obn models dejana rosuljas

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

angele

#51 Re: obn models dejana rosuljas

Post by angele »

besana wrote:
Pera Trta wrote:
Moraless wrote:Molio bi da ponovo provjerite mjesto rođenja ?! Mislim da nije Sarajevo...
OBN je sav fuuuujjj :skoljka:
Pa možda joj mati nije mogla da se porodi u Kiseljaku ili Busovači, pa je prebacili u Sarajevo?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da nije neko ljubomoran ha hah...iskreno,ja sam zena zadovoljna svojim izgledom i nemam nista protiv lijepih cura...cini mi se da ti imas...bas bih voljela vidjeti na sta licis? :-D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#52 Re: obn models dejana rosuljas

Post by pici »

Dajaaannaaa hajd na PP da mi daš......autogram :dance: :thumbup:
cikcanga

#53 Re: obn models dejana rosuljas

Post by cikcanga »

Dejana,kao sto vidis,ovdje ima dosta tvojih fEnova,tako da je bolje da se sa nama druzis,a ne da se obazires na ove
ljubomorne "djevojke". :D
Zelim predloziti da slj. emisija bude ŠUTING u bikinijima i ovom prilikom zelim javno podrzati tvoju
vezu sa karananom.
Bravo,karanana,majstore! 8-)
Last edited by cikcanga on 12/05/2009 20:05, edited 1 time in total.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#54 Re: obn models dejana rosuljas

Post by Pera Trta »

Ljudi, javila nam se Dejana!!
Jupiii!!!! :D :D :D
lolo_lolo

#55 Re: obn models dejana rosuljas

Post by lolo_lolo »

ako je ovo ta dejana,dajana,kako se vec zove,sram je bilo,kaoo je samo cura nahvalila samu sebe,hahahahhaah,nevjerovatno
i da znas da si najruznija na obnu,al fakat,samo si od emerika ljepsa
musac

#56 Re: obn models dejana rosuljas

Post by musac »

lolo_lolo wrote:ako je ovo ta dejana,dajana,kako se vec zove,sram je bilo,kaoo je samo cura nahvalila samu sebe,hahahahhaah,nevjerovatno
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
strong69

#57 Re: obn models dejana rosuljas

Post by strong69 »

lolo_lolo wrote:ako je ovo ta dejana,dajana,kako se vec zove,sram je bilo,kaoo je samo cura nahvalila samu sebe,hahahahhaah,nevjerovatno
:lol: :lol: :lol: :sax:
burekodsira

#58 Re: obn models dejana rosuljas

Post by burekodsira »

pravi si ti zrakoplov, ne obaziri se na ostale :D
1941.

#59 Re: obn models dejana rosuljas

Post by 1941. »

mostarac wrote:Joj sinoc u kasne sate naletih na ovaj "show" i imao sam sta vidit :D
Bio bih jako zahvalan ukoliko bi neko postavio dijelove te emisije na youtube ili mi dao link odakle mogu da skinem sinocnju emisiju. Ono je bilo genijalno.
Onih 10 glupaca su doveli kao da drze pressicu, onda su ih naveli da pokazu koliko su glupe i da popljuju jedna drugu ko zadnje ulicarke, a onda im je uslijedilo po meni genijalno predavanje, nebitno od koga dolazi. Rekli su im tacno ono sto treba da se kaze onim glupacama. Ono je trebalo cuti :D
Prvo su ih naveli da kazu da im je draze da budu lijepe nego pametne, pa su im rekli da su pametnije kad sute, pa su im rekli da su neodgojene i nevaspitane i da se svima obracaju sa ti, onda su im rekli da su nenacitane i neobrazovane jer samo jedna od 10 je znala ko je napisao knjigu Proces, onda samo sto im nisu jebali majku, uglavnom normalan covjek nakon onih uvreda ustane i ode iz emisije jer ljudsko dostojanstvo ne dozvoljava da ostanes, a oni su im rekli da te uvrede ima da prime sa osmjehom i glupace nabace osmjeh na lice dok ih ovaj vrijedja. Ja nisam mogao vjerovat, al fakat nisam da neko moze biti onoliko glup, a sumnjam da je neko bio toliko inteligentan pa da mu je cilj bio da prikaze ove u pravom svjetlu, al eto igrom slucaja mu se posrecilo.
Slikali ih ko francuske sobarice, izvrijedjali ih toliko da ljudsko dostojanstvo ne dopusta bilo kakav ostanak u emisiji, a na kraju kao vrhunac svega im dali stangu :D
Mislim bio bi zaista zahvalan ako mi neko kaze gdje ono moze da se skine. Prikazali su sponzoruse upravo onakvima kakve jesu.
Da ne govorim da od 10 cura koje su tamo ostale u konkurenciji samo 2-3 su onako prosjecno lijepe, a ostatak je sve grob do groba.
Bijesan zbog izostanka prenosa utakmice Milan-Juventus,odgledao sam emisiju i vidio ovo citirano.Prvo sam se nervirao,zatim smijao a onda mi je bilo žao svih tih ljudi i samog sebe...uglavnom,zaključio sam da ukoliko ne želite da vam se zgadi ljudski rod i da počnete mrziti sve što ima veze s njim,treba izbjegavati ovakve spektakle.
bambi_23

#60 Re: obn models dejana rosuljas

Post by bambi_23 »

Ma Dajana je pWaWa tWuba ... kao i OBN tv :run:
Deeney

#61 Re: obn models dejana rosuljas

Post by Deeney »

Moraless wrote:Molio bi da ponovo provjerite mjesto rođenja ?! Mislim da nije Sarajevo...
OBN je sav fuuuujjj :skoljka:
Ma jašta je. Samo je veći dio života provela u Malom Zvorniku. Prodala bih dušu đavlu samo da je čujem kako kaže Zvornik. :lol: :lol: :lol:
I da joj vidim "facijavnu ekspvesiju"! :lol: :lol: :lol:
Valbon_1

#62 Re: obn models dejana rosuljas

Post by Valbon_1 »

bambi_23 wrote:Ma Dajana je pWaWa tWuba ... kao i OBN tv :run:
Gdje si ti @bambi_23? Odavno te nije bilo! :)
angele

#63 Re: obn models dejana rosuljas

Post by angele »

Ljubomoro moja,ljubomoro.....dragi ljudi da li vi ista radite u svom pateticnom zivotu osim sto trazite informacije( ili ih izmisljate) o ljudima koje navodno ne volite? Da zaista te ljude ne volite,ne biste o njima pisali,razmisljali ili sta vec...........vjerovatno ste duboko razocarani s onim sto vi predstavljate pa pokusavate naci mane kod osoba koje su uspjesne ...... :!:
HiBreeD

#64 Re: obn models dejana rosuljas

Post by HiBreeD »

uh evo Dejanice, to, to reci im da su bezobrazni...ja bih volio cuti kako izgovaras WaLter WoLf :mrgreen:
lolo_lolo

#65 Re: obn models dejana rosuljas

Post by lolo_lolo »

angele wrote:Ljubomoro moja,ljubomoro.....dragi ljudi da li vi ista radite u svom pateticnom zivotu osim sto trazite informacije( ili ih izmisljate) o ljudima koje navodno ne volite? Da zaista te ljude ne volite,ne biste o njima pisali,razmisljali ili sta vec...........vjerovatno ste duboko razocarani s onim sto vi predstavljate pa pokusavate naci mane kod osoba koje su uspjesne ...... :!:
emerik je ljepsi od tebe ocami
LAF

#66 Re: obn models dejana rosuljas

Post by LAF »

lolo_lolo wrote:
angele wrote:Ljubomoro moja,ljubomoro.....dragi ljudi da li vi ista radite u svom pateticnom zivotu osim sto trazite informacije( ili ih izmisljate) o ljudima koje navodno ne volite? Da zaista te ljude ne volite,ne biste o njima pisali,razmisljali ili sta vec...........vjerovatno ste duboko razocarani s onim sto vi predstavljate pa pokusavate naci mane kod osoba koje su uspjesne ...... :!:

E moj lolo_lolo jesi to i ti derpe :P Poznam Emerika , trebas pomoc ? :-D :-D :-D

Angele je u pravu,toliko ljubomore ima ovdje,meni nitko ne smeta.Emerik je mnogo zabavan jer pljuje i koga treba i koga ne,Dejana je prelijepa i izrasta u voditeljicu kojoj ce svi zaviditi ( a vec ih dosta crkava,dokaz ste vi svi),a ovaj novi sto je dosao iz Hrvatske mi je jos nepoznat
lolo_lolo

#67 Re: obn models dejana rosuljas

Post by lolo_lolo »

mozda si i ti emerik,sad si se prijavio,nisam peder,ali razlika izmedju emerika i dajane je ocigledna

a sto se emerika tice,slusao sa ga jednom ,govoio o toj svojoj profesiji,ko se zna obuci ko ne,i fakat dobro govori,pljuje mnoge i tako treba i svaka mu cast
bakayoko

#68 Re: obn models dejana rosuljas

Post by bakayoko »

Lafe nije on gay,nego malecki ima zelju i volju da postane najpoznatiji troll svih vremena s ove strane kontinenta.Hollywood je cak izrazio zelju,da ga vide na velikom platnu u sljedecoj ekranizaciji gospodara prstenova. :D
Lekler

#69 Re: obn models dejana rosuljas

Post by Lekler »

LAF wrote:
lolo_lolo wrote:
Dejana je prelijepa i izrasta u voditeljicu kojoj ce svi zaviditi ( a vec ih dosta crkava,dokaz ste vi svi)
Sta ima inace :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#70 Re: obn models dejana rosuljas

Post by pici »

ovo je ....... :dance: :dance: :dance: :dance: francuske sobarice.......... :shock: :smajlisdulimshokom:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#71 Re: obn models dejana rosuljas

Post by grunt »

Vidio sam sinoc jednu manekenku dok je skakala na krevet(da je barem u moj :D ) ima najduze noge,jos u bijelim carapama,prokuho sam momentalno :oops: .Zna li neko kako se zove :?
jasko_ba

#72 Re: obn models dejana rosuljas

Post by jasko_ba »

grunt wrote:Vidio sam sinoc jednu manekenku dok je skakala na krevet(da je barem u moj :D ) ima najduze noge,jos u bijelim carapama,prokuho sam momentalno :oops: .Zna li neko kako se zove :?
mislim da je to bila Majra :dance: prelijepa cura

http://www.index.hr/xmag/clanak/u-dubro ... 35348.aspx

Image

:thumbup: :thumbup:
Srklet-jok77

#73 Re: obn models dejana rosuljas

Post by Srklet-jok77 »

lolo_lolo wrote:mozda si i ti emerik,sad si se prijavio,nisam peder,ali razlika izmedju emerika i dajane je ocigledna

a sto se emerika tice,slusao sa ga jednom ,govoio o toj svojoj profesiji,ko se zna obuci ko ne,i fakat dobro govori,pljuje mnoge i tako treba i svaka mu cast
Ti gledash i slushash emerika ?? .. :D :D :D :D :D
Srklet-jok77

#74 Re: obn models dejana rosuljas

Post by Srklet-jok77 »

bambi_23 wrote:Ma Dajana je pWaWa tWuba ... kao i OBN tv :run:
Nemoj tako , tako ti one, mujo kuje a majka ga kune ... a pusti gvupane stha prichaju .. :D :D :D :D
lolo_lolo

#75 Re: obn models dejana rosuljas

Post by lolo_lolo »

Srklet-jok77 wrote:
lolo_lolo wrote:mozda si i ti emerik,sad si se prijavio,nisam peder,ali razlika izmedju emerika i dajane je ocigledna

Ti gledash i slushash emerika ?? .. :D :D :D :D :D
uhvatio sam ga jednom slucajno,ali dobro ih je sve popljuvao,neka,drago mi je zbog njega,napreduje u karijeri :bih:
Post Reply