O.d Rainbow / molerski radovi zaobilaziti u širokom luku

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
musicman80

#1 O.d Rainbow / molerski radovi zaobilaziti u širokom luku

Post by musicman80 »

Često čujemo kako bi mladi u BIH da rade, ali eto, posla nema. Zelim sa vama da podjelim moje negativno iskustvo sa firmom za pružanje molerskih usluga "O.d Rainbow" Ilidža. Želio sam da okrečim dio stana, nekih 60-ak m2, i covjek koji prodaje boje za krečenje preporučio je ovu firmu. Mislo sam da su pouzdani pošto se ipak radi o firmi, ali nažalost, sve se na kraju pretvorilo u noćnu moru. Momci koji su radili ni nakon dva dana krečenja nisu uspjeli da završe posao kako treba, ali su rekli nema problema, zovnite nas sutra i mi ćemo ispraviti sve greške. U međuvremenu, blokirali su sve brojeve telefona sa kojih sam ih zvao, ne javljaju se, a ni preko njihove Facebook strance niko ne odgovara. Kada ih zovnem sa njima nepoznatog broja jave se ali odmah prekinu. Stan mi je jos u neredu pošto ne mogu ništa drugo raditi dok ne poprave zidove. Toliku neprofesionalnost, poslovnu i ljudsku još nisam doživio. Zaobilazite ovu firmu u širokom luku osim ako ne želite da dobijete slom živaca.

O.D Rainbow Ilidža odgovorno lice Sanjin Fetahagić https://www.facebook.com/sanjin.fetahagic

i Facebook stranica: https://www.facebook.com/o.d.RAINBOW/
Last edited by musicman80 on 26/10/2017 17:24, edited 2 times in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: O.d Rainbow / molerski radovi zaobilaziti u širokom luku

Post by Truba »

jbg
trebao si ranije pogledati fejs stranicu i prosudirati profil ima dvije negativne

nema Deusa u poslovnoj komunikaciji i suradnji
musicman80

#3 Re: O.d Rainbow / molerski radovi zaobilaziti u širokom luku

Post by musicman80 »

Na brzinu mi je ispalo da krečim, I računam pošto nije u pitanju čitav stan, a njih je dvijica, to će ići brzo. Hajde što su nestručni, to bi se I dalo oprostiti, ali arogancija i bezobrazluk, to već prelazi granice kulturnog ponašanja.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: O.d Rainbow / molerski radovi zaobilaziti u širokom luku

Post by Truba »

i ja sam imao problema s "divljim" molerima... fini ljudi ali nažalost ostali bez posla šta li već vratili se iz zapadne europe i sve smo fino dogovorili odradili su ali i ja bih isto tako...

jedina razlika između mene i njih je što oni imaju molerski pribor :D a ja ne znam gdje mi je mačak negdje se osušio :D
Post Reply