Ti imaš tvoj stav i ja ga poštujem... Ukoliko si ti da se Marijuana legalizuje i to je tvoj stav.
Znam da je legalizacija Marijuane pretjerana stvar i da će se od toga najmanje koristiti u kliničke svrhe.
Pogledaj na Floridi gdje postoje takozvane bolnice i apoteke gdje se ilegalno propisuje marijuana kome god se stigne.
Siguran sam da postoje drugi lijekovi koji se mogu davati osobama koji trpe jako velike bolove...
Vjerovatno si i svjestan da svaka ovisnosti Marijuane vodi u daljna ovisnosti kokainu heroinu. Droga je droga i ona se mora uništiti i dokrajčiti za sva vremena bilo da je rijeć o marijuani ili nečemu još gore mada je sve to po meni isto!
Što se tiče Afroamerikanaca. Ukoliko si iz Amerike iz kojeg si grada? Ukoliko si iz nekog većeg grada vjerovatno si prolazio prigradskim mjestima gdje se čak ne preporučuje izaći iz vozila za vrijeme vožnje radi stajanja.
Da li je to lijepo' nije! Može li se to izbjeći' može, probati dati ljudima priliku da se zaposle i afirmiraju.
U tim mjestima je nažalost teže doći do kruha nego do heroina.
Ista stvar je i sa white-trash na jugu Amerike. Ljudi koji su priglupi za svaku veći afinitet obrazovanja.
Ukoliko si ti iz Amerike, a hoćeš da živiš u dominantnom društvu gdje je dozvoljeno da dvije lezbjke odgajaju djecu,
a da to dijete nije svjesno posljedice ko mu je majka a ko otac! Društvo u Aerici je postalo bolesnije i bolesnije
u posljedne vrijeme kada se dalo prevelika prava LGBT populacije i ostalim bolesnim zajednicama koje se okupljaju oko istoimene politike.
I za kraj druže, ja ti želim sve najbolje ukoliko si iz Amerike
već samo pokušavam da odgledam situaciju onaku kava je bez imalo preuljepšavanja cjeloukupne zajednice u Americi