ipak je to kviz, a ne neka BH firma u kojoj radiš godinama a ne znaš hoćeš li i kad primati platu.
Ta ra
-
anamo 'vamo
bumo videli sta ce nam FTV ponuditi sa kvizom koji najavljuju