Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shape of despair

#1 Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by shape of despair »

Pitanje za sve roditelje na forumu.Naime,sestra mi traži posao,i dobila je ponudu u firmi koja se nalazi na Ilidži.Međutim,problem je obdanište,koje kako smo se do sad raspitivali ne postoji na ovim lokacijama.Ako neko zna za neko obdanište,volio bih da mi napiše tačnu lokaciju.
statix

#2 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by statix »

shape of despair wrote:Pitanje za sve roditelje na forumu.Naime,sestra mi traži posao,i dobila je ponudu u firmi koja se nalazi na Ilidži.Međutim,problem je obdanište,koje kako smo se do sad raspitivali ne postoji na ovim lokacijama.Ako neko zna za neko obdanište,volio bih da mi napiše tačnu lokaciju.
U Pejtonu su bila dva, jedno je sada okupljaliste za narkomane, a u drugom je mekteb dzamija sta vec
U Luzanima takoder stoji sruseno i nikada nije obnovljeno. Mislim da ima jedno malo iza Raiffaisen banke kod mosta na Ilidzi.

Eto ideje za biznis
Haris.ba

#3 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by Haris.ba »

statix wrote:U Pejtonu su bila dva, jedno je sada okupljaliste za narkomane, a u drugom je mekteb dzamija sta vec
U Luzanima takoder stoji sruseno i nikada nije obnovljeno. Mislim da ima jedno malo iza Raiffaisen banke kod mosta na Ilidzi.

Eto ideje za biznis
Nema se para za obnovu tih u Pejtonu. A i ono pored muzicke je planirano da bude policija. A mesdzid ce vjerujem za godinu dana da iseli. A da nije tamo to bi bilo skupljaliste bolescura i narkomana ko rusevina u Luzanima. Tako da mi je drago sto makar to ne propada toliko. Imas u Luzanima u stanu/stanovima djeciju igraonicu - vrtic. Mislim na dvije lokacije. A i imas u privatnoj skoli u Luzanima vrtic. Cijene ne znam, samo prenosim info koji sa nacuo od drugarice sa slicnom dilemom. U sara centru vidio sam da ima djecija igraonica.

Mislim da nema vise onoga vrtica iza rajfazen banke.

P.S.
Istina je da fali vrtica na Ilidzi. I to je ekstra ideja za biznis. Jaran mi ima ekstra prostor u centru Ilidze, ali njemu najveci problem sto mora onda zaposliti strucne osobe(to mu izgleda ko trosak). Sta ces danas svako ima kapitala.
hotazmaj

#4 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by hotazmaj »

Imas obdaniste odmah preko puta auto servisa Igman na Ilidzi. Komsija svoje dijete vec duze vrijeme tu ostavlja i nema nikakvih problema
Haris.ba

#5 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by Haris.ba »

hotazmaj wrote:Imas obdaniste odmah preko puta auto servisa Igman na Ilidzi. Komsija svoje dijete vec duze vrijeme tu ostavlja i nema nikakvih problema
To je ono u stanu u Luzanima?
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#6 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by arman1 »

U lužanima Amel i Nur u sklopu škole E-manar. Moje djete je išlo u taj vrtić, a sad ide u školu. Za svaku pohvalu.
Mislim da je vrtić 270 ili 280 KM mjesečno(ne dobivaju subvenciju od države).
Google
shape of despair

#7 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by shape of despair »

Hvala na odgovorima.Raspitat cu se za ove vase prijedloge
hotazmaj

#8 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by hotazmaj »

Haris.ba wrote:
hotazmaj wrote:Imas obdaniste odmah preko puta auto servisa Igman na Ilidzi. Komsija svoje dijete vec duze vrijeme tu ostavlja i nema nikakvih problema
To je ono u stanu u Luzanima?
Mislim da je to to, osim ako nema jos neko u stanu
maajaa

#9 Re: Obdanište na Ilidzi ili Hrasnici

Post by maajaa »

sin od prijateljice je isao u neko privatno obdaniste, nisu bili zadovoljni (puno djece razlicitog uzrasta u jednoj grupi, a vecinu vremena tokom dana bude samo jedna teta sa djecom). sad ide u amel i nur, kaze da je super
Post Reply