NTV Hayat - all about
Moderator: anex
-
ko_to_moze_znati
Tayra
Reci cu ti motiv.
Sto mi je pun K... jebacica i djevojaka koje P...om misle da mogu sve.Sto mi je dosta ( kao i tebi) da gledam nesposobne da vode "najbolje emisije" a dok sposobni sjede i cekaju godinama na red.
Sto mi je stvarno zao neznalice Svrakica a kad svi doznaju koji kriminalci vode neke emisije mislim da ce zbog toga da se crveni godinama. ( ima ih i po marketingu ) Njegovi prvobitni sponzori ce da ga gledaju poprjeko.
Hoce, ali sam je kriv sto ne provjerava odakle ljudi dolaze da rade. Gdje su bili svo vrijeme, tko im je rodbina.
Zamisli hiljade muslimanskih faca i reakcija koje kad saznaju ko im se danas smije sa tv ekrana za najveci muslimanski blagdan, isti ti koji su im se smijali u Beogradskom politickom vrhu dok su ginuli po Srebrenici, Sarajevu ..
BJEDNO
FUJ
KURVE LJUDSKE
Jebo vise i ovaj grad, u njemu i previse znam
.
Reci cu ti motiv.
Sto mi je pun K... jebacica i djevojaka koje P...om misle da mogu sve.Sto mi je dosta ( kao i tebi) da gledam nesposobne da vode "najbolje emisije" a dok sposobni sjede i cekaju godinama na red.
Sto mi je stvarno zao neznalice Svrakica a kad svi doznaju koji kriminalci vode neke emisije mislim da ce zbog toga da se crveni godinama. ( ima ih i po marketingu ) Njegovi prvobitni sponzori ce da ga gledaju poprjeko.
Hoce, ali sam je kriv sto ne provjerava odakle ljudi dolaze da rade. Gdje su bili svo vrijeme, tko im je rodbina.
Zamisli hiljade muslimanskih faca i reakcija koje kad saznaju ko im se danas smije sa tv ekrana za najveci muslimanski blagdan, isti ti koji su im se smijali u Beogradskom politickom vrhu dok su ginuli po Srebrenici, Sarajevu ..
BJEDNO
FUJ
KURVE LJUDSKE
Jebo vise i ovaj grad, u njemu i previse znam
.
-
enigma svijeta
Otidji na upute i nadji zeljenu informaciju.ko_to_moze_znati wrote:Enigma svijeta
Ako pratis sta pisem, zelim da objavim slike, dokumenta, sve ono cime raspolazem kako bi istina isplivala sama na povrsinu.
Garantujem da imam dokaze za sve navedene obtuzbe, ne pricam u prazno.
Pomozi mi, reci mi kako mogu na ovom forumu da objavim slike ili neka dokumenta....
-
ko_to_moze_znati
Kako pokazati slike unutar vlastite poruke?
Da biste eljenu sliku pokazali u Vaem komentaru neophodno je da je ona već negdje objavljena na Internetu. Ono to Vi treba da uradite je da samo ubacite tačan URL slike (da se 'linkujete').
Npr. ukoliko znate da se na Internet stranici http://www.maglaj.info nalazi jedna sličica sa imenom maglaj.jpg u direktoriju slike upisaćete sljedeći BBcod (ili odgovarajući HTML kod -pod uslovom da je doputen):

Link nije efikasan ukoliko vodi na sliku u Vaem kompjuteru (osim ako Va kompjuter nije Internet server); ukoliko se nalazi na stranicama zatićenim lozinkom; ukoliko se nalazi unutar mailing sistema (Hotmail, Yahoo mail-boxes)
GLUPO...
Moja dokumentacija nije na internetu.

Da biste eljenu sliku pokazali u Vaem komentaru neophodno je da je ona već negdje objavljena na Internetu. Ono to Vi treba da uradite je da samo ubacite tačan URL slike (da se 'linkujete').
Npr. ukoliko znate da se na Internet stranici http://www.maglaj.info nalazi jedna sličica sa imenom maglaj.jpg u direktoriju slike upisaćete sljedeći BBcod (ili odgovarajući HTML kod -pod uslovom da je doputen):

Link nije efikasan ukoliko vodi na sliku u Vaem kompjuteru (osim ako Va kompjuter nije Internet server); ukoliko se nalazi na stranicama zatićenim lozinkom; ukoliko se nalazi unutar mailing sistema (Hotmail, Yahoo mail-boxes)
GLUPO...
Moja dokumentacija nije na internetu.
-
Svemirski_Jebach
@tyra - meni pojedine voditeljica na hayatu (iako mislim da je kurceva televizija generalno) izgledaju odlicno i ja volim da ih gledam. Ako su kome davale radi posla, sta ima tu lose? Pa ako je u pitanju neka spoljnopoliticka emisija ili slicno onda treba neko ko razumije sve to. A ako je u pitanju show onda je meni puno bitnije da cura izgleda ko zmaj.
Cure imaju pravo da daju kome hoce i kad hoce. to sto bi ti htio hebavat nesto tako dobro, a ne mozes nije ni njihov a jos manje moj problem.
Anja, Naida, Nadja i ostale cure - vi ste super i samo tako nastavite. Lijepo vas je gledati na TV-u i pustite ove zene, ionako su samo ljubomorne sto nemaju sisa

Cure imaju pravo da daju kome hoce i kad hoce. to sto bi ti htio hebavat nesto tako dobro, a ne mozes nije ni njihov a jos manje moj problem.
Anja, Naida, Nadja i ostale cure - vi ste super i samo tako nastavite. Lijepo vas je gledati na TV-u i pustite ove zene, ionako su samo ljubomorne sto nemaju sisa
-
Sarajevski Marlboro
Mmm zenio bih jeSvemirski_Jebach wrote:
Anja, Naida, Nadja i ostale cure - vi ste super i samo tako nastavite. Lijepo vas je gledati na TV-u i pustite ove zene, ionako su samo ljubomorne sto nemaju sisa![]()
U pravu si Svemirski, taj pozitivan stav itekako vrijedi u ovom vremenu pljuvanja apsolutno svega! Sve ove zene na forumu nasle davati komentare, a u stvarnosti kako li one izgledaju (mos' si mislit'), kako li se one ponasaju, s kim li se one hebavaju??
Ko je bez grijeha, nek prvi baci kamen...
- Faust
A dobro, besmisleno je procjenjivati nekog na osnovu izgleda, ali se ovaj Svemirac i Sarajlija ponašaju isto, odbijajaju bilo kakvu kritiku Hajatovih voditeljica, jer ih kritikuju, po Marlborovim i Jebachevim pretpostavkama, ružne i zavidne cure. Bravo idealna publiko vizuelnih massmedija i površne civilizacije. Voltaire ima sjajne učenike, bio bi ponosan da sad čita tvoje postove, Jebach...

-
rikardoreis
svaka cast, faust!Faust wrote:A dobro, besmisleno je procjenjivati nekog na osnovu izgleda, ali se ovaj Svemirac i Sarajlija ponašaju isto, odbijajaju bilo kakvu kritiku Hajatovih voditeljica, jer ih kritikuju, po Marlborovim i Jebachevim pretpostavkama, ružne i zavidne cure. Bravo idealna publiko vizuelnih massmedija i površne civilizacije. Voltaire ima sjajne učenike, bio bi ponosan da sad čita tvoje postove, Jebach...![]()
-
ko_to_moze_znati
U drustvu bez morala, ostadoh bez komentara...
-
ko_to_moze_znati
U drustvu bez morala, ostadoh bez komentara...
-
ko_to_moze_znati
Niko nista ne traca o Hayatu
Aman jarabi
Aman jarabi
- ja_sarajevo
100000 tema o hayatu pa reko da napisem ovdje da neotvaram novu temu.
Da li ste gledali vijesti u 7 veceras? Tomislav Djuric pozdravlja iz novog studija, izgleda sasvim ok, sigurno ce jos da rade na tome ali me interesuje da li se Hayat preselio negdje ili je samo novi studijo ? Kako su ranije govorili da prave veliku zgradu gdje ce biti sve redakcije ...
Da li ste gledali vijesti u 7 veceras? Tomislav Djuric pozdravlja iz novog studija, izgleda sasvim ok, sigurno ce jos da rade na tome ali me interesuje da li se Hayat preselio negdje ili je samo novi studijo ? Kako su ranije govorili da prave veliku zgradu gdje ce biti sve redakcije ...
- van Basten
I ja se slažem da je dovoljna jedna tema za jednu stanicu, pa da ovdje odgovorim na ono što sam htio u ostalim kloniranim temama.
Situacija je očita... pad hayata je počeo kada se ona kokoška br.1 memićka mazno privila uz Švrakića te, kao i svaka žena iza uspješnog muškarca, počela da usmjerava tog muškarca.
Haug!
Situacija je očita... pad hayata je počeo kada se ona kokoška br.1 memićka mazno privila uz Švrakića te, kao i svaka žena iza uspješnog muškarca, počela da usmjerava tog muškarca.
Haug!