jeza u ledja wrote:Izvor SRNA.
Americki Risto Djogo rahmetli.
jeza u ledja wrote:Izvor SRNA.
Ne znam sta da mislim o ovome. I'm tornFair Life wrote:
De plz nemoj biti smijesan, dizete mi tlak svi vi Amerikanci, ponasate se ko djeca iz specijalne skole, komentarisete nastupe kandidata za predsjednika Amerike kao da se radi o osobi prema kojoj imate familijarnu povezanost.ahuseino wrote:Ne znam sta da mislim o ovome. I'm tornFair Life wrote:...
Na jednu ruku mislim da je politicka igra, i opravdavam ga jer eto "mora" ... da bi bio izabran.
Koliko god da to nije u redu, chinjenica je da mu maHrame u ovome trenutku smanjuju sanse na izborima. Dali je u ovom trnutku bitno ispoljavati neko simpatizerstvo sa islamom po cijenu daljnjeg odstranjivanja tupljih glasacha?...
Ili se treba ufatit' u kurvanjsko kolo politicko i zaplesat', kao sto je vidim i uradio?![]()
![]()
![]()
Moram priznati da mu je moj rating sletio sa 100% na 80%.
stulic wrote: De plz nemoj biti smijesan, dizete mi tlak svi vi Amerikanci, ponasate se ko djeca iz specijalne skole, komentarisete nastupe kandidata za predsjednika Amerike kao da se radi o osobi prema kojoj imate familijarnu povezanost.
Kako moze iko u mom zivotu imati ikakav rating iznad 50%? Gdje sam ja u svemu tome?
Cuj imam 100% povjerenje u ovog kandidata, he's the fucking man!
Bullshit! Ljudi boziji sidjite vise sa tog laznog drveca, prestanite vjerovati u autoritete, oslobodite se i pocnite uzivati svoj zivot.
Zivite zivot umjesto da zivot zivi vas.
Ma garant mu opet popljuvali ekran pa vise nema zivaca da se raspravljaahuseino wrote:stulic wrote: De plz nemoj biti smijesan, dizete mi tlak svi vi Amerikanci, ponasate se ko djeca iz specijalne skole, komentarisete nastupe kandidata za predsjednika Amerike kao da se radi o osobi prema kojoj imate familijarnu povezanost.
Kako moze iko u mom zivotu imati ikakav rating iznad 50%? Gdje sam ja u svemu tome?
Bullshit! Ljudi boziji sidjite vise sa tog laznog drveca, prestanite vjerovati u autoritete, oslobodite se i pocnite uzivati svoj zivot.
Doktore Phil, imatel' kakav savjet za ljubavni zivot?![]()
Ti si meni od sad moralni kompas; ja ti se klanjam i duboko vjerujem da ches nas izvesti na pravi put.
Propustio si priliku pomenuti nove Arijevce, Neofashistichnki Pokret Mladih Poamera.![]()
![]()
Il'ti je to bio jaran
jefferson wrote:Ma garant mu opet popljuvali ekran pa vise nema zivaca da se raspravljaahuseino wrote:stulic wrote: De plz nemoj biti smijesan, dizete mi tlak svi vi Amerikanci, ponasate se ko djeca iz specijalne skole, komentarisete nastupe kandidata za predsjednika Amerike kao da se radi o osobi prema kojoj imate familijarnu povezanost.
Doktore Phil, imatel' kakav savjet za ljubavni zivot?![]()
Ti si meni od sad moralni kompas; ja ti se klanjam i duboko vjerujem da ches nas izvesti na pravi put.
Propustio si priliku pomenuti nove Arijevce, Neofashistichnki Pokret Mladih Poamera.![]()
![]()
Il'ti je to bio jaran

stulic wrote: De plz nemoj biti smijesan, dizete mi tlak svi vi Amerikanci, ponasate se ko djeca iz specijalne skole, komentarisete nastupe kandidata za predsjednika Amerike kao da se radi o osobi prema kojoj imate familijarnu povezanost.
Je li to komentar na moj post ili nako cisto da se nesto kaze?Madame de Pompadour wrote:Novopeceni amerikanci su zaista naivni![]()
![]()
jeza u ledja wrote:Je li to komentar na moj post ili nako cisto da se nesto kaze?Madame de Pompadour wrote:Novopeceni amerikanci su zaista naivni![]()
![]()
ahuseino wrote:jeza u ledja wrote:Je li to komentar na moj post ili nako cisto da se nesto kaze?Madame de Pompadour wrote:Novopeceni amerikanci su zaista naivni![]()
![]()
Ma reda radi samo... da se tuspasi s uobichajenim ignorancijama i generalizacijama.
![]()
Nasha posla...
Ko ono nesto zna, iskusno, a prnulo iz avlije nije...
Samo nemoj pokrenut' temu o "world hunger" ili "peace on earth", sve bi oni znali rijeshit'... i to u pet minuta...
Ne znam da li si upratila, ali Obama ima jedno 5 puta vise love za izbore nego McCain. O kakvom onda 'bogatstvu' Amerike govoris?Madame de Pompadour wrote:
Na mlacenju prazne slame da ce Obama pobijediti na izborima, nema se sta komentarisati![]()
49% bogatstva amerike je u posjedu 6% stanovnistva usa i cisto sumnjam da su uz Obamu.
Jeza,odavno sam procitao da na USA izborima odlucuju deset najvazniji familija,a ostalo je farsa te njihove demokratije...jeza u ledja wrote:Ne znam da li si upratila, ali Obama ima jedno 5 puta vise love za izbore nego McCain. O kakvom onda 'bogatstvu' Amerike govoris?Madame de Pompadour wrote:
Na mlacenju prazne slame da ce Obama pobijediti na izborima, nema se sta komentarisati![]()
49% bogatstva amerike je u posjedu 6% stanovnistva usa i cisto sumnjam da su uz Obamu.
Jos jednom ponavljam, nigdje u postu nisam rekao da ce Obama pobjediti na izborima.
Jel u Avazu?!?MA DAJ... wrote:
Jeza,odavno sam procitao da na USA izborima odlucuju deset najvazniji familija,a ostalo je farsa te njihove demokratije...