OBN multitalenti, karaoke, Pink TV - nasa stvarnost!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Hart
#1 OBN multitalenti, karaoke, Pink TV - nasa stvarnost!
Iako se bez sumnje radi o nekakvom socioloskom fenomenu koji se ne tice samo muzike vec popularne kulture uopce, zelim se samo fokusirati, ukoliko je to moguce, na muzicki aspekt onoga sto je kao epidemija zavladalo ovim prostorima - novokomponovani sund. Sada, kada je muzika zaista dostupna svima, veliki broj mladih, obrazovanih, recimo urbanih ljudi grade svoj muzicki ukus na gore navedenim (da ne spominjem nekakve joksimovice, tose, etc).....
Cisto me zanima vase misljenje zasto je to tako.
-
ake
#4 Re: OBN multitalenti, karaoke, Pink TV - nasa stvarnost!
i od toliko sunda nadje joksimovice i toseHart wrote:da ne spominjem nekakve joksimovice, tose, etc.....
nego od onoga sto ja imam priliku da gledam, TV Pink pored sunda koji emituje, je zaista jedan multietnicki tv kanal
jako pozitivan primjer u tom pogledu
muzika je pola-pola
-
Hart
a ti si Mircerko kao neki moderator ili dobri duh foruma pa da procjenjujes kakve teme se teme mogu postavljati !!!!!???mIRCerka wrote:Cudom nekim nestaju postovi
nebitno
poenta je slijedeca:
Hart, ima previse tema vezanih za obn i karaoke i nezenju, nemoj zivota ti opterecivati forum jos jednom takvom
hvala
poenta je sljedeca:
ako zelis odgovoriti na neku temu onda i odgovori, ako ne zelis onda se suzdrzi od pametovanja, ok?
-
Hart
#6 Re: OBN multitalenti, karaoke, Pink TV - nasa stvarnost!
dragi Ake, sasvim je nebitno da li je taj program multietnicki ili ne ... radi se o muzici koju emituje ... i "kulturi" koju promoviseake wrote:i od toliko sunda nadje joksimovice i toseHart wrote:da ne spominjem nekakve joksimovice, tose, etc.....
Cisto me zanima vase misljenje zasto je to tako.![]()
nego od onoga sto ja imam priliku da gledam, TV Pink pored sunda koji emituje, je zaista jedan multietnicki tv kanal![]()
muzika je pola-pola
zasto se svaka tema svodi na Mi i Vi? multietnicno ili jednonacionalno.... samo pogledajte o cemu se najvise pise na forumu.. tuzno
-
silence_is_sexy
#7 Re: OBN multitalenti, karaoke, Pink TV - nasa stvarnost!
iskreno se nadam da je ovo zajebancija...ake wrote:nego od onoga sto ja imam priliku da gledam, TV Pink pored sunda koji emituje, je zaista jedan multietnicki tv kanal![]()
muzika je pola-pola
cijela država nam funkcioniše na razini jednake zastupljenosti konstitutivnih naroda. pa je tako od svih nivoa vlasti do izbora za miss ili fudbalskog prvenstva... ako je to samo po sebi mjerilo "dobrote" onda ok.... možemo i muziku po tome "mjeriti"... pretpostavljam...
ali šund ostaje šund bio on srpski (npr. seke, cece i sl.) bošnjčki (hakala ili selma bajrami) ili hrvatski (škoro, magazin, grašo i ostali) ma koliko on multietničan mogao da izgleda u programu bilo koje televizije....
a karaoke, talenti i ostalo smeće su pokazatelj da ljudi nemaju nikakav kriterij i da je njima lako manipulisati... to je samo mali trening za velike igre "pravih, velikih" izbora...
dovoljno je dovoljno puta prikazati nekog polupismenog debila na tv-u pa da on postane popularan i "poznat & priznat" kao neka muzička zvijezda... analogno tome imamo i geometra na mjestu predsjednika vlade, šumara i matičara na mjestu predsjednika države... a samo zato jer su se dovoljno puta pojavili na tv-u u neizbjeznim sivim odjelima i već su se pretvorili u jedine uzdanice pojedinog naroda u bespoštednoj borbi za "vitalne nacionalne" interese...
eto
peace&out
-
Hart
a da se sa slicnim problemom suocavaju i u Zagrebu pokazuje i sljedeci clanak:
KLUB TVORNICA OSNIVA STRANKU PROTIV KIČA I PSEUDOFOLKA
Zagrebački Klub Tvornica pozvao je danas na upisivanje u glazbenu stranku "Novi val", u čijem je programu istaknuta borba protiv "kiča, neukusa i pseudofolka koji je preplavio zagrebačke klubove, kafiće i dvorane". L
Reagirajući u današnjem priopćenju na "najezdu pseudofolka i kiča u zagrebačke klubove" kao i na "ignoriranje službene kulturne politike na takva događanja", Klub Tvornica na Badnjak 24. prosinca od 22 sata organizira neobičan doček Božića. Tu će se večer posjetitelji moći upisati u jednu glazbenu stranku "u Hrvata" koja će se nazvati "Novi val" te na istoj upisnici glasovati za četiri predložena predsjednika stranke, priopćeno je iz Tvornice.
Glazbu za Badnju večer biraju MC Piko and MC Leiner, legende "Novog vala" koji su ujedno i predsjednički kandidati. Džoni Štulić, treći predsjednički kandidat, već je duže vrijeme na službenom putu, dok će se četvrti kandidat Jura Stublić također pridružiti akciji na Badnjak.
index.hr
KLUB TVORNICA OSNIVA STRANKU PROTIV KIČA I PSEUDOFOLKA
Zagrebački Klub Tvornica pozvao je danas na upisivanje u glazbenu stranku "Novi val", u čijem je programu istaknuta borba protiv "kiča, neukusa i pseudofolka koji je preplavio zagrebačke klubove, kafiće i dvorane". L
Reagirajući u današnjem priopćenju na "najezdu pseudofolka i kiča u zagrebačke klubove" kao i na "ignoriranje službene kulturne politike na takva događanja", Klub Tvornica na Badnjak 24. prosinca od 22 sata organizira neobičan doček Božića. Tu će se večer posjetitelji moći upisati u jednu glazbenu stranku "u Hrvata" koja će se nazvati "Novi val" te na istoj upisnici glasovati za četiri predložena predsjednika stranke, priopćeno je iz Tvornice.
Glazbu za Badnju večer biraju MC Piko and MC Leiner, legende "Novog vala" koji su ujedno i predsjednički kandidati. Džoni Štulić, treći predsjednički kandidat, već je duže vrijeme na službenom putu, dok će se četvrti kandidat Jura Stublić također pridružiti akciji na Badnjak.
index.hr
-
ake
#9 Re: OBN multitalenti, karaoke, Pink TV - nasa stvarnost!
iskreno, nije zajebancijasilence_is_sexy wrote:iskreno se nadam da je ovo zajebancija...ake wrote:nego od onoga sto ja imam priliku da gledam, TV Pink pored sunda koji emituje, je zaista jedan multietnicki tv kanal![]()
muzika je pola-pola:):)
cijela država nam funkcioniše na razini jednake zastupljenosti konstitutivnih naroda. pa je tako od svih nivoa vlasti do izbora za miss ili fudbalskog prvenstva... ako je to samo po sebi mjerilo "dobrote" onda ok.... možemo i muziku po tome "mjeriti"... pretpostavljam...
PINK upravo ne funkcionise kao drzava
nego sto se tice sunda, tuzna je ta pojava bivsih prvaka novog talasa, mislim ljudi u pedesetim godinama,
da nema niko mladji da se pojavi
100 puta sam rekao, bez jakog i kvalitetnog mainstream-a nema ni jake alternative
bez bijelog dugmeta ne bi bilo ni sharla akrobate i ekatarine itd
raspad bivse nam drzave je razbio trziste i generalno unistio kulturu
takodje u americi postoji isti sund kao na pinku, iste polugole pevaljke, isti stil u sustini, crkinje vrte guzicama ...
muzika smece, tabloidi itd
medjutim u americi se pojavi pank bend i proda 15 miliona ploca, pojavi se merilin manson i rasproda turneju
mada bih rekao da generalno vlada kriza jakog autorskog rada, nema novog dilana, springstina, bovija ...
- NeKi_LiK
Iako je To sam Ja onako priglup i prilično dosadan show, koliko sam zaključio iz 2-3 odgledane emisije
pozitivna je stvar što BiH ne predstavljaju pandani Amela i sličnih obn zvezda
Ne znam jel' bilo štela
ali dobri su nam predstavnici, koliko već dobar možeš biti u onim uslovima. Djevojčica je malo histerična i prilično se suzdržava jer zna da mama gleda
a Kaltak se dobro drži kad se uzme u obzir kakvih tamo freakova ima 
Ne znam jel' bilo štela
-
edu
Ali najjace je Finale nad finalimaaaaa......cini mi se da jos 100 puta organizuju onaj cirkus da bi Zetra opet bila dupke puna...sjecam se prije 3-4 godine da Josipa Lisac nije mogla odrzati koncert u BKC-u jer nije bilo dovoljno ljudi???...ovo sve govori
moramo ici naprije HEJ

moramo ici naprije HEJ