OBN otkupio prava "Milionasa"! Koga biste za vodit
-
crnokosa_girl
#1 OBN otkupio prava "Milionasa"! Koga biste za vodit
Koga biste za voditelja?
-
crnokosa_girl
Pa sto ne odes na audiciju? Bice otvorena za sve ljude. Valjda i zene.morti wrote:Nije "milionaš" neg "milioner"...il "milijunaš",yebi ga...
ja bi sebe za voditelja...![]()
-
crnokosa_girl
"Milionas" je korektna bos-srb-cro varijanta jezika
, i tako bi se trebalo i zvati.
-
crnokosa_girl
@ Morti - sta li ti ga to gore znaci
Nego, ides li na audiciju ili ne?
- morti
to znači da sam muško...
...
...
a šta to,audicija za ljude...pa i žene su ljudi...
da je bilo samo za MUŠKARCE,pisalo bi audicija za MUŠKARCE...
aaaaaaa...dobra ti ta...multinacionalni izraz...milionaš...
živjela BIH!!!...
nego,šta ima kod tebe...
a šta to,audicija za ljude...pa i žene su ljudi...
da je bilo samo za MUŠKARCE,pisalo bi audicija za MUŠKARCE...
aaaaaaa...dobra ti ta...multinacionalni izraz...milionaš...
živjela BIH!!!...
nego,šta ima kod tebe...
-
crnokosa_girl
U pravu si, bice garant milion pfeninga.r_faruk wrote:a nagrada ce biti milion cega?, maraka sumnjam.............
-
crnokosa_girl
Dacu svoju lijevu ruku ako kojim slucajem zena bude izabrana za voditelja. Nema sanse, nismo mi jos tako napredni. Ovo je muski svijet.morti wrote:da je bilo samo audicija za MUŠKARCE,pisalo bi audicija za MUŠKARCE...
-
crnokosa_girl
Eh evo konacno konkretnog muskarcakaranana wrote:ma briga me za voditelja. ionako me nerviraju pokusavajuci da budu smijesni. nego, gdje se moze prijaviti za natjecanje na tom kvizu?
-
crnokosa_girl
Bug, upravo si izgubio na kredibilitetu. Cuj Ogi. Aman-zaman, vela havle, gluho bilo da ono ograniceno prestraseno stvorenje vodi bilo kakvu emisiju osim Dnevnika i posudjivanje glasa u reklamamabug wrote:ogi je zasve
:D
-
crnokosa_girl
Ma jok, Manijace, Ognjen Blagojevic je blago receno, kreten za te stvari. CITANJE vjesti je njegov najveci domet.
Hadzifejz, hmm, pa nije los, samo sto se provalio s onim CD i nije mu popularnost vise onolika kolika je bila prije. CD ga je srozao na nize grane nego od onih na kojim je bio. To ne dobro.
Mozda ZAN MARLOT? On je dobar.
Hadzifejz, hmm, pa nije los, samo sto se provalio s onim CD i nije mu popularnost vise onolika kolika je bila prije. CD ga je srozao na nize grane nego od onih na kojim je bio. To ne dobro.
Mozda ZAN MARLOT? On je dobar.
- karanana
crnokosa_girl wrote:Eh evo konacno konkretnog muskarcakaranana wrote:ma briga me za voditelja. ionako me nerviraju pokusavajuci da budu smijesni. nego, gdje se moze prijaviti za natjecanje na tom kvizu?. To se trazi. (ili je karanana zensko?) . Helem, ako bude otvorena audicija ko sto kaze na Sa-X da ce biti, onda ces cuti na vrijeme, samo drzi usi i oci sirom otvorene. A ako ne bude otvorena audicija, bice garant voditelj izabran preko stele.
samo da razjasnim, nije karanana zensko. pa crnko, znas da sam se nudio da idem na tekmu u zenicu s tobom i da te vodim u ameriku da otvorimo biznis. usi i oci su mi sirom otvorene, a ti crnko mi mozes biti telefonska pomoc ako udjem. samo ces mi morati reci u cemu si dobra.
-
crnokosa_girl
Ja sam mislila da se raspitujes za audiciju za voditeljakaranana wrote:a ti crnko mi mozes biti telefonska pomoc ako udjem. samo ces mi morati reci u cemu si dobra.
Dobra sam u svim oblastima. Biraj za sta me zelis.
p.s. Koliki je tal?