http://forum.klix.ba/bh-vojna-industrij ... s3325.html
Jos par i smatram se spremnim.
Njih cu prekosutra.
...da navijam kao clan diaspora-crew-a
Neko termalno navođenje? Ko je najrumeniji od SDA elite? Da ne zavrsi kod BecirovicaLord Vader wrote:Odjel NVZ-a za proizvodnju napreduje, vidim ovu samohotku privode kraju.
Predlazem Avaz twist tower kao testnu metu.
Ridji je najcrveniji, ja bi to njemu poslao.Heller wrote:Neko termalno navođenje? Ko je najrumeniji od SDA elite? Da ne zavrsi kod BecirovicaLord Vader wrote:Odjel NVZ-a za proizvodnju napreduje, vidim ovu samohotku privode kraju.
Predlazem Avaz twist tower kao testnu metu.
Cijela podruznica Poljine.japin_mutapi wrote:
nije da nema među crvenima onih koje treba skloniti

Inace, na slici je nas drugi nuklearni nosac aviona, trenutno stacioniran u luci Kiseljak na Modracu.Lord Vader wrote:Zadovoljstvo mi je izvijestiti da 1. tuzlanska panonska mornarica napreduje iz minuta u minut.
Na prvi znak isplovljavamo prema glavnom stabu neprijatelja na ovom podrucju - Banovicima.
Rekoh ti ja da ce ga Bosanska Kraljevska Mornarica skunuti s igle i dovesti u red!arzuhal wrote:Vidi Ramiza Mehinog, s fitiljom oko vrata, i on o'šo u mornare, mašala!
Dobro sveo sam spiska na manje od 200, reci nam jos koji podatak da mozemo suziti izbor.GeeTnT wrote:..pa ti nisi tada bio VIP, nego batler g-dje Mircerke....nego, sta da ja radim sa sacuvanim informacijama od 60k blokiranih racuna za vremena prolaznikovog jahanja i njegovih pionira...madner wrote:Ovog smo izgleda vec odradili.
Haj se sjeti nicka, imam duzi spisak od Al Shidijevog spiska laznih firmi pod Baketovim patronatom.
Kada budu ginuli, barem ce znati za sta ginu!madner wrote:Brod se pravi godinama, ali se reputacija stice stoljecima.![]()
Svi oficiri i mornari to moraju znati, da kada ginu ginu ko ljudi.
ocekivao sam realniji odgovor...madner wrote:Dobro sveo sam spiska na manje od 200, reci nam jos koji podatak da mozemo suziti izbor.GeeTnT wrote:..pa ti nisi tada bio VIP, nego batler g-dje Mircerke....nego, sta da ja radim sa sacuvanim informacijama od 60k blokiranih racuna za vremena prolaznikovog jahanja i njegovih pionira...madner wrote:Ovog smo izgleda vec odradili.
Haj se sjeti nicka, imam duzi spisak od Al Shidijevog spiska laznih firmi pod Baketovim patronatom.
Da li si
a) plakao
b) prijetio
c) javio se vlasnicima
Koji je kontinent u pitanju gdje se uzima socijala?
Onaj treci zeleni, muslimanski Adidasdrugi profil wrote:A vidi mu adidas uniforme? Jel to bas u skladu sa nasom borbom protiv multinacionalki i hegemonije?
A onaj drugi converse?
Ovo mi opasno smrdi!
"Ko plovi vrijedi, ko ne plovi ne vrijedi!"madner wrote:Brod se pravi godinama, ali se reputacija stice stoljecima.![]()

Pocasni Admiral... Predavao na Anapolisu... Ali smo mu ponudili bolje uslove - stan na Pofalicima i velikodusni regres od pet i po stoja.Lord Vader wrote:"Ko plovi vrijedi, ko ne plovi ne vrijedi!"madner wrote:Brod se pravi godinama, ali se reputacija stice stoljecima.![]()
Drago mi je izvijestiti da ćemo imati i gosta predavača u mornarici, čovjeka koji je bio jedrilički reprezentativac bivše nam države, jednog od najvećih sinova Balkana. RASMC Antonije Pušić.
gle kiseljačke jalije, malo sam ih pustio da se slikaju na mojoj najnovijoj igračci.Lord Vader wrote:Zadovoljstvo mi je izvijestiti da 1. tuzlanska panonska mornarica napreduje iz minuta u minut.
Na prvi znak isplovljavamo prema glavnom stabu neprijatelja na ovom podrucju - Banovicima.
Ovo su samo formalna imena, ono da bastine tradiciju... A svi su dio Velike Flote NVZ...madner wrote:Zasto ta pokraina Bosne ima svoju mornaricu?
Zar ne pise u statutu stranke da smo za cisti centralizam i unitarizam kako bi udovoljili zeljama manjine ili vecine?
Vidis onaj iza mrki? Ekrem s Kiseljaka... Onaj visoki prije njeg Mario s Husina...sumirprimus wrote:gle kiseljačke jalije, malo sam ih pustio da se slikaju na mojoj najnovijoj igračci.Lord Vader wrote:Zadovoljstvo mi je izvijestiti da 1. tuzlanska panonska mornarica napreduje iz minuta u minut.