Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
weasel wrote:polako decko,evolucija je dug proces...prvo moras sici sa drvete,pa se dici sa sve cetiri na dvije,,,
tako je ja sam evolucijski feler koji je dokaz o nepostojanju božje providnosti i milosti
Ne sekiraj se!Genetika grabi krupnim koracima!Nano tehnologije u nastupajucoj fazi Genetskg inzenjeringa ce dati mogucnost premjestanja atoma u molekulu DNK pa ce se i ta genetska greska otkloniti
weasel wrote:polako decko,evolucija je dug proces...prvo moras sici sa drvete,pa se dici sa sve cetiri na dvije,,,
tako je ja sam evolucijski feler koji je dokaz o nepostojanju božje providnosti i milosti
Ne sekiraj se!Genetika grabi krupnim koracima!Nano tehnologije u nastupajucoj fazi Genetskg inzenjeringa ce dati mogucnost premjestanja atoma u molekulu DNK pa ce se i ta genetska greska otkloniti
ali će ostati sjećanje na nepostojećeg boga
džaba genetika i ostali folovi
komi wrote:
ali će ostati sjećanje na nepostojećeg boga
Slazem se u potpunosti,pogotovu ako Insan bude otklanjao genetski poremecaj.Bog je vec rekao svoje a to ti pise u genima
džaba genetika i ostali folovi
komi jarane koliko ti kukas ( isprva sam mislio zajebancija ali sad vidim da ima nesto u tome) covjek bi pomislio da si od tate Quasimoda i mame one matice iz Aliena, sta ti je ba de se opusti, jedino drugo objasnjenje osim potupnog odsustva samosimpatije je
regina wrote:
komi wrote:...kada sam kao majmun
šta će mi ljubav božja
kada me ni vlastita majka i tata ne vole
nije tako...to i ti znas
ili pak
seka wrote:
komi wrote:pa dobro voli me mama voli me tata
ali izgledam kao gorila
mislim gdje je tu slika božja...
ako sam ja napravljen na sliku božju
onda je bog... pa recimo nije ljepotan
snaz sta je bilo sa ruznim pacetom
ili ovo
Saian wrote:ma daj komi sta ti je, ti si meni loood
U cilju privođenja kraju dokazivanja ove teorije, lijepo ti nama Komi reci koja bi trebala da se sažali nad tobom, pa da mi njoj to prenesemo i završimo priču
PS: ni ja ne vjerujem Darvinu ( a i prepisao je teoriju od jednog starijeg kolege)
smib wrote:U cilju privođenja kraju dokazivanja ove teorije, lijepo ti nama Komi reci koja bi trebala da se sažali nad tobom, pa da mi njoj to prenesemo i završimo priču
ako ću ispraviti vid, šepavost, ako će mi prestati kosa opadati, ako ću prestati biti majmun onda može i bilokoja baba
ja bih prije rakla da si ti bez dlake na jajetu i da je u tome problem. Ono, sanjas da si dlakav, kljakav, a ti maneken, cak ti je i brada rijetka, jedino duga valovita kosa...
Ah, ja, malo si nastran muskom rodu, ali danas to vise nije problem....