OBN Star Model

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
jasko_ba

#126 Re: OBN Star Model

Post by jasko_ba »

jelena ponovo, ufff :dance:
Mina_sa

#127 Re: OBN Star Model

Post by Mina_sa »

jasko_ba wrote:jelena ponovo, ufff :dance:
jelene :thumbup: :thumbup:
Mina_sa

#128 Re: OBN Star Model

Post by Mina_sa »

AnchyVamp wrote:Jel iko ikad vidio Dejanu bez šminke? Baš me zanima je li zaista toliko ružna da mora onoliko šminke da nosi...
Inače, Emerik je nešto najružnije što sam u životu vidjela i razlog je što šou ne mogu da gledam do kraja. Barem ne dok jedem.

hahaha, e baš sam se nasmijala :D
KenCo

#129 Re: OBN Star Model

Post by KenCo »

jos jedan propali projekat OBN-a. djevojke su ocajne,dejana kriza,emerika da i ne spominjem. onaj treci je garant neki propali hrvat koji nije mogao naci posao na novoj tv.
kriza.
karanana

#130 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

JelenE :dance:
Maja :dance:
I ima nesto u onoj crvenokosoj mejri (mislim da se zove) :dance:
cikcanga

#131 Re: OBN Star Model

Post by cikcanga »

karanana wrote:JelenE :dance:
Maja :dance:
I ima nesto u onoj crvenokosoj mejri (mislim da se zove) :dance:
Najbolje su ove arogantne. :dance:
angele

#132 Re: OBN Star Model

Post by angele »

AnchyVamp wrote:Jel iko ikad vidio Dejanu bez šminke? Baš me zanima je li zaista toliko ružna da mora onoliko šminke da nosi...
Inače, Emerik je nešto najružnije što sam u životu vidjela i razlog je što šou ne mogu da gledam do kraja. Barem ne dok jedem.
Vjerovatno jer sebe nikada nisi objektivno pogledala,a tvoja porodica ti ne moze reci istinu kako te ne bi povrijedila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nemoj biti razocarana,stavi malo sminke na sebe,al prvo se operi dobro...pa mozda i ti zablistas i budes manje ljubomorna i ogorcena.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#133 Re: OBN Star Model

Post by burek_in_space »

:shock:

Dejana je medju nama,piplllllllllll! :mrgreen:

Karanana opravdaj reputaciju i osvetlaj obraz sa-xa! :dance: :evil:
karanana

#134 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

burek_in_space wrote::shock:

Bureche, bez brige sve je pod kontrolom, vec sam uspostavio komunikaciju sa Dejanom na duploj temi gore na podforumu elektronski mediji. ako bogda inshallah idem na fuka s njom ovih dana.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#135 Re: OBN Star Model

Post by pici »

angele wrote:
Vjerovatno jer sebe nikada nisi objektivno pogledala,a tvoja porodica ti ne moze reci istinu kako te ne bi povrijedila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nemoj biti razocarana,stavi malo sminke na sebe,al prvo se operi dobro...pa mozda i ti zablistas i budes manje ljubomorna i ogorcena.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daaaaajjjaaanaaaaa AJLOVJUUUUUUU !!!!!! :dance: :thumbup: :thumbup:
burek_in_space

#136 Re: OBN Star Model

Post by burek_in_space »

besana wrote: Nije ti ovo Rosuljaška bureče, ova je iole pismena :D
Ma ti si samo ljubomorna. :oops: :mrgreen:
karanana wrote: Bureche, bez brige sve je pod kontrolom, vec sam uspostavio komunikaciju sa Dejanom na duploj temi gore na podforumu elektronski mediji. ako bogda inshallah idem na fuka s njom ovih dana.
To @karanana lave :thumbup: ponesi petaka,nek cura i kiselu vodu naruchi,da vidi da mi sa-xovci nismo fukare. :mrgreen:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#137 Re: OBN Star Model

Post by Pera Trta »

besana wrote:
burek_in_space wrote::shock:

Nije ti ovo Rosuljaška bureče, ova je iole pismena :D
Bogami jeste Dejana! Pogledaj onu drugu temu o njoj i njenom "projektu". Čak je tebi replicirala i tu se i odala: "Ja sam žena zadovoljna svojim izgledom..." :D :lol:
Draga Dejana, ne sumnjamo da je tvoj IZGLED nešto čime si zadovoljna... :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#138 Re: OBN Star Model

Post by pici »

De .BA da otvorimo na fejcebuku "Fan Klubs Dajana Rosuljaš"......... :thumbup:
musac

#139 Re: OBN Star Model

Post by musac »

Dejana, volim te!
M-16

#140 Re: OBN Star Model

Post by M-16 »

:shock:

karanna, majstore, hoce li biti sta? :D

:sax:
karanana

#141 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

tanko. ni traga ni glasa od dejane od sinoc. ali ne gubim nadu, mozda je djevojka u poslu sa ovim projektom pa ce se javiti mozda u iducih dan-dva.
lolo_lolo

#142 Re: OBN Star Model

Post by lolo_lolo »

karanana wrote:tanko. ni traga ni glasa od dejane od sinoc. ali ne gubim nadu, mozda je djevojka u poslu sa ovim projektom pa ce se javiti mozda u iducih dan-dva.
imali su danas jedan zadatak :dance:
JThomas

#143 Re: OBN Star Model

Post by JThomas »

karanana wrote:tanko. ni traga ni glasa od dejane od sinoc. ali ne gubim nadu, mozda je djevojka u poslu sa ovim projektom pa ce se javiti mozda u iducih dan-dva.
:lol: :lol: :D

hvalite mi ovaj show, moram mu vala i ja bar dati šansu :dance:
karanana

#144 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

anchy ne kvari mi fantaziju i ne govori da je to emerik jer cu poceti rigati po tastaturi.

angele je dejana.

dobar show JT

angele je dejana
angele je dejana
angele je dejana
Loulou

#145 Re: OBN Star Model

Post by Loulou »

AnchyVamp wrote:
angele wrote:
Divi Emerika na temi! :D Meni ne treba šminka, ali i da mi treba, ne bih se eksponirala kao javna ličnost. :-) Mene samo zanima zašto je toliko našminkana, možda i nije ružna, možda samo ne zna da se našminka. :-) Ali nemoj se uvrijediti Dejana, ili Emeriče. Ja samo komentiram vas kao javne ličnosti. Vi na to pristajete jer se eksponirate.
"Vjerovatno jer sebe nikada nisi objektivno pogledala" - :? :lol:
:lol: Fakat Emerik... K'o da njega slušam... :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#146 Re: OBN Star Model

Post by ladyblue18 »

Emerik 100%, mogla bih se kladiti :mrgreen: :lol:
Emerice uradi nesto uvezi tih svojih zvalja molim te ko Boga :mrgreen:
lolo_lolo

#147 Re: OBN Star Model

Post by lolo_lolo »

emeriku,ljepsa je dajana od tebe :dance: ,ali ti si ljepsi od onog golog kuhara,vjeke
angele

#148 Re: OBN Star Model

Post by angele »

Sada ste me zaista zaintrigirali.........vrlo je cudno na koji nacin vas mozak funkcionira .....moram vam odati jednu tajnu -jako ste mi dragi SVI!

Dejana , Emerik ,Angele ,ili netko drugi................... :) :) :) :) :) :) :) :) :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#149 Re: OBN Star Model

Post by -LIBERO- »

To je toliko glup i ocajno koncepiran projekat,da OBN samo jos vise vuce na dno,prema kojem nezaustavljivo tonu.
Nekada(citaj-prije par god.) su bili simpa urbana TV stanica ,sa sarajevskim duhom i bosanskim smekom.
A sada,sada su samo jedna u nizu TV kuca sa retardiranim "talent" emisijama (nit' talenata,nit' emisije :-) )i realiti show programa.
A voditeljice,voditelji,sve fensi "manekenke" i propali "modni magovi" sa dva kursa "visoke kvazi mode" (tipa Emerika,cija je jedina kvalifikacija da vedri i oblaci na toj TV stanici moc i novac njegovog oca,standardna BH forma "kvalificiranosti" )

Guzovi,sise,golotinja...manipulacija fundamentalnim ljudskim nagonima,upakaovano sve to u kiceraj i kvazi glamur = OBN :bih:

Da se razumijemo,ni Hayat,ni Pink,nisu nista bolji,ako nisu i gori,ali OBN je imao kapacitet i dobar smijer u kojem su se jedan period ipak kretali..sada su ODRON
zalizani

#150 Re: OBN Star Model

Post by zalizani »

-LIBERO- wrote:Nekada(citaj-prije par god.) su bili simpa urbana TV stanica ,sa sarajevskim duhom i bosanskim smekom.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply