NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post Reply
Acid25

#601 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Acid25 »

Pilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
Ne talasaj. Sve će to čika Tvump da sredi. Utopija je na dohvat ruke. :)
Pilaw_Pavlaka

#602 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Pilaw_Pavlaka »

Acid25 wrote:
Pilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
Ne talasaj. Sve će to čika Tvump da sredi. Utopija je na dohvat ruke. :)
Sta ce da sredi?
belfy

#603 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by belfy »

tako je! zato Nema Vise Zajebancije. evo jednog potencialnog clana. jest da mu intelekt nije cemu, ali i za ovakve ce se valjda naci mjesto. madner jos nije odlucio sta sa ovakvima, koliko sam vidio...
Acid25

#604 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Acid25 »

Pilaw_Pavlaka wrote:Sta ce da sredi?
Sve...
Pilaw_Pavlaka

#605 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Pilaw_Pavlaka »

Acid25 wrote:
Sve...
Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati. Jedino u Siriji on ce sa Rusima saradjivati i to je to. Obama je bio bezkicmenjak prema Rusiji. Da su republikanci bili na vlasti do sada bi u Rusiji vec tutnjao gradjanski rat.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#606 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by japin_mutapi »

ovo crveno tačno - zato Nema Više Zajebancije
ovo plavo tačno - NVZ predano radi na tome, jer Nema Više Zajebancije
Pilaw_Pavlaka

#607 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Pilaw_Pavlaka »

japin_mutapi wrote:
Sta je NVZ?
Alfons Kauders

#608 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

Pilaw_Pavlaka wrote:
japin_mutapi wrote:
Sta je NVZ?
Straza!

Odstranite i strijeljajte provokatora!
Acid25

#609 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Acid25 »

Pilaw_Pavlaka wrote:Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati.
Bez obzira kako se Trump postavi prema Putinu, Balkanu se u budućnosti ne piše ništa dobro.
To je pokret NVZ davno predvidio i preuzeo stvar u svoje ruke!
Danas je NVZ spreman da odgovori na sve izazove koje nosi budućnost.
Zapamti dobro! Nema Više Zajebancije! :thumbup:

Čovjek bira, rob se pokorava!
Pilaw_Pavlaka

#610 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Pilaw_Pavlaka »

Acid25 wrote:
Pilaw_Pavlaka wrote:Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati.
Bez obzira kako se Trump postavi prema Putinu, Balkanu se u budućnosti ne piše ništa dobro.
To je pokret NVZ davno predvidio i preuzeo stvar u svoje ruke!
Danas je NVZ spreman da odgovori na sve izazove koje nosi budućnost.
Zapamti dobro! Nema Više Zajebancije! :thumbup:

Čovjek bira, rob se pokorava!
A sta ti je NVZ? Pobogu? :lol:

Sta to znaci?
japin_mutapi

#611 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by japin_mutapi »

Pilaw_Pavlaka wrote:
Sta je NVZ?
ovo zaslužuje nagradu - pristupanje specijalnim jedinicama pješadije za obuku snajperista NVZ
radi se o takozvanim živim metama na kojima se NVZ snajperisti vježbaju i pripremaju, kako bi se u što većoj mjeri približili realnim situacijama na terenu

velika je čast biti pripadnik takve jedinice, jedina mana im je što kratko traju
uostalom sve što valja kratko traje, a i svaki pripadnik posthumno dobije odlikovanje

raduj se, o pilawe
Pilaw_Pavlaka

#612 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Pilaw_Pavlaka »

japin_mutapi wrote:
Pilaw_Pavlaka wrote:
Sta je NVZ?
ovo zaslužuje nagradu - pristupanje specijalnim jedinicama pješadije za obuku snajperista NVZ
radi se o takozvanim živim metama na kojima se NVZ snajperisti vježbaju i pripremaju, kako bi se u što većoj mjeri približili realnim situacijama na terenu

velika je čast biti pripadnik takve jedinice, jedina mana im je što kratko traju
uostalom sve što valja kratko traje, a i svaki pripadnik posthumno dobije odlikovanje

raduj se, o pilawe
Ja se nadam da ti nisi u Sarajevu. Ja sam daleko od BiH. Sta god da se tamo desi ja to gledam na tvu. Za tebe nisam bas siguran... :D

Ali slobodno se zajebavajte... :lol:
drug_profi

#613 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by drug_profi »

Covjek i dalje ne shvata da nema vise zajebancije....

Obavjestajna da locira i privede/regrutuje ili eliminira/pacificira ovog elementa.
japin_mutapi

#614 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by japin_mutapi »

Pilaw_Pavlaka wrote:
Ja se nadam da ti nisi u Sarajevu. Ja sam daleko od BiH. Sta god da se tamo desi ja to gledam na tvu. Za tebe nisam bas siguran... :D

nemoj se brinuti , za NVZ je cijeli svijet sarajevo,i sarajevo je cijeli svijet ... cijela planeta je područje interesa za NVZ, i nikako ne možeš biti daleko od bih
to je svijet dobro spoznao još davne 1914g kada je naš agent gavrilo izvršio atentat na ferdinanda i tim potezom izazvao rat u kojem je NVZ ostvarila nekoliko velikih ciljeva

ono što je svijetu nepoznato jeste da je i ferdinand bio naš agent, koji se svjesno žrtvovao zarad NVZ
seln

#615 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by seln »

drugi profil wrote:Covjek i dalje ne shvata da nema vise zajebancije....

Obavjestajna da locira i privede/regrutuje ili eliminira/pacificira ovog elementa.
U rijecniku NVZ to se zove "da ga penzionira".
tlr

#616 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Pilaw_Pavlaka wrote: Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati. Jedino u Siriji on ce sa Rusima saradjivati i to je to. Obama je bio bezkicmenjak prema Rusiji. Da su republikanci bili na vlasti do sada bi u Rusiji vec tutnjao gradjanski rat.
Amerika i Rusija?
USA, Rusija i Meryl Streep su overrated. Tim zemljama je odzvonilo, čak su to mogli i pročitati iz saopštenja NVZ-a, ali nekim je lakše po metra u guJicu, nego mm u glavu.

USA je popušila '95 kada se u Dejtonu uključila u 'mirno' rješenje u Bosni i odlučila patronizirati BiH. Rusija je popušila onog trena kada je preko Dodika pokušala destabilizirati BiH. Srbija je pala trupcu za uši par godina pošto se igrala rata u BiH. Hrvatska tek treba da zaplati kada aktiviramo našu hercegovačku NVZ ispostavu.

Neki nikako da shvate, pa evo da se to i napiše crno - na bijelo... NVZ je kombinacijom doktrine sabura i SVSP (sve se vraća, sve se plaća) preživio i nadživio mnoge imperije. Svaka od tih imperija, ali baš svaka koja je pokušala upravljati ovom zemljom ili je dijeliti je u kratkom roku doživjela sunovrat, a NVZ je ostao živ i zdrav. :D

Nema razloga očekivati da se isto neće desiti sa USA i Rusijom i to vrlo brzo. Doktrina sabura uz snažnu artiljerijsku pripremu daje najbolje rezultate. ;)

NVZ je demagoški i anarhototalitaristički pokret sa jednim ciljem - zaustavljenje zajebancije.
NVZ ne prihvata logiku niti dokaze. Argumenti ne znače ništa, ako ne ostavljaju krater od barem 750 m2.

Ajnštajn je lijepo rekao da je glupost beskonačna - a mi dodajemo da je i neuništiva, a stanje u svijetu je istinski dokaz ove teze.

NVZ neće izgraditi ništa, pa ni državu, zato što smo svjesni da u kontaktu sa realnosti mi uništavamo sve što dotaknemo. Strpljivo i predano uvijek idemo lakšim putem - koristimo snagu protivnika kako bi se (samo)uništio.

NVZ vjeruje da je rat prirodno stanje i najveće dostignuće civilizacije.
Svaki iskreni NVZovac se osjeća odlično, tek kada situacija postane užasna.

Za kraj dobre vijesti.
Neće biti dobro.
Last edited by tlr on 15/01/2017 19:54, edited 1 time in total.
drug_profi

#617 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by drug_profi »

japin_mutapi wrote:
Pilaw_Pavlaka wrote:

nemoj se brinuti , za NVZ je cijeli svijet sarajevo,i sarajevo je cijeli svijet ... cijela planeta je područje interesa za NVZ, i nikako ne možeš biti daleko od bih
to je svijet dobro spoznao još davne 1914g kada je naš agent gavrilo izvršio atentat na ferdinanda i tim potezom izazvao rat u kojem je NVZ ostvarila nekoliko velikih ciljeva

ono što je svijetu nepoznato jeste da je i ferdinand bio naš agent, koji se svjesno žrtvovao zarad NVZ
Ako se ne varam i Franz je pitao prvi put "was ist das NFZ?" Ist das ein Witz?", pa je regrutovan, obučen i poslan na zadatak u Sarajewo.
PM72

#618 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by PM72 »

Pilaw_Pavlaka wrote:
japin_mutapi wrote:
Pilaw_Pavlaka wrote:
Sta je NVZ?

raduj se, o pilawe

nema veze,mi tebi možemo klanjati dženazu i u odsustvu.Nanijeti da pogineš kao šehid prilikom oslobađanja Bosne pa se baci na tračnice metroa ili se hiti sa nebodera.Bitan je nijet.
Pilaw_Pavlaka

#619 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Pilaw_Pavlaka »

PM72 wrote:
nema veze,mi tebi možemo klanjati dženazu i u odsustvu.Nanijeti da pogineš kao šehid prilikom oslobađanja Bosne pa se baci na tračnice metroa ili se hiti sa nebodera.Bitan je nijet.
:lol: :lol:
tlr

#620 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Znate li kako će se zvati svjetske mirovne snage NVZ-a?
Plavi šljemovi? Bijeli šljemovi?
Nope...
Crveni fesovi!

A ovo će biti koračnica Crvenih fesova.

Nagradno pitanje - zašto je fesić crven ... u dragoga :D
Last edited by tlr on 16/01/2017 22:14, edited 6 times in total.
TheMule

#621 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by TheMule »

Mozel' mi neko reci gdje ce biti stab ili okupljanje Haticevih specijalaca da znam gdje da se prijavim?
seln

#622 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by seln »

TheMule wrote:Mozel' mi neko reci gdje ce biti stab ili okupljanje Haticevih specijalaca da znam gdje da se prijavim?
Nema potrebe, mi cemo naci tebe.
tlr

#623 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Acid25 wrote:
Sve...
:lol: :lol:
Najbolji odgovor ikada.
Nastaviš li ovim putem smiješi ti se blistava karijera u ministarstvu propagande i dezinformacija.
tlr

#624 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Iz čitanke za I razred osnovne večernje škole.

Kada je nastao NVZ?
Odgovor: NVZ je oduvijek tu i to je autentični bosanski pokret. Čak ni genijalni vizionar Madner nije mogao izmisliti NVZ. On je NVZ-u samo dao pravo ime - "NVZ" i nesebično se stavio na raspolaganje NVZ revoluciji.
PM72

#625 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by PM72 »

Sjebaste čovjeka dibidus.E taman hudnik tražio jeftine karte...
Post Reply