Slusaj ovako drug moj, to sto ti sada pricas su obicne lazi i izmisljotine. Mene uopste ne interesuje ni ko si ni sta si, ja jednostavno mogu da zakljucim iz par redova tvog posta, kakvo ti je istorijsko obrazovanje i kakva izopacena politicka ubjedjenja si uspio da sakupis za vrijeme svog kratkog zivota.paratrooper wrote:ma to je sto bi ti volila da jeste ali nije tako,Pikova-dama wrote:Vidim da se rasprava zahuktala pa necu smetati, ali sam procitala nesto sto me sokiralo. Neko je rekao da je Amerika pomogla : Bosni, Kosovu, Koreji, Evropi u drugom svjetskom, Kuvajtu...
Hm...zar Amerika nije pomogla Bosni kasno...prekasno. Kada je BiH Armija uznapredovala prepali su se "islamske" Bosne pa nakon 4 duuuuge godine su odlucili da sve to privedu kraju. Manite suplje o tome da je Amerika pomogla Bosni...Sve sto rade rade iz svog interesa, a uostalom to sto su navodno uradili za nas je bila medvjedja usluga! Da ne pravim veliku digresiju, samo sam to htjela reci jer me takve stvari nerviraju. Eto, Amerika sveta zemlja, pomaze svima kad su u nevolji. Neka pocisti ispred svojih vrata pa cemo onda razgovarati...
ARBIH nije bila sposobna da napreduje a nije to bila sposobna ni HRV , povlacenje i razgaranicenje je bio stvar dogovora. Na kraju pitaj nekog objektivnog koliko je falilo da ARBIH ne izgubi Kljuc i sanski most 1995.
veliki muslimani , opce niste objktivni i pravedni vec sve gledate kroz prizmu ko je koje vjere.
ipak da ne bude zabune, trebate znat da jedna gesta i samo jedna americka gesta je dovoljna da stvori treci entitet i dopusti djelovima RS da se otcjepe a da od tvog naroda napravi nove palestince.
uzmi kartu i pogledaj u kojim jelovima je tvoj narod u vecini i procjeni da li bi opstali bez politicke pomoci sjedinjenih drzava.
Zato molim te, ne pricaj nikom o objektivnosti i pravednosti, svaki komentar je suvisan i vodio bi u dodatnu polemiku, zelim samo da shvatis da ako si ikad i posjedovao imalo kredibiliteta, sa ovim postom si ga izgubio i za mene je zavrsena diskusija sa tobom.