NTV Hayat - all about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ko_to_moze_znati

Post by ko_to_moze_znati »

Tayra
Reci cu ti motiv.

Sto mi je pun K... jebacica i djevojaka koje P...om misle da mogu sve.Sto mi je dosta ( kao i tebi) da gledam nesposobne da vode "najbolje emisije" a dok sposobni sjede i cekaju godinama na red.
Sto mi je stvarno zao neznalice Svrakica a kad svi doznaju koji kriminalci vode neke emisije mislim da ce zbog toga da se crveni godinama. ( ima ih i po marketingu ) Njegovi prvobitni sponzori ce da ga gledaju poprjeko.
Hoce, ali sam je kriv sto ne provjerava odakle ljudi dolaze da rade. Gdje su bili svo vrijeme, tko im je rodbina.

Zamisli hiljade muslimanskih faca i reakcija koje kad saznaju ko im se danas smije sa tv ekrana za najveci muslimanski blagdan, isti ti koji su im se smijali u Beogradskom politickom vrhu dok su ginuli po Srebrenici, Sarajevu ..

BJEDNO
FUJ
KURVE LJUDSKE

Jebo vise i ovaj grad, u njemu i previse znam
.
MuaDib

Post by MuaDib »

Fair Life wrote:Image
tayra

Post by tayra »

teska tema ja se povlacim. :lol:
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

ko_to_moze_znati wrote:Enigma svijeta
Ako pratis sta pisem, zelim da objavim slike, dokumenta, sve ono cime raspolazem kako bi istina isplivala sama na povrsinu.
Garantujem da imam dokaze za sve navedene obtuzbe, ne pricam u prazno.
Pomozi mi, reci mi kako mogu na ovom forumu da objavim slike ili neka dokumenta....
Otidji na upute i nadji zeljenu informaciju.
ko_to_moze_znati

Kako pokazati slike unutar vlastite poruke?
Da biste željenu sliku pokazali u Vašem komentaru neophodno je da je ona već negdje objavljena na Internetu. Ono što Vi treba da uradite je da samo ubacite tačan URL slike (da se 'linkujete').
Npr. ukoliko znate da se na Internet stranici http://www.maglaj.info nalazi jedna sličica sa imenom maglaj.jpg u direktoriju slike upisaćete sljedeći BBcod (ili odgovarajući HTML kod -pod uslovom da je dopušten):
Image
Link nije efikasan ukoliko vodi na sliku u Vašem kompjuteru (osim ako Vaš kompjuter nije Internet server); ukoliko se nalazi na stranicama zaštićenim lozinkom; ukoliko se nalazi unutar mailing sistema (Hotmail, Yahoo mail-boxes)

GLUPO...

Moja dokumentacija nije na internetu.

:shock:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

@tyra - meni pojedine voditeljica na hayatu (iako mislim da je kurceva televizija generalno) izgledaju odlicno i ja volim da ih gledam. Ako su kome davale radi posla, sta ima tu lose? Pa ako je u pitanju neka spoljnopoliticka emisija ili slicno onda treba neko ko razumije sve to. A ako je u pitanju show onda je meni puno bitnije da cura izgleda ko zmaj.

Cure imaju pravo da daju kome hoce i kad hoce. to sto bi ti htio hebavat nesto tako dobro, a ne mozes nije ni njihov a jos manje moj problem.

Anja, Naida, Nadja i ostale cure - vi ste super i samo tako nastavite. Lijepo vas je gledati na TV-u i pustite ove zene, ionako su samo ljubomorne sto nemaju sisa :D
:D
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Svemirski_Jebach wrote:

Anja, Naida, Nadja i ostale cure - vi ste super i samo tako nastavite. Lijepo vas je gledati na TV-u i pustite ove zene, ionako su samo ljubomorne sto nemaju sisa :D
:D
Mmm zenio bih je :D
U pravu si Svemirski, taj pozitivan stav itekako vrijedi u ovom vremenu pljuvanja apsolutno svega! Sve ove zene na forumu nasle davati komentare, a u stvarnosti kako li one izgledaju (mos' si mislit'), kako li se one ponasaju, s kim li se one hebavaju?? :roll:
Ko je bez grijeha, nek prvi baci kamen...
Faust

Post by Faust »

A dobro, besmisleno je procjenjivati nekog na osnovu izgleda, ali se ovaj Svemirac i Sarajlija ponašaju isto, odbijajaju bilo kakvu kritiku Hajatovih voditeljica, jer ih kritikuju, po Marlborovim i Jebachevim pretpostavkama, ružne i zavidne cure. Bravo idealna publiko vizuelnih massmedija i površne civilizacije. Voltaire ima sjajne učenike, bio bi ponosan da sad čita tvoje postove, Jebach... :D :D
Zvucnjak

Post by Zvucnjak »

aNja nadja i naida super cure????? .... mozda jesu .... dalje od mene :x

hayat zaposlio sve same manekenke a ni jedna guknuti ne zna .... tv hayat cu gledati kad zaposle LEKTORA !!!
skendo

Post by skendo »

HAYAT definitivno jeste bosanska tv. jedina takva? o tom se da razgovarati.
jedini su koji su u potpunosti u bosanskom vlasnistvu, a da se pri tome sami izdrzavaju. nema nikakve pretplate samo marketing.
ja ih gledam.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Faust wrote:A dobro, besmisleno je procjenjivati nekog na osnovu izgleda, ali se ovaj Svemirac i Sarajlija ponašaju isto, odbijajaju bilo kakvu kritiku Hajatovih voditeljica, jer ih kritikuju, po Marlborovim i Jebachevim pretpostavkama, ružne i zavidne cure. Bravo idealna publiko vizuelnih massmedija i površne civilizacije. Voltaire ima sjajne učenike, bio bi ponosan da sad čita tvoje postove, Jebach... :D :D
svaka cast, faust!
ko_to_moze_znati

U drustvu bez morala, ostadoh bez komentara...
ko_to_moze_znati

U drustvu bez morala, ostadoh bez komentara...
ko_to_moze_znati

Niko nista ne traca o Hayatu

Aman jarabi
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

100000 tema o hayatu pa reko da napisem ovdje da neotvaram novu temu.

Da li ste gledali vijesti u 7 veceras? Tomislav Djuric pozdravlja iz novog studija, izgleda sasvim ok, sigurno ce jos da rade na tome ali me interesuje da li se Hayat preselio negdje ili je samo novi studijo ? Kako su ranije govorili da prave veliku zgradu gdje ce biti sve redakcije ...
van Basten

Post by van Basten »

I ja se slažem da je dovoljna jedna tema za jednu stanicu, pa da ovdje odgovorim na ono što sam htio u ostalim kloniranim temama.
Situacija je očita... pad hayata je počeo kada se ona kokoška br.1 memićka mazno privila uz Švrakića te, kao i svaka žena iza uspješnog muškarca, počela da usmjerava tog muškarca.
Haug!
in33sa

Post by in33sa »

Valdhofer ulazi u finis... u cilj...

Nadam se da cete biti sa nasim programom do kraja...
Post Reply