OBALA SOLONOVACE
-
oportunist
#1 OBALA SOLONOVACE
sorry na brisanju
Last edited by oportunist on 18/11/2004 23:05, edited 1 time in total.
-
livadic
nema mira ...
... nema rata ...
... bez jasera arafata ...

a ni bez muslimana ...
... bome ... 

a i u kini oneki dan izbila frka sa muslimanima ...
::
http://www.nahla.ba/ba/?1a=2&1b=1&1d=433

... bez jasera arafata ...
a ni bez muslimana ...
-
zili
pravo interesantno (bez ironije) otkud ti svi ti podaci? otkud ti uopšte ideja da se baviš obalom slonovače?
čovjek bi rekao da ćemo nakon ove naše golgote, nakon toga što su nas smatrali "afričkom državom trećeg svijeta", da ćemo biti osjećajniji prema zemljama sa sličnom problemima (tipa: jao sranja u ruandi)... a mi nemamo pojma, niti nas interesuje
tek kad pročitaš ovo nazovi alegoriju vidiš koliko su svi ti sukobi apsurdni...
Trebamo primijeniti ime ovog nam Balkanskog poluostrva u APSURDISTAN
čovjek bi rekao da ćemo nakon ove naše golgote, nakon toga što su nas smatrali "afričkom državom trećeg svijeta", da ćemo biti osjećajniji prema zemljama sa sličnom problemima (tipa: jao sranja u ruandi)... a mi nemamo pojma, niti nas interesuje
-
bosniaque
jeli se to radujes mozda kao na sto si se radovo faludzi!livadic wrote:nema mira ...... nema rata ...
![]()
... bez jasera arafata ...![]()
a ni bez muslimana ...... bome ...
a i u kini oneki dan izbila frka sa muslimanima ...::
-
margareta
Zilizili wrote:pravo interesantno (bez ironije) otkud ti svi ti podaci? otkud ti uopšte ideja da se baviš obalom slonovače?
cestitam na adekvatnom nazivu nashe zemlje......
..
hvala ti Zili
-
margareta
Den Hag mogu i imaju razloga napasti samo Miloshevicevi, Shesheljevi i
dr. srbijanski sljedbenici.niko drugi.cak i ako se uhvate ti tzv.
islamski teroristi iza njih su milosheviceva logistika i srbijanski lobi....
........znaju to zapadnjaci......al' njima je svejedno....ko je 'kriv' .................bitno je da nije niko civiliziran.........cak ni...
dr. srbijanski sljedbenici.niko drugi.cak i ako se uhvate ti tzv.
islamski teroristi iza njih su milosheviceva logistika i srbijanski lobi....
........znaju to zapadnjaci......al' njima je svejedno....ko je 'kriv' .................bitno je da nije niko civiliziran.........cak ni...
-
margareta
ti bash mislish da interpol....itd.... ne znajulivadic wrote:jeli se to radujes mozda kao na sto si se radovo faludzi!
-----------
ne radujem se ja faludzi & co ...![]()
... nego me samo vesili cinjenica ...
da i cafiri polako progledavaju ...![]()
-
BosnjakAga
kod nas se ne kaze cafir vec vlahlivadic wrote:jeli se to radujes mozda kao na sto si se radovo faludzi!
-----------
-
margareta
Gdje je to kod Vas ?BosnjakAga wrote:livadic wrote:jeli se to radujes mozda kao na sto si se radovo faludzi!
-----------
kod nas se ne kaze cafir vec vlah
-
margareta
obala slonovace....na koju nas besplatno vodi chafir livadic ali aga se buni protiv termina chafir i kaze da se ...........kod njega ...kaze ...vlah...a ...ja.Qwert wrote:O cemu se ovdje diskutuje?
..
-
BosnjakAga
Kod Bosnjakamargareta wrote:obala slonovace....na koju nas besplatno vodi chafir livadic ali aga se buni protiv termina chafir i kaze da se ...........kod njega ...kaze ...vlah...a ...ja.Qwert wrote:O cemu se ovdje diskutuje?
........pitam agu
...gdje kod..njih......
......pa ti uleti......qwert
![]()
Aj sto mozes da budes dosadna
-
Qwert
obala slonovace....na koju nas besplatno vodi chafir livadic ali aga se buni protiv termina chafir i kaze da se ...........kod njega ...kaze ...vlah...a ...ja.
.. ......pitam agu ...gdje kod..njih...... ......pa ti uleti......qwert
Magi, zar se tako lako das vodat?!
-
oportunist
Da i jeste interesantno a kad spojis ugodno s korisnim onda je jos zanimljivije. potrebno malo pustiti mozak na pasu i posmatrati , a kuca u kojoj radim ima jako dobru bazu podataka,.......zili wrote:pravo interesantno (bez ironije) otkud ti svi ti podaci? otkud ti uopšte ideja da se baviš obalom slonovače?
i ova tema je otisla u PM...
- Drvosjeca iz Dejcica
Kina je jedna od Renesansnih demokratskih zemalja...livadic wrote:
bas me cudi to Livadicu sa muslimanima...
-
margareta
Koje li sam gore list ? Naravno da NE ali 'treba da 'zvucim' ko' mamlaz.Nije valjda da si pomislio da me patopsiholoshki oboljela osoba zatrovana zeshcim nacionalshovinizmom moze vodati ko' bekana ?????Qwert wrote:obala slonovace....na koju nas besplatno vodi chafir livadic ali aga se buni protiv termina chafir i kaze da se ...........kod njega ...kaze ...vlah...a ...ja.
.. ......pitam agu ...gdje kod..njih...... ......pa ti uleti......qwert
Magi, zar se tako lako das vodat?!
-
St.Germain
citava jugoslavija sutila kad su albanci bili ugnjetavani decenijama, ostatak bivse jugoslavije sutio kad su napadani slovenci, pa hrvati i na kraju mi dobro najebali a niko nista (kako rece zili na drugoj temi, ne boli to sto su fasisti pucali, klali i ubijali nego sto je narod sutio). juzni slaveni su od pamtivijeka bili maksimalno nedirnuti onim sto se desava nekom drugom, cemu je po mom misljenju uzrok zatvorena sredina, nemobilnost, siromastvo etc, ali smo za desavanja u bijelom svijetu bili poslovicno nezainteresovani, nema mirovnih demonstracija, protesta, o necemu ozbiljnijem da i ne govorimo
btw. hvala za tekst. Prije neki dan sam cuo nesto o tome kako Francuzi zavode red i zapitam se koji su oni tamo faktor...samo jos jedan primjer kolonijalizacije uz pokrice "modernog i civilizovanog" svijeta, sve vec vidjeno, desilo i desava se...
btw. hvala za tekst. Prije neki dan sam cuo nesto o tome kako Francuzi zavode red i zapitam se koji su oni tamo faktor...samo jos jedan primjer kolonijalizacije uz pokrice "modernog i civilizovanog" svijeta, sve vec vidjeno, desilo i desava se...
- manijak1
-
St.Germain
narod ko narod, u njemu i budala i pametnih i svakakvih...a to je vjerovatno bilo preventivno kao sa Bosnjacima, da ne postavljam suvisna pitanjaake wrote:stvarno jadni ti albanci, inace jedan fin i kulturan narod![]()
a ovo za razdruzivanje...ma bio sam previse zlocest prema tebi pa bolje je da ne dajem komentar na ovo. Za tebe postoje ljudi koji su manje vrijedni od ostalih a tako nesto se zove fasizam