Oblikovanje brade
-
pascha
#1 Oblikovanje brade
Zna li neko ima li u Sarajevu da negdje rade trajno uklanjanje dlacica, odnosno oblikovanje brade jer imam prilicno jaku bradu i raste mi prilicno visoko na licu pa bih to volio srediti...i ako neko ima informaciju koliko to otprilike kosta, koliko vremena treba da se potpuno uklone dlacice, koliko je pouzdano,....???
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
E jebi ga ja mislio da oces oblik ko abu Hamza
:D:D
Zao mi je, ne mogu ti pomoci
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
horni ziva legendahorns&drums wrote:E jebi ga ja mislio da oces oblik ko abu Hamza:D:D
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Oblikovanje brade
kozmeticki studio BIBA to radi, 2KM dlaka, cini mi se tri puta da se mora ici da se trajno uklone...pascha wrote:Zna li neko ima li u Sarajevu da negdje rade trajno uklanjanje dlacica, odnosno oblikovanje brade jer imam prilicno jaku bradu i raste mi prilicno visoko na licu pa bih to volio srediti...i ako neko ima informaciju koliko to otprilike kosta, koliko vremena treba da se potpuno uklone dlacice, koliko je pouzdano,....???
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Lace wrote:pocupaj visak pincetom...u 3 tretmana...i ustedi pare
a ako te to bude bolilo, onda idi na http://www.bibastudio.com/
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dje ces ba bradu uklanjati, vidi ljepotana (prva dvojica) , ovi ostali nevrijedni spomena
:D :

- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Možda da promijeniš ime u Winetou, Indijanci nemaju brade, kao ni Indijanke.
- PipiDugaDevetka
Carska vodica je zakon!
- bpsang
#11 Re: Oblikovanje brade
jos samo da mu nabace dvije pig pong loptice i bice curetak pravimIRCerka wrote:kozmeticki studio BIBA to radi, 2KM dlaka, cini mi se tri puta da se mora ici da se trajno uklone...pascha wrote:Zna li neko ima li u Sarajevu da negdje rade trajno uklanjanje dlacica, odnosno oblikovanje brade jer imam prilicno jaku bradu i raste mi prilicno visoko na licu pa bih to volio srediti...i ako neko ima informaciju koliko to otprilike kosta, koliko vremena treba da se potpuno uklone dlacice, koliko je pouzdano,....???