Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moraless wrote:Molio bi da ponovo provjerite mjesto rođenja ?! Mislim da nije Sarajevo...
OBN je sav fuuuujjj
Pa možda joj mati nije mogla da se porodi u Kiseljaku ili Busovači, pa je prebacili u Sarajevo?
Da nije neko ljubomoran ha hah...iskreno,ja sam zena zadovoljna svojim izgledom i nemam nista protiv lijepih cura...cini mi se da ti imas...bas bih voljela vidjeti na sta licis?
Dejana,kao sto vidis,ovdje ima dosta tvojih fEnova,tako da je bolje da se sa nama druzis,a ne da se obazires na ove
ljubomorne "djevojke".
Zelim predloziti da slj. emisija bude ŠUTING u bikinijima i ovom prilikom zelim javno podrzati tvoju
vezu sa karananom.
Bravo,karanana,majstore!
Last edited by cikcanga on 12/05/2009 20:05, edited 1 time in total.
ako je ovo ta dejana,dajana,kako se vec zove,sram je bilo,kaoo je samo cura nahvalila samu sebe,hahahahhaah,nevjerovatno
i da znas da si najruznija na obnu,al fakat,samo si od emerika ljepsa
lolo_lolo wrote:ako je ovo ta dejana,dajana,kako se vec zove,sram je bilo,kaoo je samo cura nahvalila samu sebe,hahahahhaah,nevjerovatno
lolo_lolo wrote:ako je ovo ta dejana,dajana,kako se vec zove,sram je bilo,kaoo je samo cura nahvalila samu sebe,hahahahhaah,nevjerovatno
mostarac wrote:Joj sinoc u kasne sate naletih na ovaj "show" i imao sam sta vidit
Bio bih jako zahvalan ukoliko bi neko postavio dijelove te emisije na youtube ili mi dao link odakle mogu da skinem sinocnju emisiju. Ono je bilo genijalno.
Onih 10 glupaca su doveli kao da drze pressicu, onda su ih naveli da pokazu koliko su glupe i da popljuju jedna drugu ko zadnje ulicarke, a onda im je uslijedilo po meni genijalno predavanje, nebitno od koga dolazi. Rekli su im tacno ono sto treba da se kaze onim glupacama. Ono je trebalo cuti
Prvo su ih naveli da kazu da im je draze da budu lijepe nego pametne, pa su im rekli da su pametnije kad sute, pa su im rekli da su neodgojene i nevaspitane i da se svima obracaju sa ti, onda su im rekli da su nenacitane i neobrazovane jer samo jedna od 10 je znala ko je napisao knjigu Proces, onda samo sto im nisu jebali majku, uglavnom normalan covjek nakon onih uvreda ustane i ode iz emisije jer ljudsko dostojanstvo ne dozvoljava da ostanes, a oni su im rekli da te uvrede ima da prime sa osmjehom i glupace nabace osmjeh na lice dok ih ovaj vrijedja. Ja nisam mogao vjerovat, al fakat nisam da neko moze biti onoliko glup, a sumnjam da je neko bio toliko inteligentan pa da mu je cilj bio da prikaze ove u pravom svjetlu, al eto igrom slucaja mu se posrecilo.
Slikali ih ko francuske sobarice, izvrijedjali ih toliko da ljudsko dostojanstvo ne dopusta bilo kakav ostanak u emisiji, a na kraju kao vrhunac svega im dali stangu
Mislim bio bi zaista zahvalan ako mi neko kaze gdje ono moze da se skine. Prikazali su sponzoruse upravo onakvima kakve jesu.
Da ne govorim da od 10 cura koje su tamo ostale u konkurenciji samo 2-3 su onako prosjecno lijepe, a ostatak je sve grob do groba.
Bijesan zbog izostanka prenosa utakmice Milan-Juventus,odgledao sam emisiju i vidio ovo citirano.Prvo sam se nervirao,zatim smijao a onda mi je bilo žao svih tih ljudi i samog sebe...uglavnom,zaključio sam da ukoliko ne želite da vam se zgadi ljudski rod i da počnete mrziti sve što ima veze s njim,treba izbjegavati ovakve spektakle.
Moraless wrote:Molio bi da ponovo provjerite mjesto rođenja ?! Mislim da nije Sarajevo...
OBN je sav fuuuujjj
Ma jašta je. Samo je veći dio života provela u Malom Zvorniku. Prodala bih dušu đavlu samo da je čujem kako kaže Zvornik.
I da joj vidim "facijavnu ekspvesiju"!
Ljubomoro moja,ljubomoro.....dragi ljudi da li vi ista radite u svom pateticnom zivotu osim sto trazite informacije( ili ih izmisljate) o ljudima koje navodno ne volite? Da zaista te ljude ne volite,ne biste o njima pisali,razmisljali ili sta vec...........vjerovatno ste duboko razocarani s onim sto vi predstavljate pa pokusavate naci mane kod osoba koje su uspjesne ......
angele wrote:Ljubomoro moja,ljubomoro.....dragi ljudi da li vi ista radite u svom pateticnom zivotu osim sto trazite informacije( ili ih izmisljate) o ljudima koje navodno ne volite? Da zaista te ljude ne volite,ne biste o njima pisali,razmisljali ili sta vec...........vjerovatno ste duboko razocarani s onim sto vi predstavljate pa pokusavate naci mane kod osoba koje su uspjesne ......
angele wrote:Ljubomoro moja,ljubomoro.....dragi ljudi da li vi ista radite u svom pateticnom zivotu osim sto trazite informacije( ili ih izmisljate) o ljudima koje navodno ne volite? Da zaista te ljude ne volite,ne biste o njima pisali,razmisljali ili sta vec...........vjerovatno ste duboko razocarani s onim sto vi predstavljate pa pokusavate naci mane kod osoba koje su uspjesne ......
emerik je ljepsi od tebe ocami
E moj lolo_lolo jesi to i ti derpe Poznam Emerika , trebas pomoc ?
Angele je u pravu,toliko ljubomore ima ovdje,meni nitko ne smeta.Emerik je mnogo zabavan jer pljuje i koga treba i koga ne,Dejana je prelijepa i izrasta u voditeljicu kojoj ce svi zaviditi ( a vec ih dosta crkava,dokaz ste vi svi),a ovaj novi sto je dosao iz Hrvatske mi je jos nepoznat
mozda si i ti emerik,sad si se prijavio,nisam peder,ali razlika izmedju emerika i dajane je ocigledna
a sto se emerika tice,slusao sa ga jednom ,govoio o toj svojoj profesiji,ko se zna obuci ko ne,i fakat dobro govori,pljuje mnoge i tako treba i svaka mu cast
Lafe nije on gay,nego malecki ima zelju i volju da postane najpoznatiji troll svih vremena s ove strane kontinenta.Hollywood je cak izrazio zelju,da ga vide na velikom platnu u sljedecoj ekranizaciji gospodara prstenova.
emerik je ljepsi od tebe ocami
Dejana je prelijepa i izrasta u voditeljicu kojoj ce svi zaviditi ( a vec ih dosta crkava,dokaz ste vi svi)
Vidio sam sinoc jednu manekenku dok je skakala na krevet(da je barem u moj ) ima najduze noge,jos u bijelim carapama,prokuho sam momentalno .Zna li neko kako se zove
grunt wrote:Vidio sam sinoc jednu manekenku dok je skakala na krevet(da je barem u moj ) ima najduze noge,jos u bijelim carapama,prokuho sam momentalno .Zna li neko kako se zove
lolo_lolo wrote:mozda si i ti emerik,sad si se prijavio,nisam peder,ali razlika izmedju emerika i dajane je ocigledna
a sto se emerika tice,slusao sa ga jednom ,govoio o toj svojoj profesiji,ko se zna obuci ko ne,i fakat dobro govori,pljuje mnoge i tako treba i svaka mu cast
lolo_lolo wrote:mozda si i ti emerik,sad si se prijavio,nisam peder,ali razlika izmedju emerika i dajane je ocigledna
Ti gledash i slushash emerika ?? ..
uhvatio sam ga jednom slucajno,ali dobro ih je sve popljuvao,neka,drago mi je zbog njega,napreduje u karijeri