No, ne ojadavaj, ima na ovom forumu zaista adekvatnih i kompetentnih dijasporaca za funkciju troclanog Predsejdnika
O ovome forumu
-
Sogan
Hvala Vodolija, ali 'em sam skroman po prirodi ' em imam iskustva iz domena socijale, tako da ostajem pri ambiciji obicnog ministra
No, ne ojadavaj, ima na ovom forumu zaista adekvatnih i kompetentnih dijasporaca za funkciju troclanog Predsejdnika
- Patron of Formello
#27 Re: O ovome forumu
http://www.bosnjaci.net/index.php željno te očekuju.ClonedAgain wrote:Tačnije o članovima koji su ovdje vrlo aktivna većina...
Socijalno "savjesne" osobe, članovi upravnih odbora Stranke Državne Propasti...
Sinovi/kćeri direktora, pljačkaša, mogula, alkoholičara, prijeratnih malih bogova...alternativna krema sa skupim mobovima i fancy računarima...
Jezgro licemjerja naše zemlje i jedan od uzroka statusa quo!
Street wise secret service mutha'fuckas!
Zdravstvuj tovariš!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#28 Re: O ovome forumu
Evo i grb novivodolija_33 wrote:Ma kakav Ministar za socijalna pitanjaSogan wrote:Jeste Vodolija, moja grupa je zaboravljena, ali ja ne zaboravljam vas!vodolija_33 wrote: pa tvoju grupu je zaboravio...koja diskriminacija
dakle, sve pobrojano + socijalni slučajevi:D
Zato pri punoj svijesti i cistoj savjesti ostajem na forumu, uz to sto moju participaciju prosiriVam jednom konstruktivnom dimenzijom te podrzavam i promovisem iniciranu revolucionarnu ideju o Vladi tehnokrata iz Dijaspore sa nesebicnom ambicijom da, po svedskom modelu a u svojstvu Ministra za socijalna pitanja i odgovore, donesem socijalni i nadasve dusevni mir u nasu maticu!
DSD... Ljudiii, Sogana za predsjednika!

-
Sogan
#31 Re: O ovome forumu
Mircerka, svaka cast za grb, osnova je odlicna ali cemo ga radi lakseg sivenja zastava morati malo stilizirati... eventualno stit srednjovjekovne Bosne gdje ce sogani zamjeniti ljiljane oko cega bi se mogli okupiti svi nasi narodi i narodnosti a i putnici namjernicimIRCerka wrote:Evo i grb novivodolija_33 wrote:Ma kakav Ministar za socijalna pitanjaSogan wrote: Jeste Vodolija, moja grupa je zaboravljena, ali ja ne zaboravljam vas!
Zato pri punoj svijesti i cistoj savjesti ostajem na forumu, uz to sto moju participaciju prosiriVam jednom konstruktivnom dimenzijom te podrzavam i promovisem iniciranu revolucionarnu ideju o Vladi tehnokrata iz Dijaspore sa nesebicnom ambicijom da, po svedskom modelu a u svojstvu Ministra za socijalna pitanja i odgovore, donesem socijalni i nadasve dusevni mir u nasu maticu!
DSD... Ljudiii, Sogana za predsjednika!
Glede tvoje pozicije u ministarstvu cemo naravno jos razgovarati, ali cini mi se da ce ti prvi zadatak biti prostorno uredjenje lokala Zavoda za socijalna pitanja na svim administrativnim nivoima.
Posto grb vec imamo tokom iducih dana cu, unatoc obavezama privatne prirode, ipak pokusati izraditi Nacrt strategije za plan djelovanja!
-
Saraswati
NisamSogan wrote:Saraswati wrote:Sogane, bogami ti pravo brzo uznapredovaSaraswati zar si sumnjala u moju ambicioznost i potencijal? Ma ja sam covlek i 1/2, oliti insan i 50 %
![]()
DSD
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#33 Re: O ovome forumu
Sogane, zmijo ljutaSogan wrote:
Mircerka, svaka cast za grb, osnova je odlicna ali cemo ga radi lakseg sivenja zastava morati malo stilizirati... eventualno stit srednjovjekovne Bosne gdje ce sogani zamjeniti ljiljane oko cega bi se mogli okupiti svi nasi narodi i narodnosti a i putnici namjernici![]()
Glede tvoje pozicije u ministarstvu cemo naravno jos razgovarati, ali cini mi se da ce ti prvi zadatak biti prostorno uredjenje lokala Zavoda za socijalna pitanja na svim administrativnim nivoima.
Posto grb vec imamo tokom iducih dana cu, unatoc obavezama privatne prirode, ipak pokusati izraditi Nacrt strategije za plan djelovanja!
zlatna je stopa tvoga puta!!!!
-
Sogan
Saraswati wrote:NisamSogan wrote:Saraswati wrote:Sogane, bogami ti pravo brzo uznapredovaSaraswati zar si sumnjala u moju ambicioznost i potencijal? Ma ja sam covlek i 1/2, oliti insan i 50 %
![]()
DSDSamo nemoj zaboraviti (kad ti slava udari u glavu
) ko te prvi prepoznao i na pravi put uputio
![]()
-
Saraswati
#39 Re: O ovome forumu
Najbitnije je da su prioriteti pravilno poredaniSogan wrote:Posto grb vec imamo tokom iducih dana cu, unatoc obavezama privatne prirode, ipak pokusati izraditi Nacrt strategije za plan djelovanja!
P. S.
Uvijek na strazi
-
Sogan
Sarooo cenzurisi, jes' da si nova na polozaju al' ove provokacije tako ocito narusavaju vitalne interese naseg ministarstva da se pitam kakva to teroristicka narav stoji iza njih!?!debela wrote:citira mene a obraca se sari...ne zna taj gdje udara vise
-
Sogan
aaaa sad kontam: konspiracija i podrivanje buduce demokratski izabrane vlasti!Saraswati wrote:Totalno smo ga sludilepardon
slava mu udarila u glavu
Obje cete vi meni u red pred Narodnu kuhinju ako tako nastavite!
Nakon prakticnog provodjenja mog Nacrta strategije za plan djelovanja, takve ustanove nece biti potrebne ali ostavicu jednu maxuz i eksplicitno za vas dvije!
DSD!