Obijen auto - novčana nagrada
-
Leftist
#1 Obijen auto - novčana nagrada
Prije dva dana, 06.02.2013 u periodu 21:00 i 22:45 h mi je obijen auto ispred Bošnjačke gimnazije, gore iznad katedrale.
Citroen C3 je u pitanju, sluzbeno vozilo, ukradene naocale suncane Police, Ipod touch i eksterni hard disk transcend. Nista nije bilo na vidnom mjestu nego je rovareno po autu (kaseta, izmedju sjedista ona ladica, ispod sjedista...).
Razbijeno leptir staklo i onda auto otkljucan i to meni i jos nekom liku su obili auto na isti nacin s tim sto su njemu obili, policija napravila uvidjaj i otisla i poslije sat vremena vratili se vjerovatno isti i meni obili.
Nudim novcanu nagradu za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do pocinioca!!
Citroen C3 je u pitanju, sluzbeno vozilo, ukradene naocale suncane Police, Ipod touch i eksterni hard disk transcend. Nista nije bilo na vidnom mjestu nego je rovareno po autu (kaseta, izmedju sjedista ona ladica, ispod sjedista...).
Razbijeno leptir staklo i onda auto otkljucan i to meni i jos nekom liku su obili auto na isti nacin s tim sto su njemu obili, policija napravila uvidjaj i otisla i poslije sat vremena vratili se vjerovatno isti i meni obili.
-
SaMaster
#2 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Pravdu narodu u ruke!Leftist wrote:Prije dva dana, 06.02.2013 u periodu 21:00 i 22:45 h mi je obijen auto ispred Bošnjačke gimnazije, gore iznad katedrale.
- Nisrin
#3 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Leftist wrote:Prije dva dana, 06.02.2013 u periodu 21:00 i 22:45 h mi je obijen auto ispred Bošnjačke gimnazije, gore iznad katedrale.
Tako su i mom ocu obili auto na parkingu na Trgu Austrije, koji je btw parking pod nadzorom i placa se...
Daj Boze da dodjes do bilo kakvih informacija, a nema ko drugi da obije nego lokalni klosari...raspitaj se oko muzicke skole i onog Picola ili kako se vec zove kafic...uvijek se isti klosarcici krecu po tim mjestima...
Postali smo divlji zapad...
- karanana
#4 Re: Obijen auto - novčana nagrada
postavit mamac, sakrit se s puskom u rukama i cekat ih. mjesta su poznata.
- Komsho
#5 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Ako se skupljaju kakvi narkomani gore sigurno su oni ne vjereujem da ce neko tek tako zalutat i dva puta odradit isti dan.Sta je sa onim sto su ga jednom gore nafatali i prebili sigurno je izaso iz bukse.Da nije on?
-
Ambrozija
#6 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Na isti nacin su prije par mjeseci obili mog Peugeota. Razbili leptir staklo i ukradene suncane naocale. Sve sto je bilo u preticnu su razbacali po automobilu.Leftist wrote:Prije dva dana, 06.02.2013 u periodu 21:00 i 22:45 h mi je obijen auto ispred Bošnjačke gimnazije, gore iznad katedrale.
-
Leftist
#7 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Ma ja, isti scenario... mogli bi udruzenje zrtava sitnih kriminalaca osnovat'....Ambrozija wrote:Na isti nacin su prije par mjeseci obili mog Peugeota. Razbili leptir staklo i ukradene suncane naocale. Sve sto je bilo u preticnu su razbacali po automobilu.Leftist wrote:Prije dva dana, 06.02.2013 u periodu 21:00 i 22:45 h mi je obijen auto ispred Bošnjačke gimnazije, gore iznad katedrale.
Hajd' to , nego sam se slomio objasnjavajuci policiji sta je Ipod a tek prosli put kad' su mi obili (na isti nacin) i iz gepeka ukrali jaranov tablet marke Acer pa sam dobio izvjestaj : "....i tabletom marke ejser"
- P308
#8 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Leftist wrote:Ma ja, isti scenario... mogli bi udruzenje zrtava sitnih kriminalaca osnovat'....Ambrozija wrote:Na isti nacin su prije par mjeseci obili mog Peugeota. Razbili leptir staklo i ukradene suncane naocale. Sve sto je bilo u preticnu su razbacali po automobilu.Leftist wrote:Prije dva dana, 06.02.2013 u periodu 21:00 i 22:45 h mi je obijen auto ispred Bošnjačke gimnazije, gore iznad katedrale.
Nudim novcanu nagradu za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do pocinioca!!![]()
Hajd' to , nego sam se slomio objasnjavajuci policiji sta je Ipod a tek prosli put kad' su mi obili (na isti nacin) i iz gepeka ukrali jaranov tablet marke Acer pa sam dobio izvjestaj : "....i tabletom marke ejser"
-
Sa_u_srcu
#9 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Ne bi lose bilo da parkiras na isto mjesto, da neki drug vozi i da ostavi naocale, i lap top na vidnom mjestu, to su klosari koji ordiniraju na tom podrucju vjerovatno...da ih ti i neko sacekate da pokusaju, i onda bejzbolkama dotuci, da ih dva mjeseca sastavljaju na Kosevu. To bih ti ja preporucio, ako krenes u akciju, posalji mi na pp poruku, ako ne budem imao obaveza idem i ja s vama...Leftist wrote:Prije dva dana, 06.02.2013 u periodu 21:00 i 22:45 h mi je obijen auto ispred Bošnjačke gimnazije, gore iznad katedrale.
-
tvin
#10 Re: Obijen auto - novčana nagrada
A vi znate kakva je situacija i sta se sve radi i opet ostavljate vrijedne stvari u autu 
- Edinz
#11 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Pa osoba koja je operisala u Petrarkijinoj ulici je donedavno bila i medijska licnost, mislim da se nije tesko sjetiti imena i sabrati 2+2
-
_ado_
#12 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Moze li neki hint, za nas koji smo slabi sa racunomEdinz wrote:Pa osoba koja je operisala u Petrarkijinoj ulici je donedavno bila i medijska licnost, mislim da se nije tesko sjetiti imena i sabrati 2+2
-
emko1234
#13 Re: Obijen auto - novčana nagrada
pokretacu teme, gore su vrlo aktivni braca kubat koji zive nedaleko od lokacije na kojoj ti se to desilo. stakleni grad i kladionice u istom su leglo okupljalista tih buducih horsasa.
kod stepenice i bivseg muzeja se cesto i redovno pusi trava, one zgrade u ulici kaptol su idealne za okupljaliste tih majmuna.
nedavno se slicna stvar desila poznaniku, al nisu nista ukrali. tj mislili su da ima nesto u kesi ispred vozacevog sjedista koja je zapravo bila prazna, samo papiri od firme. i isto je uradjeno, mjesto je-uz logavinu, prva ulica desno kojom se ide prema carsiji. i nakon sto su vidjeli da nema nista u autu, onda su tim istim sarafcigerom izderali komplet suvozacko sjediste i razbili ekran od fabricke navigacije. auto je skoda superb nova. sve u svemu oko 2000maraka stete su napravili iz obijesti. murija dosla, napravila uvidjaj. i lik ih molio, da mu kazu ko je. jer tu je stanica odmah, sve drotovi znaju, al nisu htjeli. nudio nagradu. nema sta nije.
moj ti je savjet da pustis ako nisi u stanju nekom ruku slomit. al uvijek postoji opasnost da ti se vrati.
kod stepenice i bivseg muzeja se cesto i redovno pusi trava, one zgrade u ulici kaptol su idealne za okupljaliste tih majmuna.
nedavno se slicna stvar desila poznaniku, al nisu nista ukrali. tj mislili su da ima nesto u kesi ispred vozacevog sjedista koja je zapravo bila prazna, samo papiri od firme. i isto je uradjeno, mjesto je-uz logavinu, prva ulica desno kojom se ide prema carsiji. i nakon sto su vidjeli da nema nista u autu, onda su tim istim sarafcigerom izderali komplet suvozacko sjediste i razbili ekran od fabricke navigacije. auto je skoda superb nova. sve u svemu oko 2000maraka stete su napravili iz obijesti. murija dosla, napravila uvidjaj. i lik ih molio, da mu kazu ko je. jer tu je stanica odmah, sve drotovi znaju, al nisu htjeli. nudio nagradu. nema sta nije.
moj ti je savjet da pustis ako nisi u stanju nekom ruku slomit. al uvijek postoji opasnost da ti se vrati.
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#14 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Ja mislim da su to kokošari iz Piccadilly-ja.Mislim da više ne radi,ali malo se raspitaj koji ljudi su tu zalazili i na njih obavezno obrati pažnju.Tu ti je raspon od 20-40 godina.Škart.
-
FreakyStyley
#15 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Jao, cuj tableta marke ejser. Svasta. Jebiga, pun kurac klosara, a eto ko su nam drotovi i koga on da uhvati ? Cuj tableta hahaha.
- Edin H.
#16 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Jesi li uspio koga safatati? 
- respo
#17 Re: Obijen auto - novčana nagrada
a sta je ovdje konkretno problemFreakyStyley wrote:Jao, cuj tableta marke ejser. Svasta. Jebiga, pun kurac klosara, a eto ko su nam drotovi i koga on da uhvati ? Cuj tableta hahaha.
sto je nazvano tablet marke ejser
jebote svi postali stivovi dzonovi i ostali englezi
kako ide ona karadziceva
pisi kao sto govoris citaj kao sto je napisano
mislim da sam pogodio recenicu al tako nekako glasi
-
ambition
#18 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Cuo da se gore redovno operise, mom starom su prije mozda 4 godine razbili staklo i maznuli CD player...
Treba ih sacekat i malo ih prevaspitat...

Treba ih sacekat i malo ih prevaspitat...
- respo
#19 Re: Obijen auto - novčana nagrada
mislim da je "zajebano" i na obali kod drvenije onaj parking uz glavnu i tu sam dosta puta cuo da je nekome nesto ukradeno
ne znas vise sta covjek i da im radi kad bi ih i uhvatio
prebijes ih tebi dodje kazna
-
Lolobrigida
#20 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Prije 20-ak dana kod hotela "Bosna" je 5 auta u nizu bilo obijeno, i taman kad su došli do mog tu su stali
Ne znam kako i zašto, ali imao sam lude sreće...
-
ambition
#21 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Bas majku im yebem, prebijes covjeka i onda te murija maltretira mjesecima, a njih lopinase pusti preko noci i kud koji mili moji...respo wrote:mislim da je "zajebano" i na obali kod drvenije onaj parking uz glavnu i tu sam dosta puta cuo da je nekome nesto ukradeno
Fuj
- Edin H.
#22 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Pa ne cekas valjda muriju kad zgazis klosaraambition wrote:Bas majku im yebem, prebijes covjeka i onda te murija maltretira mjesecima, a njih lopinase pusti preko noci i kud koji mili moji...respo wrote:mislim da je "zajebano" i na obali kod drvenije onaj parking uz glavnu i tu sam dosta puta cuo da je nekome nesto ukradeno
FujEno cist primjer kad je onaj lik slomio nos na kosevskom nekom malcu koji mu je zaprijetio nozem i onda ovaj covjek u stanicu priveden zbog nanosenja tjelesnih povreda...
-
ambition
#23 Re: Obijen auto - novčana nagrada
Pa ne cekas ovaj...Edin H. wrote:Pa ne cekas valjda muriju kad zgazis klosaraambition wrote:Bas majku im yebem, prebijes covjeka i onda te murija maltretira mjesecima, a njih lopinase pusti preko noci i kud koji mili moji...respo wrote:mislim da je "zajebano" i na obali kod drvenije onaj parking uz glavnu i tu sam dosta puta cuo da je nekome nesto ukradeno
FujEno cist primjer kad je onaj lik slomio nos na kosevskom nekom malcu koji mu je zaprijetio nozem i onda ovaj covjek u stanicu priveden zbog nanosenja tjelesnih povreda...