NUDIM VAM ZA NOVU GODINU!
- Zox
#1 NUDIM VAM ZA NOVU GODINU!
PONUDA ZA ZENE:
Cetiri dvadesetdvogodisnja italijana, nisu neka sminka, normala ljudi, zabavni, jedan natuca nas jezik traze lokal ili privatni dernek za proslavu nove godine u sarajevu.
PONUDA ZA MUSKARCE:
Jedanaest (!!!) italijanki u pratnji vodje puta italijana (levata!), raznih starosnih dobi traze lokal ili privatni dernek za proslavu nove godine u sarajevu.
Ima li ko kakvih prijedloga?
(Zoxu manja novcana provizija za slucaj sklapanja braka iz shengen razloga)
P.S. Ozbiljan sam, ako neko ima da predlozi lokal.
Cetiri dvadesetdvogodisnja italijana, nisu neka sminka, normala ljudi, zabavni, jedan natuca nas jezik traze lokal ili privatni dernek za proslavu nove godine u sarajevu.
PONUDA ZA MUSKARCE:
Jedanaest (!!!) italijanki u pratnji vodje puta italijana (levata!), raznih starosnih dobi traze lokal ili privatni dernek za proslavu nove godine u sarajevu.
Ima li ko kakvih prijedloga?
(Zoxu manja novcana provizija za slucaj sklapanja braka iz shengen razloga)
P.S. Ozbiljan sam, ako neko ima da predlozi lokal.
-
kub lajkan
Kakvi su s lopatom?
Ako zavali snijeg za Novu moglo bi se tu dobro zaradit'...
Ako zavali snijeg za Novu moglo bi se tu dobro zaradit'...
- anais_nin
#12 Re: NUDIM VAM ZA NOVU GODINU!
Sloga organizuje docek Nove godine, nemam pojma ko svira, ali znam da ce biti krcato zenama njihove starosne dobe....uvijek je puno vise zena nego muskih, pa eto ti vidiZox wrote:PONUDA ZA ZENE:
- anais_nin
ma blago meni vidi me sto sam pametnaZox wrote:Ovo je stvarno genijalna ideja, posto ce mozda njih cetvorica iduce godine na ljeto svirati upravo u sloziili u sa clubu, vidjecemo.
bez zeze tu ja uvijek uvalim ove svoje strejngere ako su mladji, nisu se do sada zalili....
zenskadiju obicno tushnem u City Pub
-
sunday_morning
prvo ih posalji na visinske i nizinske pripreme..obzirom na kolicinu turbo-folka...ili si se vec pobrinuo pa ih navukao na Cecu, Janu, Karleusu itd.
P.S. kad smo kod Cece, prije par mjeseci gledala sam nesto na RAI u podlozi priloga ide neka njena pjesma..ne pitaj me kako znam
P.S. kad smo kod Cece, prije par mjeseci gledala sam nesto na RAI u podlozi priloga ide neka njena pjesma..ne pitaj me kako znam