Obijanje kola u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Da li treba mijenjati nešto u zakonskoj regulativi???

Da
36
97%
Ne
1
3%

Total votes: 37

mrtva kokoš

#26 Re: Obijanje kola u Sarajevu

Post by mrtva kokoš »

Radar71 wrote:
šime.sparina wrote:nesto listam PIK i jedan mi korisnik zapade za oci tj. njegovi artikli. u pitanju je...

Code: Select all

http://www.pik.ba/profil/Adnan_ZE_
lik prodaje ne znam ni sam koliko razlicitih vrsta kastofona, vecinom su orginalni, razlicitih marki automobila...
zatim prodaje, cd playere bez plocica. a isto tako se moze vidjeti da medju kupljenim artiklima su mu razliciti tipovi plocica...

lik sam licno krade kastofone ili ih kupuje od nekoga ko ih krade. nema druge. u pitanju je ZENICA, pa eto ako kojem zenicaninu zafali cd payer, pojacalo ili nesto sl. mogu pokusati na ovome profilu...
Izmedju onoliko cd playera i plocica toplomjer za bebe :lol: :lol:
bice da mora nekako prezivjeti :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#27 Re: Obijanje kola u Sarajevu

Post by PipiDugaDevetka »

mzungu wrote:Obijali mi novo auto vise puta u zadnjih 6 mjeseci...i to razbijali staklo.
Skontao nema pomoci...maksuz kupio golfa 2-cu, ugradio malu ali sigurnu zastitu, vadim sve sto se moze maznuti iz njega i ostavljam ga otkljucanog!

Miran spavam :D
:thumbup:
Vidi se da si došao pameti, uozbiljio se, racionalno postupaš,...
astrid

#28 Re: Obijanje kola u Sarajevu

Post by astrid »

eis...Nema toga kod nas :oops: :D
poznanik

#29 Re: Obijanje kola u Sarajevu

Post by poznanik »

šime.sparina wrote:nesto listam PIK i jedan mi korisnik zapade za oci tj. njegovi artikli. u pitanju je...

http://www.pik.ba/profil/Adnan_ZE_
lik prodaje ne znam ni sam koliko razlicitih vrsta kastofona, vecinom su orginalni, razlicitih marki automobila...
zatim prodaje, cd playere bez plocica. a isto tako se moze vidjeti da medju kupljenim artiklima su mu razliciti tipovi plocica...
lik sam licno krade kastofone ili ih kupuje od nekoga ko ih krade. nema druge. u pitanju je ZENICA, pa eto ako kojem zenicaninu zafali cd payer, pojacalo ili nesto sl. mogu pokusati na ovome profilu...
Sjećam se da mi je prijatelj prije rata pričao da mu je svakodnevno zaduženje bilo praćenje oglasa u dnevnoj štampi, kako bi uočio neuobičajene oglase i sumnjive prodaje. Možda @Pipi potvrdi… Ne znam da li danas policija prakticira takav način otkrivanja kriminalnih djela?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#30 Re: Obijanje kola u Sarajevu

Post by bordo gandalf »

Jeste li procitali ovaj njegov oglas

http://www.pik.ba/artikal/1827381/kupujem-ispravne-i-neispravne-auto-cd-uredjaje/
mozda lik kupuje pokvarene uređaje i popravlja i prodaje
Post Reply