Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pera Trta wrote:Cunt (fakat si mi šega kako ne kontaš da te vrijeđam zovući te tvojim nickom )
Ti si ovu temu duboko odveo offtopic ničim izazvanom pričom o homoseksualcima.
Cikcanga,
ti si razuman čovjek, ne hrani trolove i troliće.
Znaci ipak priznajes da pokusavas me uvrijediti. Nadam se da neko od moderatora cita ovo jer ti je izgleda namjera da provociras korisnike ovog foruma zbog njihovih nickova. Pacenice jedan. To sto licis na psa ne moras lajati na mene, ok ?
@cunt: pogresan ti je sistem vrijednosti
fizicka ljepota je prolazna,ljepota duse nije.sta vise ona je sve veca i veca sa godinama.
niko ko je normalan ne radi sa emerikom.
cini mi se da OBN skuplja gey momke.Imaju i onog kuhara
shape of despair wrote:@cunt: pogresan ti je sistem vrijednosti
fizicka ljepota je prolazna,ljepota duse nije.sta vise ona je sve veca i veca sa godinama.
Znaci ti nisi lijep cim toliko branis ruznocu ? =) Jednostavno je zakljuciti...
heh
shape of despair wrote:@cunt: pogresan ti je sistem vrijednosti
Imaju i onoga "reportera" na "red carpetu",eto emerik vec su vas trojica
hocemo kozu, hocemo kozu
skidajte se, skidajte....
skidanje, skidanje, skidanje.
ako ne bude veceras vise koze pozivam nas vjerne gledatelje obn-a od kojih obn zivi da se skupimo pred kucom obn star modela i da protestujemo trazeci vise koze
ako ne bude veceras vise koze pozivam nas vjerne gledatelje obn-a od kojih obn zivi da se skupimo pred kucom obn star modela i da protestujemo trazeci vise koze
Kad smo uspjeli da ih natjeramo da ih prikazuju svako vece,mozemo vala i da ih slikaju u bikiniju.
karanana,jesi l' gledao Ditu sinoc i onu Azerbejdzanku?
Kad smo uspjeli da ih natjeramo da ih prikazuju svako vece,mozemo vala i da ih slikaju u bikiniju.
a jel mislis da su nasi komentari pomogli da ih pustaju svako vece? doduse, emerik je clan foruma, tako da je moguce.
ma bojkotujem ti evroviziju vec nekoliko godina i po cijenu da ne vidim dobre zene ili eventualno neki ispad dojke ili sijevanje gacica. kontam ako se sta sexi desi, bit ce na youtube-u.
a jel mislis da su nasi komentari pomogli da ih pustaju svako vece? doduse, emerik je clan foruma, tako da je moguce.
ma bojkotujem ti evroviziju vec nekoliko godina i po cijenu da ne vidim dobre zene ili eventualno neki ispad dojke ili sijevanje gacica. kontam ako se sta sexi desi, bit ce na youtube-u.
Sta mislis o Marilyn Mansonovoj ex gf koja se pojavila pred kraj izvodjenja njemacke pjesme ? Pa ono je vrh =).
ma daj .BA karanana hebo NBA jes vidio Jele u crvenoj bluzici pa kad se sada Enisa izljubila s svima šo je prošla dalje.....bilo je dodira sika na siku