DaysleepeR wrote:Naravno da mi nije bolji ni 99 ni OBN.Qler wrote:pa stani jel tebi bolje da gledas onu vidovitu bebu kako li se vec zove na NTV99 ili neku od oni djevojaka na Hayat... oni ba bar zaposljavaju mlade... a ne neke koji su pred penziju. ili mozda na OBN-u one dvije sto vode onu djeciju emisiju kruzic krizic! ona debela i ona zguba. boze sacuvaj... i sta negdje se mora uciti.. sta mislis da je Ognjen prvi dan na poslu bio onakavjebi ga ali se ne slazem sa vama da su bezveze one na hayatu... (ne kazem sve, ali izuzetak potvrdjuje pravilo)
Sve je to sranje.
Sa uzitkom gledam Discovery Channel, 24 sata niti jedne ublehe na ekranu.
NTV Hayat - all about
Moderator: anex
-
lucifer3
Vidi se da su ti najdraži Pametnjekovići na Discovery channelu.Tvoje pametovanje prevazilazi i gluposti koje se mogu naći u toj emisiji.Za informaciju emitovanje na Astra satelitu koje je TAKO mala stvar košta cca 200.000 KM mjesečno pa ako još uvjek mislite da to nije nešto u 21 vjeku izvolite pa probajte.
- DaysleepeR
Sam si sebi replika, svaka ti cast.lucifer3 wrote:Vidi se da su ti najdraži Pametnjekovići na Discovery channelu.Tvoje pametovanje prevazilazi i gluposti koje se mogu naći u toj emisiji.Za informaciju emitovanje na Astra satelitu koje je TAKO mala stvar košta cca 200.000 KM mjesečno pa ako još uvjek mislite da to nije nešto u 21 vjeku izvolite pa probajte.DaysleepeR wrote:Naravno da mi nije bolji ni 99 ni OBN.Qler wrote:pa stani jel tebi bolje da gledas onu vidovitu bebu kako li se vec zove na NTV99 ili neku od oni djevojaka na Hayat... oni ba bar zaposljavaju mlade... a ne neke koji su pred penziju. ili mozda na OBN-u one dvije sto vode onu djeciju emisiju kruzic krizic! ona debela i ona zguba. boze sacuvaj... i sta negdje se mora uciti.. sta mislis da je Ognjen prvi dan na poslu bio onakavjebi ga ali se ne slazem sa vama da su bezveze one na hayatu... (ne kazem sve, ali izuzetak potvrdjuje pravilo)
Sve je to sranje.
-
lucifer3
Izvinjavam se na replici ali ako pročitaš možda ti bude jasnije.DaysleepeR wrote:Sam si sebi replika, svaka ti cast.lucifer3 wrote:Vidi se da su ti najdraži Pametnjekovići na Discovery channelu.Tvoje pametovanje prevazilazi i gluposti koje se mogu naći u toj emisiji.Za informaciju emitovanje na Astra satelitu koje je TAKO mala stvar košta cca 200.000 KM mjesečno pa ako još uvjek mislite da to nije nešto u 21 vjeku izvolite pa probajte.DaysleepeR wrote: Naravno da mi nije bolji ni 99 ni OBN.
Sve je to sranje.
- sorge_sa
nema licemjernije televizije od Hayata, nekonzistentnijih rukovodilaca i vlasnika od vlasnika i urednika Hayata, neko vece puna Zetra sa 15.000 ljudi koji klicu srpskom plagijatoru, koji je svojedobno prijetio osvetom i kontroverznim izjavama prije nastupa na Eurosongu potpirivo srpski nacionalizam, te ista ova Hayat koja je organizator je njegovog koncertnog orgijanja, i ova emisija vecerasnja o 02.05.1992, to je vrhunski bezobrazluk, nezapamcena doza fukarestine i hulja u ljudskom obliku, koja sebe smatra novinarima, koji su bljuvotine a ne ljudi, i koji misle da imaju apsolutno pravo na stvaranje jednog monstrumskog kvazijavnog mnjenja u kojem su oni branioci tih nekih "bosnjackih" interesa, koja u skladu sa svojim interesima kreira podobnost sadrzaja koji ce bit serviran vec dobrano sludjenom, dnevnopolitickim bahanalijama politikanata svih svrsta, konzumentu njihovih programskih sadrzaja.....jednom rjecju FUJ 
-
Svemirski_Jebach
tačno. ni meni ne smetaju voditeljice, meni smeta podilaženje onom jeftinom, bošnjačkom populističkom miljeu...
hebi ga, narod voli slagano...
red silovanih zena, red mace, pa red srebrenice, pa red zeljka joksimovica...
kako nećeš željka prikazivati, kada ga narod voli...
e zato ne volim Hayat...i što više razmišljam najdraža dvije TV su mi FTV (uz sve njihove greške) i HRT...
a ovaj što voli discovery...nemoj molim te više. hebo te TV kada je ne mogu na svom jeziku gledati...
hebi ga, narod voli slagano...
red silovanih zena, red mace, pa red srebrenice, pa red zeljka joksimovica...
kako nećeš željka prikazivati, kada ga narod voli...
e zato ne volim Hayat...i što više razmišljam najdraža dvije TV su mi FTV (uz sve njihove greške) i HRT...
a ovaj što voli discovery...nemoj molim te više. hebo te TV kada je ne mogu na svom jeziku gledati...
- ja_sarajevo
Novi izgled za gledaoce NTV Hayat
Naida Kundurović je jedno od najpoznatijih bosanskohercegovačkih lica. Ova dvadesetdvogodišnja jetsetterica je najčešće lice reklamnih kampanja u zemlji, a već duže vrijeme radi kao voditeljica atraktivnih televizijskih sadržaja. Proglašena za najbolji model u BiH 2004., za najsimpatičniju osobu 2002. po izboru Radija M i Jutarnjih novina, Zvijezda godine Večernjeg lista 2005. i dobitnica nagrade za razvoj modne scene u BiH, nakon raskida ugovora sa MTV Adria, koji je podigao veliku medijsku prašinu vratila se u svoju matičnu kuću NTV Hayat
Naida Kundurović je jedno od najpoznatijih bosanskohercegovačkih lica. Ova dvadesetdvogodišnja jetsetterica je najčešće lice reklamnih kampanja u zemlji, a već duže vrijeme radi kao voditeljica atraktivnih televizijskih sadržaja. Proglašena za najbolji model u BiH 2004., za najsimpatičniju osobu 2002. po izboru Radija M i Jutarnjih novina, Zvijezda godine Večernjeg lista 2005. i dobitnica nagrade za razvoj modne scene u BiH, nakon raskida ugovora sa MTV Adria, koji je podigao veliku medijsku prašinu vratila se u svoju matičnu kuću NTV Hayat
-
Prenj
Nismo se ni nadali da ce na Hayatu biti neko sa drugacijim profilom. Bice da su urednistvu Hayata talijanske televizije jedini i jadni profesionalni uzor.ja_sarajevo wrote:Novi izgled za gledaoce NTV Hayat
- Qler
vala meni je Naida dobra
i fizicki
a i zna posao
samo mi nije jasno sto svima smetaju ove voditeljice na Hayatu... mislim draze mi je njih i gledati i slusati nego one na OBN-u... pogotovo one dvije sto vede kurgic nesto.... ona debela plava i ona mrsava crvena... ne znas koja je gora majke mi.... fuj fuj....
- bug
ko ljutio?sorge_sa wrote:nema licemjernije televizije od Hayata, nekonzistentnijih rukovodilaca i vlasnika od vlasnika i urednika Hayata, neko vece puna Zetra sa 15.000 ljudi koji klicu srpskom plagijatoru, koji je svojedobno prijetio osvetom i kontroverznim izjavama prije nastupa na Eurosongu potpirivo srpski nacionalizam, te ista ova Hayat koja je organizator je njegovog koncertnog orgijanja, i ova emisija vecerasnja o 02.05.1992, to je vrhunski bezobrazluk, nezapamcena doza fukarestine i hulja u ljudskom obliku, koja sebe smatra novinarima, koji su bljuvotine a ne ljudi, i koji misle da imaju apsolutno pravo na stvaranje jednog monstrumskog kvazijavnog mnjenja u kojem su oni branioci tih nekih "bosnjackih" interesa, koja u skladu sa svojim interesima kreira podobnost sadrzaja koji ce bit serviran vec dobrano sludjenom, dnevnopolitickim bahanalijama politikanata svih svrsta, konzumentu njihovih programskih sadrzaja.....jednom rjecju FUJ
-
enigma svijeta
E ja je volim! Prije svega- pametna i obrazovana, pa onda cu reci prelijepa. A to sto oni pisu da je ona jett set, to samo govori o njihovim novinarskim mozgovima, koji uvijek vise vole pisati "zute" stvari, nego o tome da li cita knjige i ide li u pozoriste (btw i tamo sam je vidjala).ja_sarajevo wrote:Novi izgled za gledaoce NTV Hayat
-
edu
ocigledno je da se ovdje ne radi o istoj osobi..enigma svijeta wrote:E ja je volim! Prije svega- pametna i obrazovana, pa onda cu reci prelijepa. A to sto oni pisu da je ona jett set, to samo govori o njihovim novinarskim mozgovima, koji uvijek vise vole pisati "zute" stvari, nego o tome da li cita knjige i ide li u pozoriste (btw i tamo sam je vidjala).ja_sarajevo wrote:Novi izgled za gledaoce NTV Hayat
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Pratim Edua po temama
:D
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jok, analiziram ti mozak
:D
p.s. jos uvijek nista
p.s. jos uvijek nista
- ja_sarajevo
NTV Hayat u Sjevernoj Americi
Od 01.09.2006. program NTV Hayat možete pratiti i na području Sjeverne Amerike putem GlobCast WorldTV
GlobeCast WorldTV
Satelit: Intelsat Americas 5 na 97 stepeni Zapadno
D/L Frequency: 12,053 MHz
D/L Polarity: Vertical
Symbol Rate: 22.000 Msym
FEC: 3/4
VR Channel: VC 507 (channel N°)
Broj telefona za narudžbe, pitanja, i tehničku podršku: 1-888-988-5288 ili e-mail [email protected] za tehnička pitanja i [email protected] za informacije.
http://www.globecastwtv.com/
Od 01.09.2006. program NTV Hayat možete pratiti i na području Sjeverne Amerike putem GlobCast WorldTV
GlobeCast WorldTV
Satelit: Intelsat Americas 5 na 97 stepeni Zapadno
D/L Frequency: 12,053 MHz
D/L Polarity: Vertical
Symbol Rate: 22.000 Msym
FEC: 3/4
VR Channel: VC 507 (channel N°)
Broj telefona za narudžbe, pitanja, i tehničku podršku: 1-888-988-5288 ili e-mail [email protected] za tehnička pitanja i [email protected] za informacije.
http://www.globecastwtv.com/
- ja_sarajevo
Veceras u 21:00
Svečana promocija nove programske sheme i voditelja NTV Hayat, direktan prijenos .
Svečana promocija nove programske sheme i voditelja NTV Hayat, direktan prijenos .
-
rikardoreis
marija misic?
-
enigma svijeta
Katastrofarikardoreis wrote:marija misic?
ponasanje i onaj fol "damski" izgled
-
njonjica
Hahahaja_sarajevo wrote:Novi izgled za gledaoce NTV Hayat
Naravno, naravno......kad joj je sav mozak sisao u sise
-
enigma svijeta
Koja (ocigledna) ljubomoranjonjica wrote:Hahahaja_sarajevo wrote:Novi izgled za gledaoce NTV Hayat
Naravno, naravno......kad joj je sav mozak sisao u sise![]()
-
Teufik iz Los Angelesa
enigmice
a ti imas dovoljne atribute da ne moras biti ljubomorna? 
-
enigma svijeta
Ma imam ja prije svega mozga u glavi, pa da znam kako kod nas iskompleksiranost nekih prelazi u formu ljubomore prema poznatim osobamaTeufik iz Los Angelesa wrote:enigmicea ti imas dovoljne atribute da ne moras biti ljubomorna?
A sto se tice mojih..hm atributa
-
Teufik iz Los Angelesa
nije bitno jesil se ti zalila nego jesul se drugi zalili 
-
enigma svijeta
Nisu 100% (sad dolazim u napast da zapjevam onu Tifinu, al necu
)
bar koliko ja znam (a nista mi ne moze promaci)
bar koliko ja znam (a nista mi ne moze promaci)