Ne talasaj. Sve će to čika Tvump da sredi. Utopija je na dohvat ruke.Pilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- Acid25
#601 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
-
Pilaw_Pavlaka
#602 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Sta ce da sredi?Acid25 wrote:Ne talasaj. Sve će to čika Tvump da sredi. Utopija je na dohvat ruke.Pilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
-
belfy
#603 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
tako je! zato Nema Vise Zajebancije. evo jednog potencialnog clana. jest da mu intelekt nije cemu, ali i za ovakve ce se valjda naci mjesto. madner jos nije odlucio sta sa ovakvima, koliko sam vidio...Pilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
- Acid25
#604 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Sve...Pilaw_Pavlaka wrote:Sta ce da sredi?
-
Pilaw_Pavlaka
#605 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati. Jedino u Siriji on ce sa Rusima saradjivati i to je to. Obama je bio bezkicmenjak prema Rusiji. Da su republikanci bili na vlasti do sada bi u Rusiji vec tutnjao gradjanski rat.Acid25 wrote:Sve...Pilaw_Pavlaka wrote:Sta ce da sredi?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#606 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ovo crveno tačno - zato Nema Više ZajebancijePilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
ovo plavo tačno - NVZ predano radi na tome, jer Nema Više Zajebancije
-
Pilaw_Pavlaka
#607 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Sta je NVZ?japin_mutapi wrote:ovo crveno tačno - zato Nema Više ZajebancijePilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
- Alfons Kauders
#608 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Straza!Pilaw_Pavlaka wrote:Sta je NVZ?japin_mutapi wrote:ovo crveno tačno - zato Nema Više ZajebancijePilaw_Pavlaka wrote:Mislim da je malo neukusno se zajebavati. Jer sansa za sukobe svakako postoji. Ne zbog Bosnjaka i Srba nego zbog napetosti izmedju NATO pakta i Rusije. Prvo je su to bile Ukrajina i Sirija a sada Putin prebacuje loptu na balkan.
Odstranite i strijeljajte provokatora!
- Acid25
#609 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Bez obzira kako se Trump postavi prema Putinu, Balkanu se u budućnosti ne piše ništa dobro.Pilaw_Pavlaka wrote:Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati.
To je pokret NVZ davno predvidio i preuzeo stvar u svoje ruke!
Danas je NVZ spreman da odgovori na sve izazove koje nosi budućnost.
Zapamti dobro! Nema Više Zajebancije!
Čovjek bira, rob se pokorava!
-
Pilaw_Pavlaka
#610 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
A sta ti je NVZ? Pobogu?Acid25 wrote:Bez obzira kako se Trump postavi prema Putinu, Balkanu se u budućnosti ne piše ništa dobro.Pilaw_Pavlaka wrote:Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati.
To je pokret NVZ davno predvidio i preuzeo stvar u svoje ruke!
Danas je NVZ spreman da odgovori na sve izazove koje nosi budućnost.
Zapamti dobro! Nema Više Zajebancije!
Čovjek bira, rob se pokorava!
Sta to znaci?
- japin_mutapi
#611 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ovo zaslužuje nagradu - pristupanje specijalnim jedinicama pješadije za obuku snajperista NVZPilaw_Pavlaka wrote:
Sta je NVZ?
radi se o takozvanim živim metama na kojima se NVZ snajperisti vježbaju i pripremaju, kako bi se u što većoj mjeri približili realnim situacijama na terenu
velika je čast biti pripadnik takve jedinice, jedina mana im je što kratko traju
uostalom sve što valja kratko traje, a i svaki pripadnik posthumno dobije odlikovanje
raduj se, o pilawe
-
Pilaw_Pavlaka
#612 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja se nadam da ti nisi u Sarajevu. Ja sam daleko od BiH. Sta god da se tamo desi ja to gledam na tvu. Za tebe nisam bas siguran...japin_mutapi wrote:ovo zaslužuje nagradu - pristupanje specijalnim jedinicama pješadije za obuku snajperista NVZPilaw_Pavlaka wrote:
Sta je NVZ?
radi se o takozvanim živim metama na kojima se NVZ snajperisti vježbaju i pripremaju, kako bi se u što većoj mjeri približili realnim situacijama na terenu
velika je čast biti pripadnik takve jedinice, jedina mana im je što kratko traju
uostalom sve što valja kratko traje, a i svaki pripadnik posthumno dobije odlikovanje
raduj se, o pilawe
Ali slobodno se zajebavajte...
- drug_profi
#613 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Covjek i dalje ne shvata da nema vise zajebancije....
Obavjestajna da locira i privede/regrutuje ili eliminira/pacificira ovog elementa.
Obavjestajna da locira i privede/regrutuje ili eliminira/pacificira ovog elementa.
- japin_mutapi
#614 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
nemoj se brinuti , za NVZ je cijeli svijet sarajevo,i sarajevo je cijeli svijet ... cijela planeta je područje interesa za NVZ, i nikako ne možeš biti daleko od bihPilaw_Pavlaka wrote:
Ja se nadam da ti nisi u Sarajevu. Ja sam daleko od BiH. Sta god da se tamo desi ja to gledam na tvu. Za tebe nisam bas siguran...![]()
to je svijet dobro spoznao još davne 1914g kada je naš agent gavrilo izvršio atentat na ferdinanda i tim potezom izazvao rat u kojem je NVZ ostvarila nekoliko velikih ciljeva
ono što je svijetu nepoznato jeste da je i ferdinand bio naš agent, koji se svjesno žrtvovao zarad NVZ
- seln
#615 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
U rijecniku NVZ to se zove "da ga penzionira".drugi profil wrote:Covjek i dalje ne shvata da nema vise zajebancije....
-
tlr
#616 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Amerika i Rusija?Pilaw_Pavlaka wrote: Najuticajniji republikanci zele ostriju politiku prema Rusiji. Trump ce to najvjerovatnije poslusati. Jedino u Siriji on ce sa Rusima saradjivati i to je to. Obama je bio bezkicmenjak prema Rusiji. Da su republikanci bili na vlasti do sada bi u Rusiji vec tutnjao gradjanski rat.
USA, Rusija i Meryl Streep su overrated. Tim zemljama je odzvonilo, čak su to mogli i pročitati iz saopštenja NVZ-a, ali nekim je lakše po metra u guJicu, nego mm u glavu.
USA je popušila '95 kada se u Dejtonu uključila u 'mirno' rješenje u Bosni i odlučila patronizirati BiH. Rusija je popušila onog trena kada je preko Dodika pokušala destabilizirati BiH. Srbija je pala trupcu za uši par godina pošto se igrala rata u BiH. Hrvatska tek treba da zaplati kada aktiviramo našu hercegovačku NVZ ispostavu.
Neki nikako da shvate, pa evo da se to i napiše crno - na bijelo... NVZ je kombinacijom doktrine sabura i SVSP (sve se vraća, sve se plaća) preživio i nadživio mnoge imperije. Svaka od tih imperija, ali baš svaka koja je pokušala upravljati ovom zemljom ili je dijeliti je u kratkom roku doživjela sunovrat, a NVZ je ostao živ i zdrav.
Nema razloga očekivati da se isto neće desiti sa USA i Rusijom i to vrlo brzo. Doktrina sabura uz snažnu artiljerijsku pripremu daje najbolje rezultate.
NVZ je demagoški i anarhototalitaristički pokret sa jednim ciljem - zaustavljenje zajebancije.
NVZ ne prihvata logiku niti dokaze. Argumenti ne znače ništa, ako ne ostavljaju krater od barem 750 m2.
Ajnštajn je lijepo rekao da je glupost beskonačna - a mi dodajemo da je i neuništiva, a stanje u svijetu je istinski dokaz ove teze.
NVZ neće izgraditi ništa, pa ni državu, zato što smo svjesni da u kontaktu sa realnosti mi uništavamo sve što dotaknemo. Strpljivo i predano uvijek idemo lakšim putem - koristimo snagu protivnika kako bi se (samo)uništio.
NVZ vjeruje da je rat prirodno stanje i najveće dostignuće civilizacije.
Svaki iskreni NVZovac se osjeća odlično, tek kada situacija postane užasna.
Za kraj dobre vijesti.
Neće biti dobro.
Last edited by tlr on 15/01/2017 19:54, edited 1 time in total.
- drug_profi
#617 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ako se ne varam i Franz je pitao prvi put "was ist das NFZ?" Ist das ein Witz?", pa je regrutovan, obučen i poslan na zadatak u Sarajewo.japin_mutapi wrote:nemoj se brinuti , za NVZ je cijeli svijet sarajevo,i sarajevo je cijeli svijet ... cijela planeta je područje interesa za NVZ, i nikako ne možeš biti daleko od bihPilaw_Pavlaka wrote:
Ja se nadam da ti nisi u Sarajevu. Ja sam daleko od BiH. Sta god da se tamo desi ja to gledam na tvu. Za tebe nisam bas siguran...![]()
to je svijet dobro spoznao još davne 1914g kada je naš agent gavrilo izvršio atentat na ferdinanda i tim potezom izazvao rat u kojem je NVZ ostvarila nekoliko velikih ciljeva
ono što je svijetu nepoznato jeste da je i ferdinand bio naš agent, koji se svjesno žrtvovao zarad NVZ
-
PM72
#618 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Pilaw_Pavlaka wrote:Ja se nadam da ti nisi u Sarajevu. Ja sam daleko od BiH. Sta god da se tamo desi ja to gledam na tvu. Za tebe nisam bas siguran...japin_mutapi wrote:ovo zaslužuje nagradu - pristupanje specijalnim jedinicama pješadije za obuku snajperista NVZPilaw_Pavlaka wrote:
Sta je NVZ?
raduj se, o pilawe![]()
nema veze,mi tebi možemo klanjati dženazu i u odsustvu.Nanijeti da pogineš kao šehid prilikom oslobađanja Bosne pa se baci na tračnice metroa ili se hiti sa nebodera.Bitan je nijet.
-
Pilaw_Pavlaka
#619 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
PM72 wrote:
nema veze,mi tebi možemo klanjati dženazu i u odsustvu.Nanijeti da pogineš kao šehid prilikom oslobađanja Bosne pa se baci na tračnice metroa ili se hiti sa nebodera.Bitan je nijet.
-
tlr
#620 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Znate li kako će se zvati svjetske mirovne snage NVZ-a?
Plavi šljemovi? Bijeli šljemovi?
Nope...
Crveni fesovi!
A ovo će biti koračnica Crvenih fesova.
Nagradno pitanje - zašto je fesić crven ... u dragoga
Plavi šljemovi? Bijeli šljemovi?
Nope...
Crveni fesovi!
A ovo će biti koračnica Crvenih fesova.
Nagradno pitanje - zašto je fesić crven ... u dragoga
Last edited by tlr on 16/01/2017 22:14, edited 6 times in total.
-
TheMule
#621 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mozel' mi neko reci gdje ce biti stab ili okupljanje Haticevih specijalaca da znam gdje da se prijavim?
- seln
#622 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nema potrebe, mi cemo naci tebe.TheMule wrote:Mozel' mi neko reci gdje ce biti stab ili okupljanje Haticevih specijalaca da znam gdje da se prijavim?
-
tlr
#623 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Acid25 wrote:Sve...Pilaw_Pavlaka wrote:Sta ce da sredi?
Najbolji odgovor ikada.
Nastaviš li ovim putem smiješi ti se blistava karijera u ministarstvu propagande i dezinformacija.
-
tlr
#624 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Iz čitanke za I razred osnovne večernje škole.
Kada je nastao NVZ?
Odgovor: NVZ je oduvijek tu i to je autentični bosanski pokret. Čak ni genijalni vizionar Madner nije mogao izmisliti NVZ. On je NVZ-u samo dao pravo ime - "NVZ" i nesebično se stavio na raspolaganje NVZ revoluciji.
Kada je nastao NVZ?
Odgovor: NVZ je oduvijek tu i to je autentični bosanski pokret. Čak ni genijalni vizionar Madner nije mogao izmisliti NVZ. On je NVZ-u samo dao pravo ime - "NVZ" i nesebično se stavio na raspolaganje NVZ revoluciji.
-
PM72
#625 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Sjebaste čovjeka dibidus.E taman hudnik tražio jeftine karte...