NTV Hayat - all about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
lucifer3

Post by lucifer3 »

Vidi se da su ti najdraži Pametnjekovići na Discovery channelu.Tvoje pametovanje prevazilazi i gluposti koje se mogu naći u toj emisiji.Za informaciju emitovanje na Astra satelitu koje je TAKO mala stvar košta cca 200.000 KM mjesečno pa ako još uvjek mislite da to nije nešto u 21 vjeku izvolite pa probajte.
DaysleepeR wrote:
Qler wrote:pa stani jel tebi bolje da gledas onu vidovitu bebu kako li se vec zove na NTV99 ili neku od oni djevojaka na Hayat... oni ba bar zaposljavaju mlade... a ne neke koji su pred penziju. ili mozda na OBN-u one dvije sto vode onu djeciju emisiju kruzic krizic! ona debela i ona zguba. boze sacuvaj... i sta negdje se mora uciti.. sta mislis da je Ognjen prvi dan na poslu bio onakav :D jebi ga ali se ne slazem sa vama da su bezveze one na hayatu... (ne kazem sve, ali izuzetak potvrdjuje pravilo)
Naravno da mi nije bolji ni 99 ni OBN.
Sve je to sranje.

Sa uzitkom gledam Discovery Channel, 24 sata niti jedne ublehe na ekranu.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

lucifer3 wrote:Vidi se da su ti najdraži Pametnjekovići na Discovery channelu.Tvoje pametovanje prevazilazi i gluposti koje se mogu naći u toj emisiji.Za informaciju emitovanje na Astra satelitu koje je TAKO mala stvar košta cca 200.000 KM mjesečno pa ako još uvjek mislite da to nije nešto u 21 vjeku izvolite pa probajte.
DaysleepeR wrote:
Qler wrote:pa stani jel tebi bolje da gledas onu vidovitu bebu kako li se vec zove na NTV99 ili neku od oni djevojaka na Hayat... oni ba bar zaposljavaju mlade... a ne neke koji su pred penziju. ili mozda na OBN-u one dvije sto vode onu djeciju emisiju kruzic krizic! ona debela i ona zguba. boze sacuvaj... i sta negdje se mora uciti.. sta mislis da je Ognjen prvi dan na poslu bio onakav :D jebi ga ali se ne slazem sa vama da su bezveze one na hayatu... (ne kazem sve, ali izuzetak potvrdjuje pravilo)
Naravno da mi nije bolji ni 99 ni OBN.
Sve je to sranje.

Sam si sebi replika, svaka ti cast.
:lol:
lucifer3

Post by lucifer3 »

DaysleepeR wrote:
lucifer3 wrote:Vidi se da su ti najdraži Pametnjekovići na Discovery channelu.Tvoje pametovanje prevazilazi i gluposti koje se mogu naći u toj emisiji.Za informaciju emitovanje na Astra satelitu koje je TAKO mala stvar košta cca 200.000 KM mjesečno pa ako još uvjek mislite da to nije nešto u 21 vjeku izvolite pa probajte.
DaysleepeR wrote: Naravno da mi nije bolji ni 99 ni OBN.
Sve je to sranje.

Sam si sebi replika, svaka ti cast.
:lol:
Izvinjavam se na replici ali ako pročitaš možda ti bude jasnije.
sorge_sa

Post by sorge_sa »

nema licemjernije televizije od Hayata, nekonzistentnijih rukovodilaca i vlasnika od vlasnika i urednika Hayata, neko vece puna Zetra sa 15.000 ljudi koji klicu srpskom plagijatoru, koji je svojedobno prijetio osvetom i kontroverznim izjavama prije nastupa na Eurosongu potpirivo srpski nacionalizam, te ista ova Hayat koja je organizator je njegovog koncertnog orgijanja, i ova emisija vecerasnja o 02.05.1992, to je vrhunski bezobrazluk, nezapamcena doza fukarestine i hulja u ljudskom obliku, koja sebe smatra novinarima, koji su bljuvotine a ne ljudi, i koji misle da imaju apsolutno pravo na stvaranje jednog monstrumskog kvazijavnog mnjenja u kojem su oni branioci tih nekih "bosnjackih" interesa, koja u skladu sa svojim interesima kreira podobnost sadrzaja koji ce bit serviran vec dobrano sludjenom, dnevnopolitickim bahanalijama politikanata svih svrsta, konzumentu njihovih programskih sadrzaja.....jednom rjecju FUJ :x
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

tačno. ni meni ne smetaju voditeljice, meni smeta podilaženje onom jeftinom, bošnjačkom populističkom miljeu...

hebi ga, narod voli slagano...

red silovanih zena, red mace, pa red srebrenice, pa red zeljka joksimovica...

kako nećeš željka prikazivati, kada ga narod voli... :roll: :roll:

e zato ne volim Hayat...i što više razmišljam najdraža dvije TV su mi FTV (uz sve njihove greške) i HRT...

a ovaj što voli discovery...nemoj molim te više. hebo te TV kada je ne mogu na svom jeziku gledati...
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Novi izgled za gledaoce NTV Hayat

Naida Kundurović je jedno od najpoznatijih bosanskohercegovačkih lica. Ova dvadesetdvogodišnja jetsetterica je najčešće lice reklamnih kampanja u zemlji, a već duže vrijeme radi kao voditeljica atraktivnih televizijskih sadržaja. Proglašena za najbolji model u BiH 2004., za najsimpatičniju osobu 2002. po izboru Radija M i Jutarnjih novina, Zvijezda godine Večernjeg lista 2005. i dobitnica nagrade za razvoj modne scene u BiH, nakon raskida ugovora sa MTV Adria, koji je podigao veliku medijsku prašinu vratila se u svoju matičnu kuću NTV Hayat
Prenj

Post by Prenj »

ja_sarajevo wrote:Novi izgled za gledaoce NTV Hayat

Naida Kundurović je jedno od najpoznatijih bosanskohercegovačkih lica. Ova dvadesetdvogodišnja jetsetterica je najčešće lice reklamnih kampanja u zemlji, a već duže vrijeme radi kao voditeljica atraktivnih televizijskih sadržaja. Proglašena za najbolji model u BiH 2004., za najsimpatičniju osobu 2002. po izboru Radija M i Jutarnjih novina, Zvijezda godine Večernjeg lista 2005. i dobitnica nagrade za razvoj modne scene u BiH, nakon raskida ugovora sa MTV Adria, koji je podigao veliku medijsku prašinu vratila se u svoju matičnu kuću NTV Hayat
Nismo se ni nadali da ce na Hayatu biti neko sa drugacijim profilom. Bice da su urednistvu Hayata talijanske televizije jedini i jadni profesionalni uzor.
Qler

Post by Qler »

vala meni je Naida dobra :) i fizicki :-) :-) :-) :shock: :shock: :shock: a i zna posao :) :D samo mi nije jasno sto svima smetaju ove voditeljice na Hayatu... mislim draze mi je njih i gledati i slusati nego one na OBN-u... pogotovo one dvije sto vede kurgic nesto.... ona debela plava i ona mrsava crvena... ne znas koja je gora majke mi.... fuj fuj....
bug

Post by bug »

sorge_sa wrote:nema licemjernije televizije od Hayata, nekonzistentnijih rukovodilaca i vlasnika od vlasnika i urednika Hayata, neko vece puna Zetra sa 15.000 ljudi koji klicu srpskom plagijatoru, koji je svojedobno prijetio osvetom i kontroverznim izjavama prije nastupa na Eurosongu potpirivo srpski nacionalizam, te ista ova Hayat koja je organizator je njegovog koncertnog orgijanja, i ova emisija vecerasnja o 02.05.1992, to je vrhunski bezobrazluk, nezapamcena doza fukarestine i hulja u ljudskom obliku, koja sebe smatra novinarima, koji su bljuvotine a ne ljudi, i koji misle da imaju apsolutno pravo na stvaranje jednog monstrumskog kvazijavnog mnjenja u kojem su oni branioci tih nekih "bosnjackih" interesa, koja u skladu sa svojim interesima kreira podobnost sadrzaja koji ce bit serviran vec dobrano sludjenom, dnevnopolitickim bahanalijama politikanata svih svrsta, konzumentu njihovih programskih sadrzaja.....jednom rjecju FUJ :x
ko ljutio? :( :D
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

E ja je volim! Prije svega- pametna i obrazovana, pa onda cu reci prelijepa. A to sto oni pisu da je ona jett set, to samo govori o njihovim novinarskim mozgovima, koji uvijek vise vole pisati "zute" stvari, nego o tome da li cita knjige i ide li u pozoriste (btw i tamo sam je vidjala).
edu

Post by edu »

enigma svijeta wrote:

E ja je volim! Prije svega- pametna i obrazovana, pa onda cu reci prelijepa. A to sto oni pisu da je ona jett set, to samo govori o njihovim novinarskim mozgovima, koji uvijek vise vole pisati "zute" stvari, nego o tome da li cita knjige i ide li u pozoriste (btw i tamo sam je vidjala).
ocigledno je da se ovdje ne radi o istoj osobi.. :D :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Pratim Edua po temama :D:D
edu

Post by edu »

toše..mudro.. :D :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Jok, analiziram ti mozak :D:D

p.s. jos uvijek nista :D
edu

Post by edu »

đe si juce bio.. :D :D ..danas odmaram.. :D :D :D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

NTV Hayat u Sjevernoj Americi

Od 01.09.2006. program NTV Hayat možete pratiti i na području Sjeverne Amerike putem GlobCast WorldTV

GlobeCast WorldTV

Satelit: Intelsat Americas 5 na 97 stepeni Zapadno
D/L Frequency: 12,053 MHz
D/L Polarity: Vertical
Symbol Rate: 22.000 Msym
FEC: 3/4
VR Channel: VC 507 (channel N°)

Broj telefona za narudžbe, pitanja, i tehničku podršku: 1-888-988-5288 ili e-mail [email protected] za tehnička pitanja i [email protected] za informacije.

http://www.globecastwtv.com/
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Veceras u 21:00

Svečana promocija nove programske sheme i voditelja NTV Hayat, direktan prijenos .
rikardoreis

Post by rikardoreis »

marija misic?
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

rikardoreis wrote:marija misic?
Katastrofa :roll:
ponasanje i onaj fol "damski" izgled :lol: :zzzz: :roll:
njonjica

Post by njonjica »

Hahaha
Naravno, naravno......kad joj je sav mozak sisao u sise :lol: :lol:
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

njonjica wrote:

Hahaha
Naravno, naravno......kad joj je sav mozak sisao u sise :lol: :lol:
Koja (ocigledna) ljubomora :roll: :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

enigmice :D a ti imas dovoljne atribute da ne moras biti ljubomorna? :D
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Teufik iz Los Angelesa wrote:enigmice :D a ti imas dovoljne atribute da ne moras biti ljubomorna? :D
Ma imam ja prije svega mozga u glavi, pa da znam kako kod nas iskompleksiranost nekih prelazi u formu ljubomore prema poznatim osobama :roll:
A sto se tice mojih..hm atributa :D nisam se nikad zalila :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

nije bitno jesil se ti zalila nego jesul se drugi zalili :D
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Nisu 100% (sad dolazim u napast da zapjevam onu Tifinu, al necu :-) )
bar koliko ja znam (a nista mi ne moze promaci) :D
Post Reply