ntv 99
Moderator: anex
- siki_sa
#3 Re: ntv 99
jok, ja ne mogu da zamislim zivot bez oko22, i bez adilovog interviju danakaranana wrote:apsolutno ne!
sta ti mislis?
- sodom
#4 Re: ntv 99
siki_sa wrote:jok, ja ne mogu da zamislim zivot bez oko22, i bez adilovog interviju danakaranana wrote:apsolutno ne!
sta ti mislis?![]()
- smoki_choko
#5 Re: ntv 99
davno ga ja ukino, ne znam ni kako izgleda program na toj televziji. ako i izgleda
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6 Re: ntv 99
ne treba, imaju kvalitetne spotove 
- siki_sa
#7 Re: ntv 99
i vidovitu bebuleet wrote:ne treba, imaju kvalitetne spotove
-
StupskaBitanga
#8 Re: ntv 99
NTV 99 više ni ne postoji
Ako ništa ostaće svvima u sjećanju
a sada zavisi kako kome
Uz nezaboravne Kike budalike-Omar mjesečar programe pa live prenos sa Skenderije a tu dodajte i Sajamske hornike
Vidovita Beba-Džemila-
Čega se još sjećam
Da, Oko 22 pa poslije toga reemitovanje Pink Beograd a u Oku 22 ona crvenokosa koja je danas u Turističkoj zajednici i ona žena od Adila
Nezaboravni Intervjuu dana
Onaj plavi sa top listom-nezz mu ime
i onaj sa Heme što je vodio otvorene programe
i šlag na kraju
Nenad Glušica
a sada zavisi kako kome
Uz nezaboravne Kike budalike-Omar mjesečar programe pa live prenos sa Skenderije a tu dodajte i Sajamske hornike
Vidovita Beba-Džemila-
Čega se još sjećam
Da, Oko 22 pa poslije toga reemitovanje Pink Beograd a u Oku 22 ona crvenokosa koja je danas u Turističkoj zajednici i ona žena od Adila
i šlag na kraju
Nenad Glušica
- campa_xxx
#9 Re: ntv 99
Radio sam kod Adila godinu dana i radio sam vecinu nabrojanih emisijaStupskaBitanga wrote:NTV 99 više ni ne postoji
a sada zavisi kako kome
Vidovita Beba-Džemila-
Čega se još sjećam
i šlag na kraju
Nenad Glušica
Glusica ...ne prevazidjen
-
StupskaBitanga
#10 Re: ntv 99
[/quote]
Radio sam kod Adila godinu dana i radio sam vecinu nabrojanih emisija
tehnicki dio, ne ispred kamera
steta sto je imao mozdani
[/quote]
koliko si čekao na plaću i jel bila veća od 150KM
Radio sam kod Adila godinu dana i radio sam vecinu nabrojanih emisija
koliko si čekao na plaću i jel bila veća od 150KM
Last edited by StupskaBitanga on 04/09/2010 22:23, edited 1 time in total.
- Mahalac
#11 Re: ntv 99
Bilo je tu i Čumuranje, u kasne nocne sate
...cuj Glusica mozdani...a ja se pitam gdje je covjek?
...cuj Glusica mozdani...a ja se pitam gdje je covjek?
- campa_xxx
#12 Re: ntv 99
U tih godinu dana sam dobio 3 puta po 250 KM i jedno ljetovanje na Peljescu 7 dana plus dzeparac 200KMStupskaBitanga wrote: koliko si čekao na plaću i jel bila veća od 150KM
EDIT. zaboravio sam da kazem da smo imali i topli obrok u vidu bonova. Adil je gore u onim svojim prostorijama imao mali bife pa smo tu trosili te bonove
Last edited by campa_xxx on 04/09/2010 22:47, edited 1 time in total.
- Neelix
#13 Re: ntv 99
Koji je kralj onaj Glusica bio
gledao sam 99 samo zbog njega
na pocetku me nervirao, al kad sam ga poceo prihvacat ko budalu onda mi je postao smijesan - nesto kao Sasa Vugdalic 
Sjecam se scene, renoviran jedan od mostova na Miljacki, ne mogu se sjetit koji, i sad, lik sagovornika mrtav hladan pita "Sta mislite o legendi da su se nekada davno nesretno zaljubljeni sa ove rijeke bacali na cupriju?"

Sjecam se scene, renoviran jedan od mostova na Miljacki, ne mogu se sjetit koji, i sad, lik sagovornika mrtav hladan pita "Sta mislite o legendi da su se nekada davno nesretno zaljubljeni sa ove rijeke bacali na cupriju?"
-
StupskaBitanga
#14 Re: ntv 99
moj rođak prije 10-ak godina radio u hotel Italija i kaže on da su ti derneci 99 kada su slavili godišnjice bili živi loom a kao najinteresantniju anegdotu mi je rekao kada je vidvita kleopatra-ja mislim rekla Lagumdžiji da će biti predsjednik-premijer ovako neštocampa_xxx wrote:U tih godinu dana sam dobio 3 puta po 250 KM i jedno ljetovanje na Peljescu 7 dana plus dzeparac 200KMStupskaBitanga wrote: koliko si čekao na plaću i jel bila veća od 150KMTo je sve
Ali, uzimalo se na Kiketovim emisijama, pa se uzimalo na marketinskim prilozima i sl. Ali meni je sto se svega tice najbitnije iskustvo, koje mi se isplatilo
a nezz jel info tačna koju sam dobio ali toliko para je dato 99 i opreme da je mogla biti jača od npr Hayata jer su oni isto godište
- campa_xxx
#15 Re: ntv 99
Tacna je info za opremu...pa Adil je prvi na ovim prostorim imao TTXStupskaBitanga wrote:moj rođak prije 10-ak godina radio u hotel Italija i kaže on da su ti derneci 99 kada su slavili godišnjice bili živi loom a kao najinteresantniju anegdotu mi je rekao kada je vidvita kleopatra-ja mislim rekla Lagumdžiji da će biti predsjednik-premijer ovako neštocampa_xxx wrote:U tih godinu dana sam dobio 3 puta po 250 KM i jedno ljetovanje na Peljescu 7 dana plus dzeparac 200KMStupskaBitanga wrote: koliko si čekao na plaću i jel bila veća od 150KMTo je sve
Ali, uzimalo se na Kiketovim emisijama, pa se uzimalo na marketinskim prilozima i sl. Ali meni je sto se svega tice najbitnije iskustvo, koje mi se isplatilo
a nezz jel info tačna koju sam dobio ali toliko para je dato 99 i opreme da je mogla biti jača od npr Hayata jer su oni isto godište
-
StupskaBitanga
#16 Re: ntv 99
to kao na OBN tada TVIN kada je EU i SAD placalicampa_xxx wrote: Tacna je info za opremu...pa Adil je prvi na ovim prostorim imao TTX90tih godina (starije kolege su mi pricale) je bilo milina raditi na 99. jer se tada fakat dobro placalo i plate su im bile haos!
- campa_xxx
#17 Re: ntv 99
Upravo tako...StupskaBitanga wrote:to kao na OBN tada TVIN kada je EU i SAD placalicampa_xxx wrote: Tacna je info za opremu...pa Adil je prvi na ovim prostorim imao TTX90tih godina (starije kolege su mi pricale) je bilo milina raditi na 99. jer se tada fakat dobro placalo i plate su im bile haos!
- campa_xxx
#18 Re: ntv 99
Neelix wrote:Koji je kralj onaj Glusica biogledao sam 99 samo zbog njega
na pocetku me nervirao, al kad sam ga poceo prihvacat ko budalu onda mi je postao smijesan - nesto kao Sasa Vugdalic
Sjecam se scene, renoviran jedan od mostova na Miljacki, ne mogu se sjetit koji, i sad, lik sagovornika mrtav hladan pita "Sta mislite o legendi da su se nekada davno nesretno zaljubljeni sa ove rijeke bacali na cupriju?"![]()
Ja sam bio prisutan kada se "uvaljivao" zeni Talijanskom ambasadoru koji je takodjer bio prisutan, samo Glusica nije znao da mu je to zena
Bjez' ba evo pocinje boks na SAT1
- Neelix
#19 Re: ntv 99
sjecam se kad rece u emisiji nesto kao "Nakon sto sam prosle sedmice rekao da preferiram crvenokose, primjetio sam da se u gradu naglo povecao broj zena sa ovom bojom kose...ali drage gledateljke moram vas razocarati, sretno sam ozenjen"
koji kralj 
- Erzsebet
#20 Re: ntv 99
Ko bi volio da nam vrate NTV99, Nenada Glušicu (ako je preživio), Igora Bunića, emisiju Karađoz, prenos Skenderije, Oko 22 i ostale sjajne emisije? 
Ja sam za!
Ja sam za!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21 Re: ntv 99
svojevremeno su imali dobrih obrazovnih emisija o kompjuterima
tamo 1996 i 1997.
dok je kapala lova
tamo 1996 i 1997.
dok je kapala lova
- Adriatic
#22 Re: ntv 99
Ima Adil preča posla.
Obilazi Kecmanovića po Palama.
Obilazi Kecmanovića po Palama.
- dječak sa šibicama
#23 Re: ntv 99
I prenos doceka nove godine iz hotela/motela Italia, a Adil sa leptir masnom i hanuma mu u njega stoje na ulazu ko predsjednik i prva dama omanje drzave, i docekuju zvaniceErzsebet wrote:Ko bi volio da nam vrate NTV99, Nenada Glušicu (ako je preživio), Igora Bunića, emisiju Karađoz, prenos Skenderije, Oko 22 i ostale sjajne emisije?
Ili onaj bingo, sto je Cenex organizovao, odes po pare a na platou te saceka Celo sa rajom i "molbom" da mu das sve para sto imas
-
StupskaBitanga
#24 Re: ntv 99
Bolji su bili od Behara
Ali u tadašnje vrijeme imali su konkurenciju u vidu tadašnje Alfe i direktora/vlasnika Žiška a prije alfe i Bošnjačke televizije danas znane kao Behar
Ali u tadašnje vrijeme imali su konkurenciju u vidu tadašnje Alfe i direktora/vlasnika Žiška a prije alfe i Bošnjačke televizije danas znane kao Behar
- dječak sa šibicama
#25 Re: ntv 99
Mahir Zisko? necu nikada zaboraviti emisiju, zapravo cjelovecernji live program, Mahir sa kamermanom otisao na Grdonj kod onog tipa koji je radio za Adila, pa mu Adil utrpao repetitor odmah uz kucu, i onda se ovaj zalio kad je skontao da ga je Adil zajebao... a lik neki RVI nesto tako, poceo pusku vaditi pred Mahirom i kamerom, a Mahir sav sretan, jos potpaljuje covjeka kao eto sad ce doci i Adil pa da rijesimo ovu situaciju
pa kad Adil normalno nije dosao, onda poceo nagovarati covjeka da idu na Skenderiju da se razracuna sa Adilom.
Pa je onda dosla i murija... i sve to su prenosili u zivo, odnosno neko od Mahirovih saradnika je letio sa snimljenim materijalom u studio odnosno urednistvo i donosio sirov snimak koji je odmah pustan u eter, i letio nazad na grdonj po novi materijal, i tako cijelu noc.
Pa je onda dosla i murija... i sve to su prenosili u zivo, odnosno neko od Mahirovih saradnika je letio sa snimljenim materijalom u studio odnosno urednistvo i donosio sirov snimak koji je odmah pustan u eter, i letio nazad na grdonj po novi materijal, i tako cijelu noc.
Last edited by dječak sa šibicama on 09/01/2014 20:08, edited 1 time in total.