Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
SaraFina

#701 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by SaraFina »

emko1234 wrote:
SaraFina wrote:

Ne ruši se predodzba o koki zlatnoj i optočenoj dijamantima niti se radi o poluretardiranoj konstataciju koju iznose neki ovdje pod nazivom " nelojalna konkurencija"

Upravo suprotno ruši se predodzba o muškarcu, ma koliko vama to uvrnuto zvučalo sve zene imaju predodzbe kako bi taj njihov gospodin savršeni trebao izgledati. Sigurno nijedna od nas ne očekuje da momka nadje, a kome su usluge prostitutki bile jedina "ljubavna iskustva "Ne moze zenska osoba biti ljubomorna na vaše veze sa takvim zenama ali sigurno se stvori osjećaj nelagode prilikom prisnijeg odnosa i sexa.
sigurno da nijedno zensko biće ne bi zeljelo, a niti moglo konkurirati u seksualnim vještinama nekoj prostitutki. Zato je to totalno sjebano poimanje s vaše strane.

Pa ako nadjete djevojke, ne pominjete im ta svoja iskustva.. Dobronamjeran savjet.
Pogotovo vi moralistkinje i feministice s foruma što ste nevinost gubile u 26. godini s krastavcem iz Stoca. Vi ne bi mogle konkurirati ni seksualnim vještinama malo starije ovce.

Vjeruj da bi u slučaju izbora dozivotnog, izmedju tebe i vibratora. Vibrator imao veliku prednost :D

Tako da nemamo što dalje raspravljati :D
dobar osjecaj

#702 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

emko1234 wrote:Pogotovo vi moralistkinje i feministice s foruma što ste nevinost gubile u 26. godini s krastavcem iz Stoca. Vi ne bi mogle konkurirati ni seksualnim vještinama malo starije ovce.
Tvoj lirski izrazaj je toliko fascinantan da te je nemoguce ocrniti I gram vise spram toga sto sam govoris o sebi :D
Bambi_na_kofeinu

#703 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Bambi_na_kofeinu »

O prostituciji i njenim korisnicima mogu misliti bilo šta, ali me generalno ne tangira.
Ali ljudi koji se zajebavaju o nezaštićenom seksu u javnim kućama su tužan utrošak zraka i prostora.
Živjeti u 2014. i smatrati baš dobrom anegdotom to što je neki laf "alergičan na lateks" pa jezdi bordelima bez kondoma...prosto je tužno. Da bar takvi na čelu imaju istetovirano "retard".
SaraFina

#704 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:
Ne ruši se predodzba o koki zlatnoj i optočenoj dijamantima niti se radi o poluretardiranoj konstataciju koju iznose neki ovdje pod nazivom " nelojalna konkurencija"

Upravo suprotno ruši se predodzba o muškarcu, ma koliko vama to uvrnuto zvučalo sve zene imaju predodzbe kako bi taj njihov gospodin savršeni trebao izgledati. Sigurno nijedna od nas ne očekuje da momka nadje, a kome su usluge prostitutki bile jedina "ljubavna iskustva "Ne moze zenska osoba biti ljubomorna na vaše veze sa takvim zenama ali sigurno se stvori osjećaj nelagode prilikom prisnijeg odnosa i sexa.
sigurno da nijedno zensko biće ne bi zeljelo, a niti moglo konkurirati u seksualnim vještinama nekoj prostitutki. Zato je to totalno sjebano poimanje s vaše strane.

Pa ako nadjete djevojke, ne pominjete im ta svoja iskustva.. Dobronamjeran savjet.
Ruši itekako.

Opet površni zaključci, naročito ovo o "jedinim ljubavnim iskustvima". I djevojke cesto presute svoja iskustva, pa smo nekako uvijek na egalu :D

Ne ruši uopće. Svako zensko iznad dvadeset godina svjesno je da mladić isti ili stariji je imao veze prije nje. To je normalno. Ali ako ti iskustvo sa prostitutkama čini 35 do 40% " ljubavnog iskustva" u zivotu onda tu debelo nešto ne štima.
Ili se bojiš emotivnog vezivanja ili imaš problem sa egom.
Treće mogućnosti nema.
bella_ciao

#705 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by bella_ciao »

Prostitutke imaju prednosti:

Biras, uzmes bas ono sto hoces i sto ti se u tom trenutku svidja.

Nema obaveza i preseravanja, sve je jasno.

Mozes kolko god hoces i kako god hoces, dok imas para jel i dok su ti zahtjevi u granicama normale.

Ove gluposti o emocionalnoj povezanosti, medjusobnom svidjanju i sl. Jebacina je a ne turska safunjara. Kakve crne emocije i vezanosti.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#706 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:
Ne ruši uopće. Svako zensko iznad dvadeset godina svjesno je da mladić isti ili stariji je imao veze prije nje. To je normalno. Ali ako ti iskustvo sa prostitutkama čini 35 do 40% " ljubavnog iskustva" u zivotu onda tu debelo nešto ne štima.
Treće mogućnosti nema.
Svako zensko iznad dvadeset godina je uglavnom svjesno svoje seksualne nadmoci nad muskarcima, pa istom vise ili manje manipuliraju.

Eh ali kada se pojavi muskarac kojeg na kojeg ta manipulacija ne djeluje bas tako efikasno, onda krene prica o muskim sovinistickim svinjama, konzumentima prostituki i sva ostala povracaonica.

Ponavljam po stoti put, svako ima svoje specificne razloge. Ja sam odmah rekao da mi iskustva sa ovim damama nisu surogat za "normalne" odnose sa pripadnicama zenskog spola. Mozda nekome jesu, ali taj neko sigurno ima svoje razloge.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#707 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:
Vjeruj da bi u slučaju izbora dozivotnog, izmedju tebe i vibratora. Vibrator imao veliku prednost :D

A ti ko biva u poziciji da biras :D O tome i pricamo :thumbup:
dobar osjecaj

#708 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

_BataZiv_0809 wrote: Svako zensko iznad dvadeset godina je uglavnom svjesno svoje seksualne nadmoci nad muskarcima, pa istom vise ili manje manipuliraju.
Ovo podvuceno se odnosi samo na svijest o moci uslovljavanja muskaraca seksom ili da bas svako zensko poseze za tim?
madner

#709 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Tako ti je to sa feminizmom, pravo izbora za zenu, dok izbor nije unosan posao.
emko1234

#710 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by emko1234 »

dobar osjecaj wrote:
emko1234 wrote:Pogotovo vi moralistkinje i feministice s foruma što ste nevinost gubile u 26. godini s krastavcem iz Stoca. Vi ne bi mogle konkurirati ni seksualnim vještinama malo starije ovce.
Tvoj lirski izrazaj je toliko fascinantan da te je nemoguce ocrniti I gram vise spram toga sto sam govoris o sebi :D
Baš mi mišljenje vas dvije igra neku ulogu u životu. Priče i moralisanja slična vašim sam slušao na faxu, kad o moralu priča djevojka iz provncije koja ga je noć prije popušila nekom na derneku, usljed 3 gemišta više. Pa sutra uz glavobolju od lošeg vina priča da joj se to prvi put desilo. Možda je vaše moralisanje malo jadnije od njenog.

@sarafina, zamjenila si me s respom. Ne sjećam se da si ikada dobila neku ponudu od mene. A vjeruj mi da je u mom slučaju isto, prije bi stavio u mikser nego nekom ko o svojim moralnim načelima putem megafona priča na forumu.
"ja sam fina, ja sam poštena, ne znam se jebat ko kurva, hoću li se svidjeti svom momku?" :lol: :lol: :lol:
SaraFina

#711 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:
Treće mogućnosti nema.
Svako zensko iznad dvadeset godina je uglavnom svjesno svoje seksualne nadmoci nad muskarcima, pa istom vise ili manje manipuliraju.

Eh ali kada se pojavi muskarac kojeg na kojeg ta manipulacija ne djeluje bas tako efikasno, onda krene prica o muskim sovinistickim svinjama, konzumentima prostituki i sva ostala povracaonica.

Ponavljam po stoti put, svako ima svoje specificne razloge. Ja sam odmah rekao da mi iskustva sa ovim damama nisu surogat za "normalne" odnose sa pripadnicama zenskog spola. Mozda nekome jesu, ali taj neko sigurno ima svoje razloge.

Evo ti reče da si u nekim dvadesetim.. Prva ili druga polovina nebitno..I ja sam.

Dakle da u razgovoru razmjenjujemo priče o bivšim neopterećeno i iskreno.. ne bi mi bilo ništa čudno da pomenes i dvadesetak veza za jednu noć ili kratkotrajnih. Bez emocija i oziljaka na duši ..
Ali kad bi pomenuo usluge prostitutki, vjeruj da bi osjećala nelagodu i preispitivala se u sebi zašto?
Mozda bi te i otvoreno pitala.. Ma koliko to vama muškima zvuči normalno kod zena kao što rekoh stvara osjećaj nelagode. Osobito se postavlja pitanje " da li se boji emotivno vezivati" ili uziva li u perverznom nenormalnom sexu koji mu prosječna zena ne moze pruziti" ili hrani li ego tim vezama jer je totalno loš ljubavnik, sebičan koji mrzi zadovoljiti" i sl..
dale cooper

#712 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dale cooper »

I meni nije jasno ovo stalno potenciranje da je za sa seks potrebna emocinalna povezanost.
Potrebna je samo uzajamna privlačnost. Kod odlaska prostitutki ne treba ti ni to, što je pretpostavljam
jedan od razloga zašto neki posjećuju iste.
SaraFina

#713 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

A ti ko biva u poziciji da biras :D O tome i pricamo :thumbup:

U poziciji sam da biram uvijek.

I zena je uvijek i u svakoj prilici više u poziciji da bira i sa prosječnim izgledom nego što je muškarac sa iznadprosječnim :D
dobar osjecaj

#714 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

emko1234 wrote:
dobar osjecaj wrote:
Baš mi mišljenje vas dvije igra neku ulogu u životu. Priče i moralisanja slična vašim sam slušao na faxu, kad o moralu priča djevojka iz provncije koja ga je noć prije popušila nekom na derneku, usljed 3 gemišta više. Pa sutra uz glavobolju od lošeg vina priča da joj se to prvi put desilo. Možda je vaše moralisanje malo jadnije od njenog.
Jao strasno... pusila, popusila, ispusila, popusi mi i slicno su mi omiljeni izrazi koji najcesce ukazuju na nemoc muskarca koji ih koristi kad misli da ce time postiditi i "zacepiti usta" (kakva divna igra rijeci i slika) svima oko sebe...
Koga ba briga za tvoj ili bilo ciji moral.
Svejedno mi je kakve su tvoje osnovne zivotne potrebe i kako ih ostvarujes. Nije mi svejedno kad se opisujes kao tek jos jedan prosjecan zdrav muskarac i kad mi ti i hrpa ovih navijaca iz sjene pokusavate prodati pricu da se tako ponasa svaki prosjecan, zdrav muskarac. Tacka.
madner

#715 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Emko je svakako iznadprosjecan.
Recimo auto je sigurno u top 5%.
SaraFina

#716 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by SaraFina »

dale cooper wrote:I meni nije jasno ovo stalno potenciranje da je za sa seks potrebna emocinalna povezanost.
Potrebna je samo uzajamna privlačnost. Kod odlaska prostitutki ne treba ti ni to, što je pretpostavljam

Pa radi se o odnosima prostitutka - klijent i klijent te iste prostitutke - djevojka+normalna veza+ emocije.

Uzroci i posljedice.

Uzroci u prvom slučaju i posljedice u drugom.
Ramzess Veliki

#717 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

dobar osjecaj wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Svako zensko iznad dvadeset godina je uglavnom svjesno svoje seksualne nadmoci nad muskarcima, pa istom vise ili manje manipuliraju.
Ovo podvuceno se odnosi samo na svijest o moci uslovljavanja muskaraca seksom ili da bas svako zensko poseze za tim?
Grohotom se smijem na ovu seksualnu nadmoć. :D
Ramzess Veliki

#718 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

SaraFina wrote: U poziciji sam da biram uvijek.

I zena je uvijek i u svakoj prilici više u poziciji da bira i sa prosječnim izgledom nego što je muškarac sa iznadprosječnim :D
Hmm ... ovo je vrlo diskutabilno. Odnosi se na muškarce i žene. Svi mi biramo i budemo birani, i to tako treba i da prihvatimo. Stav "Ja biram" je samo polovično tačan jer je pitanje da li ćeš biti prihvaćen.
Big Ang

#719 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Big Ang »

ispušila :pisnula:
dale cooper

#720 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dale cooper »

SaraFina wrote:
dale cooper wrote:I meni nije jasno ovo stalno potenciranje da je za sa seks potrebna emocinalna povezanost.

Pa radi se o odnosima prostitutka - klijent i klijent te iste prostitutke - djevojka+normalna veza+ emocije.

Uzroci i posljedice.

Pa postoje i veze i šeme koje su bazirane isključivo na privlačnosti i seksu. Naravno tu je potrebno
da obje strane znaju šta hoće i da osjećaje ostave po strani. Ponekad to i ne uspijeva, a nekad
funkcioniše sasvim dobro. Ono što je moja poenta jeste da za dobar i kvalitetan seks nisu nužno
potrebne emocije. Ti si očigledno tradicionalista pa seks vežeš isključivo kroz ono što se kod nas
smatra uobičajenom vezom sa svim emocijama i obavezama koje to uključuje. Ali nisu sve veze
takve, niti moraju da tako funkcionišu.
SaraFina

#721 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by SaraFina »

Ramzess Veliki wrote:

Hmm ... ovo je vrlo diskutabilno. Odnosi se na muškarce i žene. Svi mi biramo i budemo birani, i to tako treba i da prihvatimo. Stav "Ja biram" je samo polovično tačan jer je pitanje da li ćeš biti prihvaćen.

Matematika je neumoljiva :D

U 80% slučajeva zene imaju prednost izabrati. Sad da li se to biranje odnosi na kraći i duzi vremenski period ovisi o sposobnostima.

Dok u 45% slučajeva muškarci imaju tu prednost.

Valjda je jasna razlika izmedju nadpolovicne većine 60% i ispod polovine od 45% :D
oskarboy

#722 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by oskarboy »

stvar je vrlo jednostavna,musko kad se napali i kad je zeljan brzog sexa onda ode kod kurave i ozezi :D a pogotovo kod kurava odu oni kojim je dosta da zenske moraju danima hodaju i da im ugadjaju i na kraju ne dobiju sex.muski nagoni su jaki .da zene vise daju svojim muzevima i momcima onda kurave nebi ni postojale.zene su krive kako god okrenes :D pa zbog zena su se i ratovi vodili jer nisu dale :D a musko kad popije i kad vidi dobru trebu svu zategnuto pa vecina bi je odmah ebavala i platila za sex
bella_ciao

#723 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by bella_ciao »

SaraFina wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Matematika je neumoljiva :D

U 80% slučajeva zene imaju prednost izabrati. Sad da li se to biranje odnosi na kraći i duzi vremenski period ovisi o sposobnostima.

Dok u 45% slučajeva muškarci imaju tu prednost.

Valjda je jasna razlika izmedju nadpolovicne većine 60% i ispod polovine od 45% :D

Otkud si izvukla tu neumoljivu matematiku majke ti?

Sa klixoih clanaka o "socijalnim istrazivanjima"?
SaraFina

#724 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by SaraFina »

dale cooper wrote:
SaraFina wrote:

Uzroci i posljedice.

Pa postoje i veze i šeme koje su bazirane isključivo na privlačnosti i seksu. Naravno tu je potrebno
da obje strane znaju šta hoće i da osjećaje ostave po strani. Ponekad to i ne uspijeva, a nekad
funkcioniše sasvim dobro. Ono što je moja poenta jeste da za dobar i kvalitetan seks nisu nužno
potrebne emocije. Ti si očigledno tradicionalista pa seks vežeš isključivo kroz ono što se kod nas
smatra uobičajenom vezom sa svim emocijama i obavezama koje to uključuje. Ali nisu sve veze
Pa ne bi pominjala veze za jednu noć i kratkotrajne avanture i poredila ih sa plaćanjem usluga prostitutkama da sam tradicionalista i da sex vezem za emocije. Logično ili ne? :D
dale cooper

#725 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dale cooper »

SaraFina wrote:
dale cooper wrote:
Pa ne bi pominjala veze za jednu noć i kratkotrajne avanture i poredila ih sa plaćanjem usluga prostitutkama da sam tradicionalista i da sex vezem za emocije. Logično ili ne? :D
Nisam baš primjetio da si ih spominjala, ali nejse.
Post Reply