Znam ja vrlo dobro koliko je gradjana bilo za nezavisnu i suverenu, i mislim da je jos vise sada, uvjeren sam u to.pinkzelena wrote:jefferson wrote: Prvo ja natebi neisteresam svoje frustracije.
Ti bi da diskutujes ali samo o onim djelovima diskusije u kojima mislis da si upravu.
A to koliko je suverena i nezavisna Bih, mislim da je suvisno govoriti.
Ti ocito nemas pojma sta znaci suverena drzava koja proteze svoj suverenitet na svoje geografske granice.
E ako je suverena, de mi reci kako je SDB u Beogradu dosao do CIPS podataka gradjana BiH?
Mislim da je suvisno raspravljat sa tobom i slicnim koji govorite o suverenoj BiH danas kada je ona sve samo nije suverena a pogotovo ne nezavisna.
Ma ok..kako ti kažeš..![]()
i ja mislim da je suvišno s tobom raspravljat'..
vidim ipak ne znaš koliko je ljudi bilo ZA nezavisnu,suverenu BiH na referendumu.....ne moraš dalje ništa govoriti...
Da te podsjetim..
29.Februara i 1.Marta se na referendumu 64% građana BiH izjasnilo za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu.
Ali ti gradjani su glasali za suverenu i nezavisnu MULTIETNICKU BiH, a ne ovo sto imamo sada! O tome se radi. Ti imas drzavu na papiru, a susjedne drzave ti mogu uci u sistem podataka gradjana kako zele, jer 49% te drzave vise gleda prema beogradu nego prema sarajevu.
E to je djelo naseg "dede"