anakadabra wrote:fixer wrote:mala-i wrote:Da se vratimo na najavu protesta...bilo bi super kad bi postojalo neko prevozno sredstvo koje bi kružilo kroz grad i iz kojeg bi se megafonom pozivalo na proteste...Mene uvijek trznu reklamna sredstva ovog tipa...

to bi donjelo koristi. kad bi se neko javio sa zeljom da ustupi kombi(nesto slicno) i da ga provoza.
I ja mislim da bi kombi bio najbolja opcija jer bi na njega mogli nalijepiti i plakate. Znate li možda nekoga ko bi nam mogao pomoći oko ovoga, eventualno da nam svoju vozilicu ustupi na par sati mi bi mogli skupit lovu za gorivo?
tacno i ja mislim!!!kombi nego sta!!!evo ima moj komsija 20km manja tura ...ta prazna ..tu isto bi bila tu nedje....neeego
...uf sto mi je do malocas bjese nesto dosadno..i sjetih se...di je najzabavnije ovih dana....kojin bismo redon danas..prvo...to da ono od juce vise nema jer san sem limenki pominja i neka neuzorana polja i kolege psihijatre..tako da je to otislo s vitron...no i ovo ce....nego malo san i nervozan jer danasnjih 650limenki ne stize na odrediste...tko zna tko cita ovaj forum sve????....no ipak ja mislin ka i svi vi..da je ovo do jaja ai jos dalje...to da ce uskoro sb i ss..ako vec i nisu na onoj sjednici...podnijeti to sto treba...i onda tko zna mozda se i ukince funkcija gradonacelnice..a onda smo na konju...teeek tad...jer posle virujen da ce plin i odvoz smeca pojeftini minimum za 46%..a ona omiljena nam droga jedna i jedina drina ma nemere biti vise od 80pf...i posli smo carevi...jebali smo joj kevu...ona ce nas zajebavati...da nam tu malo gradonacelnikuje...nek ide u dubai ..il tokio ..il zagreb i bejograd...a i pristinu boli nas cuna...samo da mi nju vec skinemo..e saaad jes da bi bilo bolje da nas je oko 200 do 350 miliona ...tad in ni newyorska ni hudersfildska policija ne bi pomogla da nas protjeraju sa nasih ulica...nema bre da se razilazimo...nego izgleda da ja sad stvarno nisan normalan...i da san skroz otissaaaaa...no mozda van i sta pametno preporucin....npr. citajte prudhona,robija k.,kropotkina,komandanta markosa,zerzana anche,a i drazena simlesu nije zgoreg,....naravno i viktora ivancica....
moran van priznat...stvarno se skroz rastuzin kad vidn ..evo jutros san usta prije prvih pjetlova iz bpotoka...i posa do stajge i isha okolo..i nisan nista vidija..ponesto san cuja...sjor sa stajge blizi goringov rodijak je zva i obezbjedjenje i policiju kad je vidija spodobu sto parkira na iskljucivo posjedu zfbih....zeljeznica....uf...no ...jes da san davno izgubija nadu...u onih par nekih tamo sto nesto ka i cine tamo na broju deset koja ono bjese vec ulica...kod raifaaisen banke....no opet virujen ...ajd nek samo malo zapuse kako triba..mozda se nesto i izrodi...no stalno duva ukrivo....i sad i ja bi se rastuzija kad bi sve sto san vidja svojin ocima...an ovin stranama...tj.vec san...i ne znan ..ne znan..mozda da priupitan netko da mi kaze..jel to ako "nas" bude milion u neku subotu...i kad svi podnesu "ostavke"..ne samo ss i sb....vec i oni zajebani kao m.d. .., dz.b. ,h.ch., (naftash)..i ..iii... ono neko sjeti triba fino uci u onu zgradu sto svima sve javlja i kad ce poskupiti voda i kad ce penzije...i kad ce rahmetli suharto vaskrsnut....eee tamo i tamo ka i 5-og onog reci eeee sad san ja terorista broj jedan to jest precjebnik....svega i svacega za pocetak..dok ne konstituisemo....sva tijela...no uglavnom...moran opet ponoviti iako nisan jos ni reka...ja stvarno piskaran iz dobrih namjera..al to sto me ispuni ljutina od ove sljivovice i gorcina od procitanih redaka..onda je moja reakcija sasvim razumljiva..iskusnom poznavatelju DUBINE DUSHE!!!...
....znaci previse nicega na samo jednom mjestu....to sto ce naaaaka grada nacelnica podnijeti ostavku..tesko da ce hamo s bistrika,,,josipa sa stupa i nedjo iz lukavice...prominiti svoj zivotni put....cakije ,nozevi i pistolji se prozivode i ditribuiraju u svaki kutak...i (dobro idu ,masala)...i ljubitelji tih igracki ce uglavnom uvik ostati ljubitelji....e sad mozda....kad bih poslali na terapiju ...npr... da gledaju kako ovaj ciko sto je sve ovo tipko provodi 6 sahata dnevno za 64 bjelo-zelena polja na yuhu...i tako...ne mora da misli na sve ovo..na sricu ne pijen kahvu i ne iden u kahvane....sem ponekad u ono "nase kino"...no ajd necu vise...al kome nije jasno...i tko nije s'vatio...
..ja san duboko razocaran...sto i dalje provodin vrime u gradu di sem par vizionara i njima slicnih drugara...malo svjetlih tacki ima...i sto vecina ima krivu dioptriju...moja je plus4..al vidn(cini mi se)kolko triba
...zivi bili...na pravi put vec jednom stali....tresnje u maju brali...semchu smjenili,svit pokrenili....
e da, nisan se zajebava za kombi...sta cu ako vi mislite da van triba i mujo bija happy za zaradi koju paru...na muj mail
[email protected] ..ja van isporucin stevilko...il numero
i posli do jaja lepite plakate..megafon ,trube ...podstice masu koja nije u masi...ma do jaja ...jaja...samo naprid///adio