Ma bolje ti je da ne dobivaš naređenja preko druge komandne linije... Drži se ti zvaničnog komandnoj lanca,nisi ti kalibar za operativne zadatke.. Nego krampu u ruke, veće će ti biti šanse da preživiš...sumirprimus wrote:
nego ocul dobit kakve upute na salAVeti restoranskoj il kafanskoj?ono tipa proso na ...pa sad daj neku kotu![]()
ocel bit bar 500 600 stoja od linije, jebes liniju ako nije na liniji![]()
ja sam se naprosto prepal! pogledajte mi dlacice na rukama,kak su se nakostriješile, žvavolje na minusnom povjetarcu...buhuhu zima je..
NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- pirpa
#1001 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
-
sumirprimus
#1002 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
pirpa wrote:Ma bolje ti je da ne dobivaš naređenja preko druge komandne linije... Drži se ti zvaničnog komandnoj lanca,nisi ti kalibar za operativne zadatke.. Nego krampu u ruke, veće će ti biti šanse da preživiš...sumirprimus wrote:
nego ocul dobit kakve upute na salAVeti restoranskoj il kafanskoj?ono tipa proso na ...pa sad daj neku kotu![]()
ocel bit bar 500 600 stoja od linije, jebes liniju ako nije na liniji![]()
ja sam se naprosto prepal! pogledajte mi dlacice na rukama,kak su se nakostriješile, žvavolje na minusnom povjetarcu...buhuhu zima je..
OK
nema vise tudjih sjecanja i knjigica za procitat?
-
sumirprimus
#1003 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ako ces ovak naredjivat, bolje nemoj nikako

- drug_profi
#1004 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Da malo presječemo priču sa nekim razaranjem.
Ima li išta ljepše, plavo nebo, povjetarac, sunčan dan....bljesak, grmljavina, potres, sterilizacija, mir & tišina....

I nisu sve gljive iste. Treba znati i kad i gdje kakvu gljivu primjeniti, ovisno od toga šta i koliko treba sterilisati.

Ima li išta ljepše, plavo nebo, povjetarac, sunčan dan....bljesak, grmljavina, potres, sterilizacija, mir & tišina....

I nisu sve gljive iste. Treba znati i kad i gdje kakvu gljivu primjeniti, ovisno od toga šta i koliko treba sterilisati.

- Alfons Kauders
#1005 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
I tebe slalo kod Brke?sumirprimus wrote:ako ces ovak naredjivat, bolje nemoj nikako
Taj Brko pravo jeben igrac, svi smo deverali s njim.
-
sumirprimus
#1006 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
nema tu uzvianja,sve gotovo za sekundu dvije....drugi profil wrote:Da malo presječemo priču sa nekim razaranjem.
jos uvijek a-10-.. najdraza igracka...

- Alfons Kauders
#1007 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ubio se za fazane i prepelicesumirprimus wrote: nema tu uzvianja,sve gotovo za sekundu dvije....
jos uvijek a-10-.. najdraza igracka...
-
sumirprimus
#1008 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
jebiga meni najdraza ptica.
ima taj neki rustikalni a metalni tač...a opet tako haj tek ubojita...
zvuk je hard core...
koja elegancija izvedbe, dejstva, ma lutka..
zvuk je hard core...
- pirpa
#1009 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Kao što već reko, nisi ti kalibar za operativne zadatke a kamo li da imaš dometa da se sretneš sa ljudima poput ovih čija su imena na ovim bilješkama... O ovim stvarima ako hoćeš da me diskredituješu imaš temu na kojoj sam postavljao ove bilješke, pa bujrum...sumirprimus wrote:ako ces ovak naredjivat, bolje nemoj nikako
-
sumirprimus
#1010 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
miki ko te diskeredtuje sta to znaci uopste?
ccc a muhanata cojka?
pa jebote sto se ljutis odma, ljudi smo ne gledamo se preko nisana sa nekih recimo 800 metara... cc
ccc a muhanata cojka?
pa jebote sto se ljutis odma, ljudi smo ne gledamo se preko nisana sa nekih recimo 800 metara... cc
- drug_profi
#1011 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
A jes tičurina samo taka.sumirprimus wrote:jebiga meni najdraza ptica.
zvuk je hard core...
- madner
#1012 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ma ruzna kopija ovog macana:

- madner
#1013 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Eh sad o igrackama koje malo znace za ishod bitke, ali puno znace za vojnika.
Ko ima kakve prijedloge za oruzje, neka fino navede tip jedinice i oznaku. NATO ili Rusko, nista van toga.
Kineze ni pod razno, zadnji put sam dobio onaj njihov pistolj, drska kratka 7cm.
Ko ima kakve prijedloge za oruzje, neka fino navede tip jedinice i oznaku. NATO ili Rusko, nista van toga.
Kineze ni pod razno, zadnji put sam dobio onaj njihov pistolj, drska kratka 7cm.
- seln
#1014 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Jebiga, mjerili ljudi o svojim kitama...madner wrote:
Sto nisu o mojoj, moga bi se drzati sa dvije ruke.
- pirpa
#1015 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ma gdje cu se ja na tebe ljutiti udarnice... samo ubuduce nemoj nastupati kao placenik, nego prvo se predstavi pa reci koja si ceta,koji vod...sumirprimus wrote:miki ko te diskeredtuje sta to znaci uopste?
ccc a muhanata cojka?
p.s-ponovo me kao nesto prozivas da izosim neistine....ne valja ti mlatiti slamu a nista konkretno ne reci.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1016 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
madner wrote:Kakav je ovo SDAovac u nasim redovima. Nista gluplje nije ovdje napisano.japin_mutapi wrote:Vidim, rasprava oko nabavke opreme, logistika, tenderi i to.
Nepotrebna rasprava, trošenje vremena i novca.
Zar ste zaboravili osnovno načelo NVZ doktrine o logistici.
NAJBOLJA LOGISTIKA JE NEPRIJATELJSKA LOGISTIKA.![]()
-
sumirprimus
#1017 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
dobri su ove kineske izvedenice ruskh strijela...madner wrote:Eh sad o igrackama koje malo znace za ishod bitke, ali puno znace za vojnika.
zlu ne trebale ruse sve zrakomlate, ko i lesinare koji u dolazu spuste nogu s papucice
treca generacija, jebiga bolje no sto je dosad bilo
taman za onih 6 lsinara sto imaju 8 kolko vec..
-
sumirprimus
#1018 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
jebote led.. idi ba semire,pisi knjigepirpa wrote:ma gdje cu se ja na tebe ljutiti udarnice... samo ubuduce nemoj nastupati kao placenik, nego prvo se predstavi pa reci koja si ceta,koji vod...sumirprimus wrote:miki ko te diskeredtuje sta to znaci uopste?
ccc a muhanata cojka?
pa jebote sto se ljutis odma, ljudi smo ne gledamo se preko nisana sa nekih recimo 800 metara... cc![]()
p.s-ponovo me kao nesto prozivas da izosim neistine....ne valja ti mlatiti slamu a nista konkretno ne reci.
ocu rec haj Ž ba
- madner
#1019 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
IC + rucna izvedba = pisi molbu pilotu da se sam nasadi.sumirprimus wrote:dobri su ove kineske izvedenice ruskh strijela...madner wrote:Eh sad o igrackama koje malo znace za ishod bitke, ali puno znace za vojnika.
zlu ne trebale ruse sve zrakomlate, ko i lesinare koji u dolazu spuste nogu s papucice![]()
treca generacija, jebiga bolje no sto je dosad bilo![]()
taman za onih 6 lsinara sto imaju 8 kolko vec..
Svedska majka, ovaj britanski je preskup.
-
sumirprimus
#1020 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ma nije bastako..
3 baterije ovih igrackica i istocnoi nebo je pod kontrolom...
nisu raptori jebiga
valja stisnut mooda
nisu raptori jebiga
valja stisnut mooda
- madner
#1021 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nacionalizam je naravno preduslov za NVZ.japin_mutapi wrote:madner wrote:Kakav je ovo SDAovac u nasim redovima. Nista gluplje nije ovdje napisano.japin_mutapi wrote:Vidim, rasprava oko nabavke opreme, logistika, tenderi i to.
Nepotrebna rasprava, trošenje vremena i novca.
Zar ste zaboravili osnovno načelo NVZ doktrine o logistici.
NAJBOLJA LOGISTIKA JE NEPRIJATELJSKA LOGISTIKA.![]()
Ali nismo glupi, da bi se otela logistika od neprijatelja istog treba poraziti. Ako je neprijatelj porazen, onda je logistika vec odradila glavni dio svog posla. Dakle nema fajde od protivnicke logistike niti vojske bez svoje.
-
Heller
- madner
#1023 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mislis na FN-6 ili govorimo o nekoj drugoj igracki?sumirprimus wrote:ma nije bastako..
nisu raptori jebiga![]()
valja stisnut mooda
-
sumirprimus
#1024 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
kazem nisu ni oni plaho napredovali a ovo je bolje od onog sto smo imali...madner wrote:Mislis na FN-6 ili govorimo o nekoj drugoj igracki?sumirprimus wrote:ma nije bastako..
nisu raptori jebiga![]()
valja stisnut mooda
imli smo generaciju nize...
naravno da se ja pitam, nabavljo bi odizraelaca i britanaca... jebes opremi i obuci stingere ako cemo vec...
- Acid25
#1025 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Samo jedan mali detalj sa današnje inauguracije!